Eski sistem üzerine

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Eski sistem üzerine

Mesaj gönderen dade1302 »

BLITZKRIEG yazdı: 02 Oca 2018 01:41 Şahsi kanaatim, ne kadar açık bölge olduğu söylense de yine de bir gruba ihtiyaç duyulacağı. Oyuna yeraltı eklentisi gelmeden önce ara verdiğim için, o bölgenin ilk zamanlarına pek şahit olmadım ama, bir kaç kişilik ekiplerle olsa dahi sıcak bir ortamın oluşacağı bariz. Açıkçası bu durum beni heyecanlandırıyor ancak düşündüren bir kısmı da var. Oyunda çok fazla vakit geçirmiş, çok fazla para, eşya ve tılsıma sahip oyuncuların egosu. Holde dahi slot kavgaları yaşanıyorken Karaköy'de de böyle kavgalara çok şahit olacağız gibi görünüyor.

Umarım camiamız için her şeyin en iyisi olur.
yeraltı gibi savaşa kapalı olur bence
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

dade1302 yazdı: 02 Oca 2018 02:27
BLITZKRIEG yazdı: 02 Oca 2018 01:41 Şahsi kanaatim, ne kadar açık bölge olduğu söylense de yine de bir gruba ihtiyaç duyulacağı. Oyuna yeraltı eklentisi gelmeden önce ara verdiğim için, o bölgenin ilk zamanlarına pek şahit olmadım ama, bir kaç kişilik ekiplerle olsa dahi sıcak bir ortamın oluşacağı bariz. Açıkçası bu durum beni heyecanlandırıyor ancak düşündüren bir kısmı da var. Oyunda çok fazla vakit geçirmiş, çok fazla para, eşya ve tılsıma sahip oyuncuların egosu. Holde dahi slot kavgaları yaşanıyorken Karaköy'de de böyle kavgalara çok şahit olacağız gibi görünüyor.

Umarım camiamız için her şeyin en iyisi olur.
yeraltı gibi savaşa kapalı olur bence
Nihat Bey açık olacağını söyledi
Kullanıcı avatarı
mutlulukmuodane
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mutlulukmuodane »

İnşallah eskisi gibi insanları oyuna bağlayan , soğutmayan bildiğimiz alıştığımız açık bölge sistemi gelir. Yazdıklarınıza katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Derindeki sır paketi nasılsa buda öyle olur herhalde ilk başka seviye kasmak zordu sonra kolay ha burada seviye kasımını hızlandıran bir etkende y2 nın oyunda olması bilginize.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

KraToSs yazdı: 02 Oca 2018 11:13 Derindeki sır paketi nasılsa buda öyle olur herhalde ilk başka seviye kasmak zordu sonra kolay ha burada seviye kasımını hızlandıran bir etkende y2 nın oyunda olması bilginize.
tek kişi yaratıkları kesebılıcekse y2ler degerlenicek desenize
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Item cesitliligi-item cesitliligi-item cesitliligi
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

AnaToLia yazdı: 02 Oca 2018 11:37
KraToSs yazdı: 02 Oca 2018 11:13 Derindeki sır paketi nasılsa buda öyle olur herhalde ilk başka seviye kasmak zordu sonra kolay ha burada seviye kasımını hızlandıran bir etkende y2 nın oyunda olması bilginize.
tek kişi yaratıkları kesebılıcekse y2ler degerlenicek desenize
Aslında 59 için dememiştim hadi öyle olsun 52'e kadar iyi ex veriri hol, ırk, akrep deli vs.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Karmaşık bir paradigma sunulacak önümüze. Farzı misal; Eminönü gibi bir açık dünya sunuldu. Zorlu ve güçlü yaratıklar. Tıpkı Sivri Ada'daki Komodo binicileri, Yeraltı'ndaki Bronz ve Gümüş Akrepler gibi. Hatta üzerine makine kullanan Fare Adamlarla bir GB esintisi hissettik. Lakin seviye kasması da bir hayli zor olacağa benziyor. İçerisi bir açık dünya olsa da arkayı kollamalıyız. Bu yüzden ister istemez üç-beş kişilik gruba ihtiyacımızı var gibi. Bu arada oynanış bakımından ben de Derindeki Sır gibi bir şey bekliyorum.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön