Başlık değiştirildi.
Re: #@!? çoçuğu atax ler girin ve açıklamama bakın ..!!
heyyy gereksiz insan diyosunya atax in biri küfür etti diye ana bacı diye sen ana bacı küfreden lonca üyemızın resmını koy foruma ben bırak loncayı klana gırmıcem
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
kardeş elinde foto varsa koy ben atax ' lerden ole bırsey beklemem ama foton varsa koy ne olduklarını gorelım ?
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
eğer küfür etmişlerse ki edeceklerini sanmıyorum bile.Sende foruma açıp küfür etmedinmi? Eğer onlar haysiyetsiz ise sende haysiyetsiz grubuna girmiyormusun? Küfür acizlerin işidir bunu sen forumda ana bacı söverek aciz olduğunu belirttin... 
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunu Bİlin YeterR !!!..........
KöTÜ Söz SAhibiNE Ait Tİr !!!!
KöTÜ Söz SAhibiNE Ait Tİr !!!!
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
Konuya açıklık getirelimolcaytoptur yazdı:Bumu gereksiz bir konu drow senn karına eşine küfür etsem bunuda biri foruma koysa bu gereksi bişe mi sence ?
Ve sen auril gerçek bir kızsan sana kfür edilemsi hoşuna mı gidecek ve sende gerekszi mi diceksin ?
vEYA 2 NİZDE ATAX YALAKASISINIZ
Jery olarak bilinen haysiyetsiz kişilik Bambam ın eşi olan ve sunucuda Tweety karakterine girip olcay ve erman a küfür etmiştir defalarca.
Edilen küfür olcayı sinirlendirip Bölgeden tweety karakterinde jeryi vardır kendine erkek arıyor diye yazdı.
Dün bunu ben Bambam a 1000 defa yazdım suç sizde neden sen charını veriyorsun bu haysiyetsize özellikle eşinin charını ?
Çok yazdım ama baktımki "Nato mermer Nato kafa" anlamıyor ve ağza alınmadık küfürler ediyor .
Bunun üzerine olcayda söyle kanalından kendine gelen küfürlere cevap vermiştir.
Şimdi soruyorum sizlere
Suç
Charını jery e veren yengedemi
Twetty charına girip olcaya küfür eden jerry demi
Yoksa ona gelen küfürlere (son noktaya kadar sabredip) cevap veren olcaydamı ?
Olcayın söylemiş olduğu laflarda küfür olarak değil "evdekilere sor bacına sor gibidir "
Vesselam
En son Vahit tarafından 04 Nis 2010 23:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gizlenmiş İçerikGöster

- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
Emin Olki Böyle Saçma Konuları Açanlar Bi Çocukdur. Kimse SEnin Saçmalıklarını Dinlemek Zorunda Değildir Atax loncasını Bılen Bılıyor İstersen hırsız yaz istersen Kp acı Onları bilen biliyor Bilmeyense senin gibi Hakaret ediyor Terbiyesiz Ve ahlaksız Bir Şekilde
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
ya bu olcayto / ataxolcayto kılığında forumda boş boş konu açan bi isim işte
çakma olcayto diyebilirsiniz hiç cevap yazmayınki tartışma vs olmasın.bazıları mal geldi mal gidicek qq
çakma olcayto diyebilirsiniz hiç cevap yazmayınki tartışma vs olmasın.bazıları mal geldi mal gidicek qq
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
Yaw boşverin cevap vermeye deyecek biri bile degildir dogru olsa kendi nikinden yazardı böle saçma sapan niklerden degil...Bebenin teki işte:))))
Aynen katiliyorum adamin ettigi kufurleri bizzat okudum inanin olum sebebi yani her insan o kdar sabirli degildir.Sen gel adamin anasini bacisini her turlu igrenc kufur icerine kat ondan sonra da hurmet bekle . Terbiyesiz ahlak yoksunu insan parcalariVahit yazdı:Konuya açıklık getirelimolcaytoptur yazdı:Bumu gereksiz bir konu drow senn karına eşine küfür etsem bunuda biri foruma koysa bu gereksi bişe mi sence ?
Ve sen auril gerçek bir kızsan sana kfür edilemsi hoşuna mı gidecek ve sende gerekszi mi diceksin ?
vEYA 2 NİZDE ATAX YALAKASISINIZ
Jery olarak bilinen haysiyetsiz kişilik Bambam ın eşi olan ve sunucuda Tweety karakterine girip olcay ve erman a küfür etmiştir defalarca.
Edilen küfür olcayı sinirlendirip Bölgeden tweety karakterinde jeryi vardır kendine erkek arıyor diye yazdı.
Dün bunu ben Bambam a 1000 defa yazdım suç sizde neden sen charını veriyorsun bu haysiyetsize özellikle eşinin charını ?
Çok yazdım ama baktımki "Nato mermer Nato kafa" anlamıyor ve ağza alınmadık küfürler ediyor .
Bunun üzerine olcayda söyle kanalından kendine gelen küfürlere cevap vermiştir.
Şimdi soruyorum sizlere
Suç
Charını jery e veren yengedemi
Twetty charına girip olcaya küfür eden jerry demi
Yoksa ona gelen küfürlere (son noktaya kadar sabredip) cevap veren olcaydamı ?
Olcayın söylemiş olduğu laflarda küfür olarak değil "evdekilere sor bacına sor gibidir "
Vesselam
AteşSalih -- TERBİYECİ

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Siz bu tip konulara yazı yazdıkca bu soytarılığa devam edecektir konuyu yönetim deki arkadaşlara iletin silsin ve ceza yesin otursun...

SİNCE 2007...