BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich

Re: BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Lahza yazdı: 28 Ara 2017 18:34
arifemredemir29 yazdı: 28 Ara 2017 18:23
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 14:37 Akçelerimi hep banka kartlarımla alıyorum, Halkbank ve ziraat bankası hesap kartlarıyla alışveriş yapıyorum sıkıntısız.
Kardeşim Ziraat bankası kartım var. Ben ödeme kısmında bulamadım yardımcı olurmusun kartımda internet alışverişine açık
Dostum normal kredi kartı ile alışveriş yapar gibi wirecard kısmından banka kartının numarasını girerek devam edeceksin, ücreti direk hesabından kesiyor.
Çok sağolasın kardeşim valla uzun zamandır akçe çekmeyi düşünüodum da bu yüzden çekmiyordum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

arifemredemir29 yazdı: 28 Ara 2017 18:40
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 18:34
arifemredemir29 yazdı: 28 Ara 2017 18:23
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 14:37 Akçelerimi hep banka kartlarımla alıyorum, Halkbank ve ziraat bankası hesap kartlarıyla alışveriş yapıyorum sıkıntısız.
Kardeşim Ziraat bankası kartım var. Ben ödeme kısmında bulamadım yardımcı olurmusun kartımda internet alışverişine açık
Dostum normal kredi kartı ile alışveriş yapar gibi wirecard kısmından banka kartının numarasını girerek devam edeceksin, ücreti direk hesabından kesiyor.
Çok sağolasın kardeşim valla uzun zamandır akçe çekmeyi düşünüodum da bu yüzden çekmiyordum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dostum.
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

normal kredi kartıyla ödeme yapar gibi banka kartını da kullanabilirsin. taksit seçeneği bulunsa bile banka kartı olduğu için tek çekim ile ücret alınır. kredi kartında hesabında para olmasa da taksitli olarak alışveriş yapabilirsin. banka kartında ise hesabında para varsa ve tek çekim olarak ücret alınır. başka bir fark yok yani.
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

bazı bankalar ile sözleşmesi bittiğinden ötürü taksitlendirme seçeneklerini göremezsiniz onun dışında bütün ürünler alınabiliyor sorunsuz
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön