İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Harita boş değildir umarım.Sokaklar falan bomboştu.OOK ekleneceğini umuyorum.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Emeğinize saygım var fakat nedense yeni bölge beni pek içine çekmedi. Girişteki konuşma çok güzeldi, çok heyecan vericiydi.
Ayrıca fareadamların saldırı şekilleri de çok güzel olmuş, farklı ve çok hoş.
Hoşuma gitmeyen kısım gördüğüm kadarıyla her sınıfta sadece 1 tip kıyafet var ve kıyafetleri de çok beğenmedim nedense. Şifacınınki hoştu ama o da eskisine çok benziyor. Savaşçınınki hoşuma gitmedi. Büyücününki güzel ama biraz daha canlı bir renk olsa daha güzel olurmuş. Umarım her sınıf sadece 1 tane kıyafet yoktur.
Bölge eminönü’ne çok benziyor, zaten öyle olması gerekirdi, karaköy de eminönü’ne benziyor çünkü. Zaten video her şeyi açıklamıyor, kesinlikle bölgede güzel mekanlar vardır.
Geçen gün çemberlitaş trailer’ını da izlediğimde çok bir şey göstermediklerini anladım. Ama gelen paket çok daha güzeldi. Bu da öyle olacaktır. Sadece bir kısmını gösterdiler diye düşünüyorum.
Gelen paket bizi daha çok içine çekecektir
Emeğinize sağlık.
Ayrıca fareadamların saldırı şekilleri de çok güzel olmuş, farklı ve çok hoş.
Hoşuma gitmeyen kısım gördüğüm kadarıyla her sınıfta sadece 1 tip kıyafet var ve kıyafetleri de çok beğenmedim nedense. Şifacınınki hoştu ama o da eskisine çok benziyor. Savaşçınınki hoşuma gitmedi. Büyücününki güzel ama biraz daha canlı bir renk olsa daha güzel olurmuş. Umarım her sınıf sadece 1 tane kıyafet yoktur.
Bölge eminönü’ne çok benziyor, zaten öyle olması gerekirdi, karaköy de eminönü’ne benziyor çünkü. Zaten video her şeyi açıklamıyor, kesinlikle bölgede güzel mekanlar vardır.
Geçen gün çemberlitaş trailer’ını da izlediğimde çok bir şey göstermediklerini anladım. Ama gelen paket çok daha güzeldi. Bu da öyle olacaktır. Sadece bir kısmını gösterdiler diye düşünüyorum.
Gelen paket bizi daha çok içine çekecektir
Emeğinize sağlık.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
dikkat ettinmi bilmiyorum ama makinaya binen fare adama buz atıyor büyücü elementemi dönüyor yoksa yine bölgeler
GB makinalar, fare adamlar, Teşkilat'tan tamamen kopmuş biz, zamanı dolmak üzere olan saat. Nasıl bir konu olacak merak ediyorum. Umarım videoda gösterilmeyen farklı yenilikler de eklenir. En azından Kissless hakkında bir şeyler daha öğreniriz.
Hayırlı olsun hepimize.Mutluyum 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Tangriss bekliyordum ama yinede mükemmel.Savaşçının zırhı sarı yerine daha kapalı bir renk olması dahada ağır başlılık verirdi.

Beklediğimden çok çok iyi bir video geldi açıkçası. Harika yapmışsınız, elinize sağlık.
Artık yavaş yavaş robotlaşıyoruz biz de. Birde dikkatimi bir şey çekti, sanırım tek tip kıyafetler olmayacak burada. Çünkü 2 farklı zırh giyen büyücü gördüm. Bu arada mutlaka ufak çaplı değişiklikler olacaktır. Sonda gösterilen patronun misal farklı bir yerde olabileceğini düşünüyorum. Çemberlitaş videosunda da Gaffar Bey odasında gösterilmemişti misal.
Son olarak güncelleme ile ilgili ayrıntılar ya da ne zaman geleceği bilgisi paylaşılacak mı? Tanıtım videosu ile birlikte gelecekti çünkü.
"Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi griden iyidir her şekilde."
Artık yavaş yavaş robotlaşıyoruz biz de. Birde dikkatimi bir şey çekti, sanırım tek tip kıyafetler olmayacak burada. Çünkü 2 farklı zırh giyen büyücü gördüm. Bu arada mutlaka ufak çaplı değişiklikler olacaktır. Sonda gösterilen patronun misal farklı bir yerde olabileceğini düşünüyorum. Çemberlitaş videosunda da Gaffar Bey odasında gösterilmemişti misal.
Son olarak güncelleme ile ilgili ayrıntılar ya da ne zaman geleceği bilgisi paylaşılacak mı? Tanıtım videosu ile birlikte gelecekti çünkü.
"Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi griden iyidir her şekilde."
En son NaudiR tarafından 27 Ara 2017 20:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Elinize sağlık.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"

Öncelikle ellerinize sağlık.Henüz harita tasarımı bitmemiş sanırım çünkü çok sade gözüktü.Eşyaları pek beğenmedim maalesef.Şu an merak ettiğim sadece şu asalı yaşlı adamın kim olduğu...
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

FARELER İSYANDA