Trailer İçin Yılbaşını Beklemek
Re: Trailer İçin Yılbaşını Beklemek
Ortada güncelleme olduğunu düşünmüyorum artık. Eğer olsaydı güncellemeye başlamadan önce 'güncelleme gelecek' diyen geliştiriciler, güncelleme tamamlanmadan da 'birkaç görsel veya açıklama paylaşıyoruz' diyebilirlerdi.

Bende şüphelenmeye başladım güncelleme olup olmadığından. Saat 14:00 olacak ama en ufak bir hareketlilik yok.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Türk Telekom izin vermiyordur önizleme yayınlanmasına.Şlak diye direkt güncelleme getirecekler.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Güncelleme gelmez arkadaşlar siz çıtayı yükseltmişsiniz tanıtım bekliyordu millet oda gelmedi zaten ne zaman şaşırttılarki bu saatten sonra şaşırtsınlar eskiden yıl dönümü diye 3/4 gün önceden duyuru olurdu indirimler vs olacak diye...
Herkesin hayalleri suya düştü. Herkes bugün bekliyordu. Bence eğer gelecek olsaydı gece 150 kişinin online olduğu zaman koyarlardı. Üstelik bu trailer hazır olmayan bir şey değil ki hazırlama aşamasında desek. Hazır bir şekilde bekliyor sadece paylaşmıyorlar. (Daha oyunun birçok kısmının tamamlanmadığı ihtimalini göz ardı ediyorum, zaten öyle bir durumdaysak vay halimize).
Yılbaşı biletlerinde öyle bir latife yapılmasaydı keşke. İnsanlar daha da çok umutlandı. 25 Aralık’ta gelmeyen trailer yeni yılda hiç gelmez, boşuna o günü beklemeyelim.
Trailer koyulmuyorsa bile en azından bilgilendirici bir not konulmalı. Arkadaşlar şu sebepten dolayı koyamadık. Henüz eksikler var ya da Türk Telekom izin vermedi henüz ya da daha farklı bir şey. Bu oyuncular bunu da mı haketmiyorlar?
İkv’yi çok seviyoruz ama arada bir yaptıkları bu sessizlik ideolojileri bizi yıpratıyor. 5 sene bekledik yine bekleyeceğiz bu belli, fakat en azından insanları umutlandırmadan sessizce bekleyin. Madem gelmeyecek sessizce devam edin olayınıza. Gönül isterdi ki bilgilendirme yapın sessiz kalmayın ama artık onu gözden çıkardık. Onu yapmadığınızı anladık.
Eğer bugün trailer gelirse bütün bu sözlerim boşa gidecek, gelmezse anlam kazanacak. Ben boşa gitmesini istiyorum, biz boşa gitmesini istiyoruz.
Hadi hayırlısı.
Yılbaşı biletlerinde öyle bir latife yapılmasaydı keşke. İnsanlar daha da çok umutlandı. 25 Aralık’ta gelmeyen trailer yeni yılda hiç gelmez, boşuna o günü beklemeyelim.
Trailer koyulmuyorsa bile en azından bilgilendirici bir not konulmalı. Arkadaşlar şu sebepten dolayı koyamadık. Henüz eksikler var ya da Türk Telekom izin vermedi henüz ya da daha farklı bir şey. Bu oyuncular bunu da mı haketmiyorlar?
İkv’yi çok seviyoruz ama arada bir yaptıkları bu sessizlik ideolojileri bizi yıpratıyor. 5 sene bekledik yine bekleyeceğiz bu belli, fakat en azından insanları umutlandırmadan sessizce bekleyin. Madem gelmeyecek sessizce devam edin olayınıza. Gönül isterdi ki bilgilendirme yapın sessiz kalmayın ama artık onu gözden çıkardık. Onu yapmadığınızı anladık.
Eğer bugün trailer gelirse bütün bu sözlerim boşa gidecek, gelmezse anlam kazanacak. Ben boşa gitmesini istiyorum, biz boşa gitmesini istiyoruz.
Hadi hayırlısı.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ERSEN yazdı: ↑25 Ara 2017 13:37 Herkesin hayalleri suya düştü. Herkes bugün bekliyordu. Bence eğer gelecek olsaydı gece 150 kişinin online olduğu zaman koyarlardı. Üstelik bu trailer hazır olmayan bir şey değil ki hazırlama aşamasında desek. Hazır bir şekilde bekliyor sadece paylaşmıyorlar. (Daha oyunun birçok kısmının tamamlanmadığı ihtimalini göz ardı ediyorum, zaten öyle bir durumdaysak vay halimize).
Hadi hayırlısı.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Aynen hocam katılıyorum... birde kelime oyunlarını bıraksalardı keşke haziran 2017'de çok yakında dediler varan 1 aralık 2017 oldu ufak bir metin bıraktılar yine çok yakında dediler varan 2 , daha ne kadar çok yakında... merak ediyorumIIASiLKANII yazdı: ↑25 Ara 2017 13:41ERSEN yazdı: ↑25 Ara 2017 13:37 Herkesin hayalleri suya düştü. Herkes bugün bekliyordu. Bence eğer gelecek olsaydı gece 150 kişinin online olduğu zaman koyarlardı. Üstelik bu trailer hazır olmayan bir şey değil ki hazırlama aşamasında desek. Hazır bir şekilde bekliyor sadece paylaşmıyorlar. (Daha oyunun birçok kısmının tamamlanmadığı ihtimalini göz ardı ediyorum, zaten öyle bir durumdaysak vay halimize).
Hadi hayırlısı.![]()
![]()
![]()
HihiFiratCakiroglu yazdı: ↑25 Ara 2017 13:26 Türk Telekom izin vermiyordur önizleme yayınlanmasına.Şlak diye direkt güncelleme getirecekler.
Şu an indirime bile razıyım.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
gün daha bitmedi hani bekleyelimbirhesap yazdı: ↑25 Ara 2017 12:47Benim çoktan kırıldı..pankuscagiz yazdı: ↑25 Ara 2017 12:33 yani hiçbir bilgilendirme yapılmazsa binlerce kişinin tekrar umutları kırılacak. genellikle öğleden sonra bir yazı girilir diye düşünüyorum. bazı arkadaşlar akşam 19 gibi demiş o da mantıklı geliyor tabiibakalım bekliyoruz.
![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?