Yarışma süreci yorucu geçmişti.Bir yandan sıfırdan tüm görevleri yapmak , bir yandan sürekli fotoğraflar almak , metinleri okumak.Ardından bunları bir kurgu içinde yazmak ve görsellerle süslemek...
Furkan üçüncülüğü istediğini söylemiştin.Hayırlı olsun
Açıkçası günlüğüm ile ilgili çoğu kişiden "birinci sensin" mesajları almıştım ama hiçbir zaman bu konuda pek konuşmadım.Bir ara "şimdi ne yazacağım ben" durumuna geldim.Görevlerde çok hızlı ilerlemiştim.Ve Çemberlitaş görevlerine geçmiştim.Aslında kafamdaki plan günlüğümün son sayfasına geldiğimde oyundaki son görevi yapıyor olmamdı.Ama olmadı.
Çünkü sıfırdan kastığım bu büyücüyü Çemberlitaş'a bu şekilde sokmak istemedim.Gidemez de değildim.İsteseydim YigasTV yani Yiğit yayın açtığında onunla beraber gidebilirdim.Çünkü o yayınında beraberinde tılsımsız , hasarsız birkaç büyücüyü de Gaffar'a götürüyordu.Ama bu durum benim içime sinmezdi.Bu yüzden Serinwizard olarak başladığım günlüğüme Serinplay olarak devam ettim.
Birincilik konusu açılınca genelde konuyu değiştirdim ya da sadece gülümsemişimdir.Veya Furkan'ın paylaştığı gifte olduğu gibi rol yapma kanalını kullanmışımdır.
Nihayetinde emek verdim ve karşılığını aldım.Diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.Biliyorum ki oyuncularımızın arasında yetenekli kişiler çok.Ama belki zamanları olmadığından , belki uğraşmak istemediklerinden , belki de etkinlikten haberleri olmadığından katılım göstermediler.
Oyunda adımız Etkinlikçi Aykut oldu ama ben yeni etkinlikleri beklemeye devam ediyorum.Çünkü bir şeyler üretmeyi seviyorum.Özellikle de göze hoş gelen veya ilgi çekici , yaratıcı şeyler hoşuma gidiyor.Ve tüm emeğin ardından ortaya çıkan şeyin verdiği his.Bu yüzden belkide İKV etkinlikleri sayesinde belli bir seviyeye geldim.Çünkü her seferinde kendimi daha da geliştirdiğime inanıyorum.Her zaman "acaba nasıl yapılıyor" diye merak edip araştırdım ve yeni bilgiler kazandım.Bazı yeni teknikler denedim.Sabırsızlıkla yeni çalışmalarımı paylaşmak için bekliyorum.
Ne uzun yazdım değil mi ? Bir sonraki etkinliklerde görüşmek , yarışmak dileğiyle.