MOR İTEMLER
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: MOR İTEMLER
2023'ü beklemeden büyük oyunu bozarak BOR madenini kullanıma açan GORGAR'a teşekkürler. Gorgar, Cumhurbaşkanlığına adaylığını koy oy verelim!

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Bı de niye şaheserler değil de sadece mor pardon bor itemler? 
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Revenge Of Nobility
Arkadaş siz istiyonuz ki herşeye hemen ulaşayım hiç emek harcamıyım oturduğum yerden item düşsün sonra oyundan sıkılınca yönetim btmş çlşmıyr gibi sitemlerde bulunacaksınız,valla bana kalırsa baya bi zor olsun görevler,item dizmek,maden çekmek falan maksat uğraşmak ve bi amacımız olsun yani 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
+1KRoNicK yazdı: ↑14 Ara 2017 10:56 Arkadaş siz istiyonuz ki herşeye hemen ulaşayım hiç emek harcamıyım oturduğum yerden item düşsün sonra oyundan sıkılınca yönetim btmş çlşmıyr gibi sitemlerde bulunacaksınız,valla bana kalırsa baya bi zor olsun görevler,item dizmek,maden çekmek falan maksat uğraşmak ve bi amacımız olsun yani![]()
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Playerlik budurKRoNicK yazdı: ↑14 Ara 2017 10:56 Arkadaş siz istiyonuz ki herşeye hemen ulaşayım hiç emek harcamıyım oturduğum yerden item düşsün sonra oyundan sıkılınca yönetim btmş çlşmıyr gibi sitemlerde bulunacaksınız,valla bana kalırsa baya bi zor olsun görevler,item dizmek,maden çekmek falan maksat uğraşmak ve bi amacımız olsun yani![]()
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Revenge Of Nobility
Dostum bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik zor oldukça daha zevkli olması,teşekkür ederimhalo903 yazdı: ↑15 Ara 2017 13:50Playerlik budurKRoNicK yazdı: ↑14 Ara 2017 10:56 Arkadaş siz istiyonuz ki herşeye hemen ulaşayım hiç emek harcamıyım oturduğum yerden item düşsün sonra oyundan sıkılınca yönetim btmş çlşmıyr gibi sitemlerde bulunacaksınız,valla bana kalırsa baya bi zor olsun görevler,item dizmek,maden çekmek falan maksat uğraşmak ve bi amacımız olsun yani![]()
![]()
Bence de playerlik BORdur.halo903 yazdı: ↑15 Ara 2017 13:50Playerlik budurKRoNicK yazdı: ↑14 Ara 2017 10:56 Arkadaş siz istiyonuz ki herşeye hemen ulaşayım hiç emek harcamıyım oturduğum yerden item düşsün sonra oyundan sıkılınca yönetim btmş çlşmıyr gibi sitemlerde bulunacaksınız,valla bana kalırsa baya bi zor olsun görevler,item dizmek,maden çekmek falan maksat uğraşmak ve bi amacımız olsun yani![]()
![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
BOR❤