sen kımsınkı senden korkayım evlat ben ıstemedıgım surece sıze bu oyunda zafer yok alayınıza ısyan kralınıza tek kursun bos konsuoyrsun ondan yasakladım resımlerınıde atımde rezıl ol karsında Godfatherr var sen kımsınkıla sana vermıs oldugum destek ıle rahattın bundan sonra her oyuna gırısın zından olacak benım takıldıgım yerlerde hade kaybol adam dıleneceksın kendını rezıl ederek dılenme :twisted:Ssheckill yazdı:konuyu açarken belirttim çaklllar pm atcak die ama beni korkudan yasaklayan ergenekonx inde pm atması şaşırttı
Eski Handanla ilgili bakın
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Eski Handanla ilgili bakın
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
IKV Destek Takımı[/color]
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu iti bende sevmiyorum ama bir ite gereğinden fazla değer vermiyormusunuz ?
Atın önüne bir kemik yalayıp dursun işte.
Atın önüne bir kemik yalayıp dursun işte.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
bak evlat senin kuracağın oluşum bize karşı olacak bir oluşum ve bu oluşumla hiçbirşey elde edemessin enden biliyormusun siz çıkarlarınız için bir araya geleceksinin ama biz çıkarlarımız için deyil dostluklarımız ve kardeşliklerimiz sayesinde bu gün burda sizin karşınızdayız bize hırsız diyorsun hırsızların başında geliyorsun anladınmıbenim dediğimi çıkar üzarine deyil dostluk ve kardeşlik üstüne kurulu bir oluşum topla öyle gel karşımıza ki o zaman güçler eşit olsun hadi artık diyeceklerim bunlar bu konuya başka bişey yazmıyacam gözlerinizden öperimSsheckill yazdı:arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler
Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
savaşçı şeklinde belirtmeniz yeterli olucaktır forumdan ulaşamayanlar oyunda Ssheckill e ulaşabilirler

geçen gün ergenekonx ve çakalalrına modu yasaklayıp kim kimden üstünmüş gösterdik fazla söze grk yok ....
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
evlat nerde oluşumun göster hadi nerde biz hergün 20 kişiyi topluyoruz hergün her gece ama siz ayda yılda bir defa kalabalık oluyorsunuz oda adamların işi yoksa millet seni sevdiğinden yanında deyiller bizden korktukları için yanındalar korku insanları yönetir bunu unutma milyonlarca insan kurallara uyuyor neden çünkü onları korku yönetiyorSsheckill yazdı:geçen gün ergenekonx ve çakalalrına modu yasaklayıp kim kimden üstünmüş gösterdik fazla söze grk yok ....

- duzceefesi
- İskele Babası
Eski Handanla ilgili bakın
Şekil çakalı neyine yasakladık diyonlan sıçta bokunla oyna 48 lvl olmuş alman conk pantolon giyiyor abilerine caz yapmaya kalkıyor...Bide yardım dileniyor :mrgreen:
iSim
/color] Savaşçıadyin - Büyücüadyin - Adyinguard - adyin
kLan
/color] ArZ
SuNuCu
/color] BeYaZ KöŞk
kLan
SuNuCu
kenefir lifli pantolonun şekilini şayakla karıştıracak kadar özürlüsün daha ne diyeyim ben sana :?
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
Arkadasım sen merak etme az kaldı yakında bu ergenekon denilen köpek aynı itler gibi 15 puan verdigi deparla kaçacak bundan sonra Ergenekonx e rahat yok ...!
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
Hepiniz çok komiksiniz ama kendi dünyanız ikv kadar küçükmü bu kadar ikv için uğraşıyorsunzu bu sadece bir oyun ve oyun çook yani böle boş şeyler için uğraşmayın.... Derslerinize çalışın sonra benim gibi pişman olursunuz....
PC-811A9ABC71CE_2010-01-07_19-21-57.bmp[/img]
PC-811A9ABC71CE_2010-01-07_19-21-57.bmp[/img]