Eminönü Sunucu Erişim Problemi.
Re: Eminönü Sunucu Erişim Problemi.
Yav sabahtan beri Murat ile beraber yeni karakterler kasıyoruz.O kadar fare adam kestik level atladık.Yasemin ile Arzuhalci'nin arasında gidip gelmekten bir hal oldum.Gelsin bir Developer koşsun şimdi o yolları.Nasıl bir sunucu var arkadaş anlamıyorum yav 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

İlk defa bende mağdur oldum kastığım 15 bin kp çöp oldu yazık değil mi o kadar vakit harcıyoruz ayıptır günahtır.
biz babadan oğula işsiz olduğumuz için her maden çekişimizde esc ile çıkarız. şimdi eğri oturup doğru konuşalım sunucularımızın performansları en üst seviyede tutuluyor, çok nadir -ama çok nadir yani 1/1000000- olan bu geri sarmalarda mağdur olmamak için hepimiz üstüne düşeni yapmalı ve adım başı esc çıkış yapmalıyız. mesela bu postu atarken bi arz kestim ve esc çıkış yapıp geri geldim. 4 kp 4 kpdir, herkes kazançlarının kıymetini bilsin lütfen.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Önemli üretim ticaret alışverişleriniz sonrasında Güvenli çıkış işleminiz gerçekleştirerek bu tür kayıpların önüne geçebilirsiniz.
Yaşanan teknik sorun nedeni ile özür dileriz iyi eğlenceler.
Ben herhangi bir zarar veya benzeri birşey yaşamadım ama şunu söyleyebilrim bu tür olayda yönetim ekibinden farklı davranışlar bekliyoruz insanlar yüklü kayıplar veya elde ettikerli kar oranlarında kayıplar yaşabiliyorlar.
Umarım bu konu üzerinden ilerliyen zamanlarda birşeyler görebiliriz en azından tatmin edici bir dönüş yapılması gerekmekte.
Ben oyundayken sunucu gitti zaten normalde esc ile çıkarım, böyle birşey olabilir mi ara sıra oyundan çıkıp dur sunucu çöker falan ben bir esc ile çıkayım gireyim mi yapacaz nasıl saçmalık bu.
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Kaybınız için üzgünüz.Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Cidden yazık günah o kadar emeğe.. Zamanında benimde başıma geldi allahtan ondan önce esc ile çıkmıştım kayıbım yok fakat bundan önceki olanlarda holde saatteyken eminönüde bulduydum karekterleri hemde kastığım 5 tane xenotim yalan olarak..
Kaybı olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım karşılığı olarak telafi ederler.. Bakalım.. Çünkü özür bazı şeyleri geri getirmiyor.
Kaybı olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım karşılığı olarak telafi ederler.. Bakalım.. Çünkü özür bazı şeyleri geri getirmiyor.
♦ Kıyametin son rüzgar ürperten, çınaraltı gölgesinde dinlenen yorgun bir UKDE..!
İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
İKV Camiaasına'[Geri döndü.] (01.12.2017)

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
İKV Camiaasına'[Geri döndü.] (01.12.2017)

- AnakinLandWalker
- İskele Babası
hayır sunucuların kayıtları ıbığı zıbığı var 3 tane peptit gitti 1500 elekle kuyuda kasmaya çalışırken(bide işportadan 1 m)şimdi 7m hesabını kim vericek.(sıkıntı para değil 1 değil 100 kişide oluyo bu)
rez al bekle copy paste bir cevap geliyoooor
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.