PHİLDEKİ YENGEÇ GÖZÜ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: PHİLDEKİ YENGEÇ GÖZÜ

Mesaj gönderen saglam »

Dawnguard yazdı: 25 Kas 2017 23:58 Bunlar hep oyundaki hikayenin zerresini takmayan insanların forumda araştırmacı kullanıcıların yazılarını okuduktan sonra , "yav dur bende bi bakam anaa bunun çift gözü vardı tek göz olmuş" diye araştırma kasmasından ötürü.
YA HU TESPİT DİYE BUNA DERİM BEN
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Kardeş hikayeyi okumuş olsaydın o tek gözün çalındığını bilirdin ve hep tek göz olduğunu da...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

electronic yazdı: 25 Kas 2017 17:21 Merhaba arkadaşlar,

Dikkatimi çeken bir detayı sizlerle paylaşmak istedim daha önceleri philin arkasındaki yengecin 2 kırmızı gözü varken güncelleme ile bu göz teke düşmüş bilgisi olan var mı yeni bir şeyin habercisi mi?
O gözü çalan kişi junonun lanetlediği beyaz şapkalı adam. Hikayeyi takip etseydiniz labirent görevlerinde bizden her zaman bir adım önde olan bir adam vardı. Bunu yapan beyaz şapkalı adam. Hatta salona ilk girdiğimizde bizi o sanıp bekçilere emir verdi philethos, "hırsızı öldürün" diye. Tavsiyem sıfırdan çar aç ve her görev metnini okuyarak tekrardan yap :)
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Dawnguard yazdı: 25 Kas 2017 23:58 Bunlar hep oyundaki hikayenin zerresini takmayan insanların forumda araştırmacı kullanıcıların yazılarını okuduktan sonra , "yav dur bende bi bakam anaa bunun çift gözü vardı tek göz olmuş" diye araştırma kasmasından ötürü.
Tespit gibi tespit.
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

tek gözü varsa o da tek gözlü kalsın yani. hem ne gerek var ki 2 göze. bakmıyor, görmüyor, bişey yapmıyor. adı üstünde heykel o heykel! 2 gözü varken sanki başka bir boyuta tangriss geçiti açıyordu. taktığınız şeye bakın, baktığınız şeye bakın yahu.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Koskocaman (2.80GB'lik) oyunda tek derdimiz bu zaten.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Caffeine yazdı: 27 Kas 2017 13:06 tek gözü varsa o da tek gözlü kalsın yani. hem ne gerek var ki 2 göze. bakmıyor, görmüyor, bişey yapmıyor. adı üstünde heykel o heykel! 2 gözü varken sanki başka bir boyuta tangriss geçiti açıyordu. taktığınız şeye bakın, baktığınız şeye bakın yahu.
Tamam
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

O göz, 2007'den beridir orada yok! Hikayesine bakıldığında o taşı, Labirent zamanlarında peşinde olduğumuz Migrat'ta yolumuzun kesiştiği Beyaz Şapkalı Adam alıyor. Bunu, bir hançer yardımıyla yaparak gözü cebe atıyor. Yani sandığınızın aksine bir şey gerçekleşmedi. :)
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Bende o gözü birinin aldığını hatırlıyordum ama kim olduğunu unutmuştum. Simdi onu arıyordum. bide o gözün tılsımlarla alakalı olduğunu düşünüyordum. Bu konuda bilgin var mı ?
Retaliation yazdı: 05 Ara 2017 21:04 O göz, 2007'den beridir orada yok! Hikayesine bakıldığında o taşı, Labirent zamanlarında peşinde olduğumuz Migrat'ta yolumuzun kesiştiği Beyaz Şapkalı Adam alıyor. Bunu, bir hançer yardımıyla yaparak gözü cebe atıyor. Yani sandığınızın aksine bir şey gerçekleşmedi. :)

Buda eskiden 2 gözü olduğunun göstergesi.
İKV'nin yayıınlanan ilk teaserinde görebiliyoruz sadece. dakika: 3.43 https://www.youtube.com/watch?v=jr5dT03bjhc]

(Konuyu açan arkadaşın aklında bu teaser kalmış olabilir.)

Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

vahdet yazdı: 05 Ara 2017 23:27 Bende o gözü birinin aldığını hatırlıyordum ama kim olduğunu unutmuştum. Simdi onu arıyordum. bide o gözün tılsımlarla alakalı olduğunu düşünüyordum. Bu konuda bilgin var mı ?
Retaliation yazdı: 05 Ara 2017 21:04 O göz, 2007'den beridir orada yok! Hikayesine bakıldığında o taşı, Labirent zamanlarında peşinde olduğumuz Migrat'ta yolumuzun kesiştiği Beyaz Şapkalı Adam alıyor. Bunu, bir hançer yardımıyla yaparak gözü cebe atıyor. Yani sandığınızın aksine bir şey gerçekleşmedi. :)

Buda eskiden 2 gözü olduğunun göstergesi.
İKV'nin yayıınlanan ilk teaserinde görebiliyoruz sadece. dakika: 3.43 https://www.youtube.com/watch?v=jr5dT03bjhc]

(Konuyu açan arkadaşın aklında bu teaser kalmış olabilir.)

Resim
Aman abi sen ne yaptın? :O :D
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön