2 sorum var size...
Re: 2 sorum var size...
sanırım 2005 yada 2006 yılıydı. arkadaşımın mynette okey oynarken reklamını görüp, indirmekten geri kalmadığı ikv, bizi de derinden etkilemişti. yatıyoruz kalkıyoruz muhabbette hep ikv. oyunu bırakmadım ancak artık eskisi kadar müptelası da değilim. yani kapansada umrumda olmaz açıkçası. evet o yıllarda gerçekten akan suların durduğu bir oyundu. artık kopillerin cirit attığı, reelde ciddiye alınmayacak bir çok insanı barındıran bu oyundan oldukça soğudum açıkçası. tek neden bu değil tabi. yönetimin oyuna olan ilgisizliği, soğumamda ki etkili sebeplerden biridir. o zamanlar fazla oyun yoktu tabi. şimdi artık oyundan geçilmiyor. yani sobee böyle devam ederse kendi kaybeder. oyuncular için oyun bulmak sorun değil. varsın 2 fare eksik keselim.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Caffeine yazdı: ↑23 Kas 2017 23:31 sanırım 2005 yada 2006 yılıydı. arkadaşımın mynette okey oynarken reklamını görüp, indirmekten geri kalmadığı ikv, bizi de derinden etkilemişti. yatıyoruz kalkıyoruz muhabbette hep ikv. oyunu bırakmadım ancak artık eskisi kadar müptelası da değilim. yani kapansada umrumda olmaz açıkçası. evet o yıllarda gerçekten akan suların durduğu bir oyundu. artık kopillerin cirit attığı, reelde ciddiye alınmayacak bir çok insanı barındıran bu oyundan oldukça soğudum açıkçası. tek neden bu değil tabi. yönetimin oyuna olan ilgisizliği, soğumamda ki etkili sebeplerden biridir. o zamanlar fazla oyun yoktu tabi. şimdi artık oyundan geçilmiyor. yani sobee böyle devam ederse kendi kaybeder. oyuncular için oyun bulmak sorun değil. varsın 2 fare eksik keselim.
Kesinlikle katılıyorum hiçbir zaman ilk zamanlardaki zevki keyfi vermiyor yada alamıyoruz bizmi değiştik yoksa ikv mi bilmiyorum
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Hikaye şu, o zamanlar knightla Türkiye'nin yeni tanıştığı zamanlar, çılgınlar gibi Silkroad Knight oynanıyor, arkadaş mynette görmüş reklamını İKV diye bir oyun knighta benziyor dedi, 6. sınıfa gidiyoruz o zamanlar knighta yatıracak para yok, bu indirmiş bilgisayarı çok kasmış neyse eve geldim indirdim falan, o gün bugün bıraka başlaya oynuyoruz, en son 2 sene önce bıraktığımda bir daha dönmem demiştim ama dönülüyormuş, 4 aydır yine bu ortamdayım, bir gün temelli bırakırım diyemiyorum bıraksak bile dönüp geri gelebiliyoruz.
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
5 6 Yıl önce başladım çocukluk arkadaşım sayesinde. Sunucuda tek kalsam da oyunu bırakmam
Paşaxömerfaruk
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

8-9 sene önce izleyici olarak başladığım oyun hayatına 5 sene evvel başladım. Ara ara sıkıntılardan, amatörlüklerden ötürü ara versem de bu oyuna anca kapanınca veda ederim. Ancak oyundaki dostlarımla farklı bir platformda devam ederim.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
2008'in başlarında oyunun sitesine girmiştim ama indirmemiştim sonra okuldan bir arkadaşım demişti işte İKV diye bi oyun var şöylede böylede bende indirmiştim o günden beri hala oynamaya devam ediyorum şuan arada bir girmeme rağmen
.
Oyun kapandığı an veda ederim
Oyun kapandığı an veda ederim
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Fıfa 2007 indirmeye çalışırken gezginler sitesinde İstanbul kıyamet vakti diye cami resmi görmüştüm. Yaş 8 o günden bu güne. Önceden canım sıkılınca bırakırım diyordum ama lonca sahibi olunca öyle olmuyor 1 gün girmezsem ortalık karışıyor. Telefon çalıyor gir oyuna bi sorun olmuş çözelim diye. Bırakacağımı pek düşünmüyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI