İKV bir kitap olsa ? Ne dersiniz :)
Re: İKV bir kitap olsa ? Ne dersiniz :)
Güzel bir düşünce,bu konu hakkında farklı oyuncu arkadaşlarda yazabileceklerini dile getirmişti.
Lakin İKV bir kitap olarak yazılsa, gerekli mecralar bu işi bizlere bırakır mı?
-Şahsen İKV'yi bu derece senaryolayan kişi(-ler) var iken -Ö.Kürşad Karamahmutoğlu ve N.Özgür Soner- bu iş bize değil zamanı geldiğinde kendilerine düşer.
Hadi onu geçtim, bir acemi yazar olarak İKV'nin bu kadar sağlam olan hikayesini ne derecede toparlayabilir ve kitap haline dönüştürebilirsiniz?
İKV oyuncuları dışında -güncel değil,tüm oyuncular- kimlere satabilirsiniz? Bu denli bir kitabı hangi yayın evi yayımlar?
-Günümüzde kitap denildiğinde sadece aşk,romantizm anlayışı var olduğu sürece..
Gerçekten bir kitabın basım ücretlerini araştırdınız mı? Bütçenizi gerçekten böyle bir iş için harcamayı göze alabiliyor musunuz?
Örneğin; 16-80 sayfa bir kitabı 50 Adet olarak standart 13,5×19,5 cm ölçülerinde bastırmanız 2200 TL.Her yayın evine göre farklılık gösterebilir ki günümüzde diğer yayın evlerine göre bahsettiğim yayın evi kendilerine ait olduğu için fiyatları diğerlerine göre daha düşüktür.
Eğer İKV bir kitap olarak yayımlanabilir ise, İKV oyun camiiasından yayından kalktıktan sonra daha sağlıklı ve daha iyi bir proje olarak yayımlanabilir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
İlk olarak birisi bir şeyi isterse anında yapmaya başlar,bin dereden su getirir ve başarıya ulaştırır.ARON yazdı: ↑21 Kas 2017 13:44
Güzel bir düşünce,bu konu hakkında farklı oyuncu arkadaşlarda yazabileceklerini dile getirmişti.
Lakin İKV bir kitap olarak yazılsa, gerekli mecralar bu işi bizlere bırakır mı?
-Şahsen İKV'yi bu derece senaryolayan kişi(-ler) var iken -Ö.Kürşad Karamahmutoğlu ve N.Özgür Soner- bu iş bize değil zamanı geldiğinde kendilerine düşer.
Hadi onu geçtim, bir acemi yazar olarak İKV'nin bu kadar sağlam olan hikayesini ne derecede toparlayabilir ve kitap haline dönüştürebilirsiniz?
İKV oyuncuları dışında -güncel değil,tüm oyuncular- kimlere satabilirsiniz? Bu denli bir kitabı hangi yayın evi yayımlar?
-Günümüzde kitap denildiğinde sadece aşk,romantizm anlayışı var olduğu sürece..
Gerçekten bir kitabın basım ücretlerini araştırdınız mı? Bütçenizi gerçekten böyle bir iş için harcamayı göze alabiliyor musunuz?
Örneğin; 16-80 sayfa bir kitabı 50 Adet olarak standart 13,5×19,5 cm ölçülerinde bastırmanız 2200 TL.Her yayın evine göre farklılık gösterebilir ki günümüzde diğer yayın evlerine göre bahsettiğim yayın evi kendilerine ait olduğu için fiyatları diğerlerine göre daha düşüktür.
Eğer İKV bir kitap olarak yayımlanabilir ise, İKV oyun camiiasından yayından kalktıktan sonra daha sağlıklı ve daha iyi bir proje olarak yayımlanabilir.
Ben bu iş için çok kararlıyım ve kitap çok sakin ve emin adımlarla ilerliyor,umarım siz ikv fanları desteğini esirgemez.
Bu arada yayın evi ile anlaşmaya varıldı ilk etapta 1000 kitap düşünüyoruz.
Umarım yönetim kurulu bir onay verir
-
- İskele Babası
Şimdi bir fan kitlesine hitap edilecek ise kendi hikayem ne kadar ilgi alaka çeker muamma.
Ama oyunun bir nevi reklamı olabilir hikayeden kopmayarak yazılırsa.
-
- İskele Babası
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
bahsettiğin filmin hayranı olarak resident evil ile oyunun hiçbir alakası yok
-
- İskele Babası
Bahsi geçen filmin zaten bir oyunu varIFonQzrail yazdı: ↑21 Kas 2017 17:33bahsettiğin filmin hayranı olarak resident evil ile oyunun hiçbir alakası yok![]()
Oraya isimde yanılıyor olabilirim yazdım isim budur demedim bu oyunun filmi var fakat adı istanbul kıyamet vakti değil konusuda o filmden alınmıştırIFonQzrail yazdı: ↑21 Kas 2017 17:33bahsettiğin filmin hayranı olarak resident evil ile oyunun hiçbir alakası yok![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
-
- İskele Babası
Yani oyun aslında bir filmden alıntı onu mu demek istedin ?cepni yazdı: ↑21 Kas 2017 18:11Oraya isimde yanılıyor olabilirim yazdım isim budur demedim bu oyunun filmi var fakat adı istanbul kıyamet vakti değil konusuda o filmden alınmıştırIFonQzrail yazdı: ↑21 Kas 2017 17:33bahsettiğin filmin hayranı olarak resident evil ile oyunun hiçbir alakası yok![]()
Aynen öyle filmde tepegözler beyazbüyücüler babi ali ve m2.5 gözlükler var ve konuları geçiyor ve tıpa tıp şekilleri oyundaki ile aynı isim aklıma gelmiyor.BILGISEZGIN yazdı: ↑21 Kas 2017 18:13Yani oyun aslında bir filmden alıntı onu mu demek istedin ?cepni yazdı: ↑21 Kas 2017 18:11Oraya isimde yanılıyor olabilirim yazdım isim budur demedim bu oyunun filmi var fakat adı istanbul kıyamet vakti değil konusuda o filmden alınmıştırIFonQzrail yazdı: ↑21 Kas 2017 17:33bahsettiğin filmin hayranı olarak resident evil ile oyunun hiçbir alakası yok![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
-
- İskele Babası
Hiç izlemedim gerçektencepni yazdı: ↑21 Kas 2017 18:15Aynen öyle filmde tepegözler beyazbüyücüler babi ali ve m2.5 gözlükler var ve konuları geçiyor ve tıpa tıp şekilleri oyundaki ile aynı isim aklıma gelmiyor.BILGISEZGIN yazdı: ↑21 Kas 2017 18:13Yani oyun aslında bir filmden alıntı onu mu demek istedin ?cepni yazdı: ↑21 Kas 2017 18:11Oraya isimde yanılıyor olabilirim yazdım isim budur demedim bu oyunun filmi var fakat adı istanbul kıyamet vakti değil konusuda o filmden alınmıştırIFonQzrail yazdı: ↑21 Kas 2017 17:33bahsettiğin filmin hayranı olarak resident evil ile oyunun hiçbir alakası yok![]()