Aslında oldukça mantıklı, hem salgı peptit vs düşürebilir, hem düşenleri doğrudan orada gönüle satabilir, ayrıca gönülün yakın çevresinde 4 adet monazit, 1 adet yeşim taşı madeni mevcut, sarraf madenci kombinasyonla oradaki madenleri takip ederek saf kovalayabilirsin. Başlangıç için küçük küçük adımlar gerekir akabinde devamı gelecektir.
Para Kasmak İçin Tavsiyeler ?
Re: Para Kasmak İçin Tavsiyeler ?
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
İlle böyle bir şey yapacaksan git direk 2 tane tılsım al daha karlısın birini bozdur asa malzemesi al asayı bas parlat asayı diğeriylede kendi çapında takılırsın.Tolgacan108 yazdı: ↑20 Kas 2017 01:28 Arkadaşlar haklı yeraltında kasabilirsin ama benim tavsiyem.plus paket yerine 5500 çekip satman. Eğer biraz ticaret kafam var ve girişkenim diyorsan 5500 ün sana dönüşü 350 m para eder. Küçükten maden al sat yaparak daha sonra büyütüp tılsım gibi gibi
Tabiki ilk başlarda zarar ediceksin ama güzel paralarda kasabileceğinden emin olabilirsin
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Evet ama ben sadece öneririm,kolay kolay holde molde slot keserek para kasmam ben sabırsızımdırLahza yazdı: ↑20 Kas 2017 18:38Aslında oldukça mantıklı, hem salgı peptit vs düşürebilir, hem düşenleri doğrudan orada gönüle satabilir, ayrıca gönülün yakın çevresinde 4 adet monazit, 1 adet yeşim taşı madeni mevcut, sarraf madenci kombinasyonla oradaki madenleri takip ederek saf kovalayabilirsin. Başlangıç için küçük küçük adımlar gerekir akabinde devamı gelecektir.
Yani sabır lazım birazda
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kondrit nerden alıyorsun ve piyasası nedir ?ybrdelisix yazdı: ↑20 Kas 2017 18:31 Acil paraya ihtiyacım olduğunda hemen kondrit çeker satarım. Yer altında para mı kasılır. Günde kaç saat ve kaç para kasabilecek orada. Ben olsam yer altına inmem en kötü savaşçı kasar adada maden çekerim.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Holde gönül var salgı ve peptit çukurlarının oraya giderken taş köprüde 295 akçe fiyatı. Oyun içi 9 ila 10 m arasıydı en son ama biraz düşmüş olabilir.
Akçe ile alınan materyal fiyatı fazla oynamaz. Bir de holde çamurdan çıkıyor defalarca çektim.
Akçe ile alınan materyal fiyatı fazla oynamaz. Bir de holde çamurdan çıkıyor defalarca çektim.
Galahar yazdı: ↑22 Kas 2017 12:46Kondrit nerden alıyorsun ve piyasası nedir ?ybrdelisix yazdı: ↑20 Kas 2017 18:31 Acil paraya ihtiyacım olduğunda hemen kondrit çeker satarım. Yer altında para mı kasılır. Günde kaç saat ve kaç para kasabilecek orada. Ben olsam yer altına inmem en kötü savaşçı kasar adada maden çekerim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bir an için oyuncu adı sandım. İzninizle düzeltiyorum: Roxoceles Reclusa.
Diğer arkadaşların dediği yöntemler gibi çare Yeraltı ve materyalleri. Ha diğer bir yöntem yok mu dersen, savaşçı ile maden avcılığı.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Yeraltı için bayağı bir sabır ve zaman gerekli eskiden yaşadım bunu
. Senin için en iyi alternatif Gönül'ün orda madenleri çekip slotları keserek para kasman.