!...:::... Drowx Loncası ...:::...!
Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!
Loncanız hayırlı olsun
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Teşekkür Ederiz. :geek:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle hayırlı olsun.Fakat
Bu niye ?
7. Katılımcının Benim Vereceğim Karakter Adı ile Karakterini Açmayı Kabul Etmeli.
Bu niye ?
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
grubun bir hikayesi var o hikayedeki isimleri alması gerekior lonca içinde böle karar alındı ve böle uygulamak durumundayım bn verilen isimler çok ilgi çekici ve kulağa hoş gelen isimler olacakdır dikkatinizi çekerim lonca üyelerinin isimleri hep benzersiz çoğunun eşi benzeri bulunmamakdadır
Drowxdadawa
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Hayırlı olsun demekle beraber, bir kaç eleştiri de ben yapacağım.
1. Bir oyuncu gerçek kimliğini açıklayamıyorsa altında bir çapanoğlu vardır.
2. Her lonca üyesine 45 level gözlük verecekmişsiniz sanırım cebinizden vermeyeceksiniz, lonca üyeleri kp kasarak kendi gözlüklerini kendileri almış olacak.
3. Her üyeye kadim pençesi diyorsun sanırım bu da lonca olarak kadimi kestiğinizde herkesin hakkına düşen pençe olacak yine cebinizden çıkmayacak.
4. Eleştirilerim ağır k.b. ama bu lonca 2 ay da dağılır.
1. Bir oyuncu gerçek kimliğini açıklayamıyorsa altında bir çapanoğlu vardır.
2. Her lonca üyesine 45 level gözlük verecekmişsiniz sanırım cebinizden vermeyeceksiniz, lonca üyeleri kp kasarak kendi gözlüklerini kendileri almış olacak.
3. Her üyeye kadim pençesi diyorsun sanırım bu da lonca olarak kadimi kestiğinizde herkesin hakkına düşen pençe olacak yine cebinizden çıkmayacak.
4. Eleştirilerim ağır k.b. ama bu lonca 2 ay da dağılır.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
yok bu sunucuda inanın iyi yerlere gelmiş bir kişiyim çoğu insan bni sever sayar fakat sizde biliyorsunuzki her insanın düşmanı vardır ve loncaya girdiğinde düşmanlarıda loncaya düşman olacakdır. Loncada hiç kimse 1 kişi yüzünden düşman olmamalıdır bn sorunları konuşarak çözmeye inanırım bu durumda bunu en iyi şekilde gizli kalarak sağlayabilirim böylece sorunları bu şekilde çözmüş olurum
evet haklısın onların emeği olacak tabiki bide şöyle düşün sayın delikurt loncaya bir üye aldım plus yok üyede ve 1 adet rütbeli charı var arada girip verior ama pluslıdan daha önce 45 olup gözlük istiyor fakat bize vermiş olduğu kp sayısı çok düşük bu durumda daha fazla veren kişi itiraz edecekdir o doru dürüst kp kasmadı bile nasıl oluyorda ona gözlük veriyoruz bnm hakkım gidiyor diyecek ve tartışma çıkacak insan oğludur yapar mutlaka bende bunun önüne geçmek için tedbir aldım
evet kadim pençeside onlardan olacak fakat sizde takdir edersinizki çok zor kesilmekdedir bunu organize etmek gerekir ve organize ederkende sözü geçen 1 insan olmalıki isler yolunda gitsin bunuda biz lonca olarak sağlayacağız eğer kesemezsek loncaya özel durumlar var lonca içinde kalmalı o şekilde kaim alınıp şaheseri üretmesi sağlanacakdır materyali eksikse lonca bankası karşılayacakdır lonca kimse şahıs deildir herkes bir grub içinde çalışacakdır
sizce bn bunları sağlayıp düşünebiliyorken dağılmasına izin verirmiyim üstelik bunları biz 3 ay içerisinde başarmayı planlıyoruz. inşallah dilediğimiz gibi olur başarırız.
evet haklısın onların emeği olacak tabiki bide şöyle düşün sayın delikurt loncaya bir üye aldım plus yok üyede ve 1 adet rütbeli charı var arada girip verior ama pluslıdan daha önce 45 olup gözlük istiyor fakat bize vermiş olduğu kp sayısı çok düşük bu durumda daha fazla veren kişi itiraz edecekdir o doru dürüst kp kasmadı bile nasıl oluyorda ona gözlük veriyoruz bnm hakkım gidiyor diyecek ve tartışma çıkacak insan oğludur yapar mutlaka bende bunun önüne geçmek için tedbir aldım
evet kadim pençeside onlardan olacak fakat sizde takdir edersinizki çok zor kesilmekdedir bunu organize etmek gerekir ve organize ederkende sözü geçen 1 insan olmalıki isler yolunda gitsin bunuda biz lonca olarak sağlayacağız eğer kesemezsek loncaya özel durumlar var lonca içinde kalmalı o şekilde kaim alınıp şaheseri üretmesi sağlanacakdır materyali eksikse lonca bankası karşılayacakdır lonca kimse şahıs deildir herkes bir grub içinde çalışacakdır
sizce bn bunları sağlayıp düşünebiliyorken dağılmasına izin verirmiyim üstelik bunları biz 3 ay içerisinde başarmayı planlıyoruz. inşallah dilediğimiz gibi olur başarırız.
Drowxdadawa
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
Titxdelikurt yazdı:4. Eleştirilerim ağır k.b. ama bu lonca 2 ay da dağılır.
Loncamızda Olan Üyeler Hepsi Birbirini tanır sever Sonra GElen arkadaşlarımız çıksa bıle ilk giren Arkadaşlarımız Çıkmaz Ve lonca Dağılmasına Hiç bişekilde İzin Vermeyiz Çıkacak olan varsa çıkar Ama ilk Giren Üyelerimiz Bizi seven Sayan Üyelerimizdir Onun için Çıkmayı akıllarının Ucundan bile geçir mezler
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Sanırım ELF masalını konu almışsınız
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
hehe evet sayın delikurt öyle oldu kırmak istemedim dostlarımı saçmada olsa sonuçda önemli olanın loncadaki kişiliklerin olmasıdır diye düşünüyorum umarım yanlış düşünmüyorumdur.
Drowxdadawa