Naylon kp hilesiz hile

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter ls Coming

Re: Naylon kp hilesiz hile

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Kp yüzünden 15 adet kp üyeliğim ban yedi 😂 bende bıraktım kp yi 😂
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Programı falan bırakın el ile gir çık yaparak kp kasılması bile mantıksız, sadece adam kesilecek rütbe ve kp için bakın savaşlar nasıl kalabalık oluyor o zaman..
MOTUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MOTUN »

CIZIK haklı. O kadar karakteri kasıp üstüne o karakterlerin hepsine 1500 KP kasmak emek isteyen bir iş. Dolayısıyla hiç kimsenin olumsuz bir yorum yapmaya hakkı yok. Program kullananların oyun kuralları gereği banlanması gerekir ona sözüm yok. Programsız bir şekilde seri KP kasma yöntemleri de var. Ama bu olayı çekemeyen kişiler tarafından işlemin sabotaja uğraması insanları program kullanmaya itiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yumurtakafa »

Bana bir mareşal karakter gösterin ki sadece savaşarak mareşal olmuş olsun.Realist olun biraz,o mareşalin savaşarak yapılması imkansızdan da zor.Kaç kişi oynuyor da kaçını kesip kaçından kaç kp alacaksın da hiç ölmeden karizman gitmeden grupla bölüşmeden seri seri kp kasacaksın ?
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

yumurtakafa yazdı: 12 Kas 2017 00:40 Bana bir mareşal karakter gösterin ki sadece savaşarak mareşal olmuş olsun.Realist olun biraz,o mareşalin savaşarak yapılması imkansızdan da zor.Kaç kişi oynuyor da kaçını kesip kaçından kaç kp alacaksın da hiç ölmeden karizman gitmeden grupla bölüşmeden seri seri kp kasacaksın ?
39'da 3 yıldız rütbeyi çoğu lodosla ws atarak kastım baya bir zaman alıyor.Savaşarak mareşal olmak imkansız değil fakat ruh hastaları çok gece gündüz pc başında olup savaşacak çok oyuncu vardır.
Resim
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

2. parti programlar yolu ile gerçekleştirilen haksız kazançlara kesinlikle müsamaha göstermemekteyiz. Gerek oyunculardan gelen şikayetler gerekse rutin kontroller ile tespit ettiğimiz karakterlere gerekli moderasyonu uygulamaktayız. Bu tür durumlar ile denk geldiğinizde kendi adaletinizi sağlamaya çalışmak ya da göz ardı etmek yerine Oyuncu Hata Kullanımı formuna ekran goruntusu ile başvuru yaparsanız daha sağlıklı olur.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön