Bu Nasıl Bir Çalışma Sistemi ? Artık Plus Alınmazmış...
Re: Bu Nasıl Bir Çalışma Sistemi ? Artık Plus Alınmazmış...
anlaşılan hepimiz aynı dertten muzdaribiz
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler benmde aynı 1 gün önce ikv kutu aldm epini girdim ama aktif olmadı
- Valexlord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Öncelikle sakin ol 4 gündür plusum yüklenmedi.Bir sorun var pluslar da yazılım ekipleri uraşıyormus destek ekibi bu yuzden cok yogun en geç pazartesi hal olur diye umuyorum.Kul yapısı sonucta hata oluyor :S
OoOGANGSTERSOoO
Valexlord
Galaxyxthismeran
FanArt a böyle katıldık .
Valexlord
Galaxyxthismeran
Gizlenmiş İçerikGöster
FanArt a böyle katıldık .
Bu gün itibari ile girilen E PIN'ler sorunsuz olarak kullanılabilir. Fakat 26.10.210 tarihi ile dün yani 30.10.210 tarihi arasında yüklenen E PIN'lerde sorun yaşanmaktadır. Oluşan sorun ile ilgilenilmektedir.
Tüm yüklenen E PIN'leri kontrol ediyoruz. Daha önceden de olduğu gibi kimse mağdur olmayacaktır.
Sizden ricamız lütfen forum duyurularımızı kontrol ediniz.
Tüm yüklenen E PIN'leri kontrol ediyoruz. Daha önceden de olduğu gibi kimse mağdur olmayacaktır.
Sizden ricamız lütfen forum duyurularımızı kontrol ediniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Bana'da olmadı hemde Benimki KUTU olan varya hani sürekli övdükleri.Artık destekle sohbet'e girdim.4 e-posta yolladım habire bişeyler soruyolar cevapladım en sonda dedilerki
E PIN'iniz geçerlidir. Sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı Plus Paket özelliklerini kullanamamaktasınız.
Yazılım ekibimiz sorun ile ilgilenmektedir. Sorun düzeldiğinde bu e postanıza gönderilecek e posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.
İyi akşamlar
Ama ginede oynuyorum bu oyunu.Sürekli Bağırmıyorum etrafa.Ama acil ilgilenmeleri lazım yoksa KUTU diye övdükleri alet iflas edicek.
Ben bi daha alsammı almasammı diye düşünüyorum hatta almayabilirim.
E PIN'iniz geçerlidir. Sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı Plus Paket özelliklerini kullanamamaktasınız.
Yazılım ekibimiz sorun ile ilgilenmektedir. Sorun düzeldiğinde bu e postanıza gönderilecek e posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.
İyi akşamlar
Ama ginede oynuyorum bu oyunu.Sürekli Bağırmıyorum etrafa.Ama acil ilgilenmeleri lazım yoksa KUTU diye övdükleri alet iflas edicek.
Ben bi daha alsammı almasammı diye düşünüyorum hatta almayabilirim.
CoBaiN wazzup