Kıyamet Vakti - Pazar Yeri (Alternatif Ticaret Kanalı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kıyamet Vakti - Pazar Yeri (Alternatif Ticaret Kanalı)

Mesaj gönderen 0LIVERA »

tebrikler fikir güzel daha iyisini yapasım geldi :D

fikrin gerçekten çok iyi fakat tasarım aşamasını biraz daha geliştirmelisin.

ayrıca bu giriş otomatik yapman güzel fakat zamanında mynet yüzünden hesabını kaptıranlar olduğu için kendini bilmeyen bir çok kişi şifre çalıcı olduğunu düşünebilir.

sen google girişini alternatif olarak koy bırak mail ve şifre girerek kendileri kayıt olsun.

bot kayıttan korkuyorsan cacpha koyarsın.

ve tasarımı kesinlikle ama kesinlikle değiştirmelisin.

ben genelde bootstrap ve html 5 çalısıyorum veritabanı ve php'li bilgim yok yardım etmek isterdim.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Essoperagma »

TOLGARDA yazdı: 28 Eki 2017 19:29 Beğendim ama keşke daha kısa bir alan adı seçseymişsin :(
Teşekkürler. Sık kullanılanlara ekleyip kurtulun bence ;) :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

0LIVERA yazdı: 28 Eki 2017 20:19 tebrikler fiki...
Yorum için çok teşekkür ederim.

Tasarım konusunda çok bilgim/eğitimim yok, elimden geldiğince yapmaya çalıştım.

Mail konusunda ise:
Geçtiğimiz haftaya kadar eposta ve şifre ile girişleri kabul ediyordum. Geçici mail hizmetlerinin kullanımının önüne geçmek için böyle bir yol izledim. Her kaydolduğunuz site için bir eposta ve şifre ikilisi hatırlamanıza da gerek kalmıyor bu şekilde, tüm hesaplar tek bir yere bağlanıyor.
"Şifrenizi çalıyormuş." söylemlerinin de daha ortaya çıkmadan son bulacağını ümit ediyorum :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Eline emeğine sağlık dostum, harika olmuş. İlk başta biraz artniyet aradım yalan değil :D . Daha sonra hiç bir şey istemediğini görünce rahatladım. Çok güzel takdire şayan. Keşke şu an oynayan tüm oyuncular görse ve katılsa. Ya da '' en keşke '' gerçekten oyuna bir pazar eklentisi gelse :D
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Tekrardan merhaba =)

Site üzerinde normal kayit yer vermenizi öneririm ':) google giriş diye giriş yapmadım yanlış anlamayın dün mobil üzerinden bıraz bakmıştım bugün bilgisayar üzerinden baktımda normal kayıt üzerinden yer verilmeli insanlar ister istemez farklı gözle bakabiliyor O:-)
Buna ek olarak çeşitlendirme yapabilirseniz iyi olacağı kanatindeyim sadece pazar üzerine odaklı gibi şuan tabi ilerliyen zamanlarda elbet güzel şeyler yapacaksınızdır O:-)

İlerliyen zamanlar görüşmek üzere O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Teşekkürler arkadaşlar. Desteğiniz çok önemli, zira bu site desteğiniz olmadan rafa kalkmış bir diğer fan çalışması olur.

Şimdilik satışta pek eşya yok. O yüzden siteyi ziyaret eden alıcı da yok. Alıcı olmayınca da yeni satıcılar ürün listelemeyi zaman kaybı görüyorlar. Şu noktada ayaktan ayağa kalkabilmek için biraz itelemeye ihtiyaç var. Bankada tutup satmaya üşendiğiniz ama atmaya da kıyamadığınız şeyler için satılık ilanı oluşturabilirseniz memnun olurum. Site ne kadar çok kullanılırsa o kadar işlevsel olacaktır.

SPIEGLEIN yazdı: 29 Eki 2017 09:00
Buna ek olarak çeşitlendirme yapabilirseniz iyi olacağı kanatindeyim sadece pazar üzerine odaklı gibi şuan tabi ilerliyen zamanlarda elbet güzel şeyler yapacaksınızdır O:-)
Önerilere açığım :upside_down_face:.

Son olarak: Google hesabıyla giriş yapmaktan çekinen yeni kullanıcılar için "Deneme Hesabı" eklenmiştir.
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

güzel paylaşım ellerine sağlık
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
reotai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen reotai »

Yıllardır arayıp da bulamadığımız sistem,özellikle kadın şifacı karakterlere item bulmak tam bir işkence...
Eminönü sunucusunda ne zaman oyuna girsem ilk işim klan bölge kapatmak oluyor çünkü kendi arkadaşlarımla,grubumla iletişim kuramıyorum yazılar aşırı hızli akiyor.Hal böyle olunca item aramak bulmak iletişin kurmak işkence...
Öteki taraftan siz hiç sadece item aramak için oyunda saatlerce online olmak zorunda kaldiniz mi ben kaldim.Öyle mal gibi oturup yazilar arasindan bişeyler elemeye çalisiyorsunuz.Bu pazar sisteminin en güzel yanı online olmak zorunda kalmamak olmuş,belki ilerleyen aşamada ürünümüze satıcı/alıcı bulduğumuzda mail gelmesi de sistemi başka güzelleştirebilir.

Yapan arkadaşın dediği gibi sistem sadece biz ekleme yaparsak hakkini layikiyla verir,yıllardır forumda bulunan alim-satim konularinin işlevsizliği yanında tam bir canavar olmuş doğrusu.Yöneticiler bu siteyi forumumuzda bulunan alim satim konularina entegre edebilirse veya en azindan mesajla yönlendirirse çok ciddi yerlere varabileceğini düşünüyorum.
Zaten oyunumuza az veya (hiç) değer verilmeyen şu günlerde oyun için birseyler yapan arkadaşimiza teşekkür ediyorum.
Tüm camiamiza hayirli olmasini diler tüm camianın bu tip emek verilmiş değerlere sahip çikmasini umit ederim.
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kolcu »

İkv tarihinin en mantıklı projesini es geçmeyelim beyler bayanlar. Arada hortlatın başlığı da herkes görsün
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cepni »

Güzel hazırlamışsın fakat benim kafamda şöyle bir şey var oyunda tezgahlarımız ve tezgahların üzerinde satacağımız eşyalarımız olsa orada fiyatları ve son oluru fiyatları yazsa oyunda olmasak bile tezgah orada durup almak isteyenler son indirim fiyatından biz yokken bile alabilse sizce nasıl olur? :kissing:
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön