SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
Bu açılan konuda tek amaç vardır .Oda siyasi Nicknameler silinsin diye ..Peki serserin HOPDEDİKS 'in sölemiş olduğu nicknameler nedir?? Sence herhangi bi siyasi birlektiliği belirtmiyormu?? Asıl sen konuyu başka taraflara çekiyorsun..
''Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)..''
Peki bide senin bakış açından üsteki yazıya bakarsak orda ''DEVGENÇ'' yazıyor o ne anlama geliyor peki ''Ülkücügençl'' le aynı anlamda değilmi.Tmm hepimiz elhamdürillah müslümanız ama bu tür düşünmeleri bırakın burda hepimiz insanız sonuçta....
SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
Bu açılan konuda tek amaç vardır .Oda siyasi Nicknameler silinsin diye ..Peki serserin HOPDEDİKS 'in sölemiş olduğu nicknameler nedir?? Sence herhangi bi siyasi birlektiliği belirtmiyormu?? Asıl sen konuyu başka taraflara çekiyorsun..
''Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)..''
Peki bide senin bakış açından üsteki yazıya bakarsak orda ''DEVGENÇ'' yazıyor o ne anlama geliyor peki ''Ülkücügençl'' le aynı anlamda değilmi.Tmm hepimiz elhamdürillah müslümanız ama bu tür düşünmeleri bırakın burda hepimiz insanız sonuçta....
sayın radon bu ulkenın tarıhınde asla sag olusumlu bır haraketlenme olmamıstır cumhurıyetın kuruldugu yıllardan berı bır takım kısımları kıskırtarak sol orgutler tarafından bırcok seyler meydana gelmıstır tamam herkez musluman ama herkez vatan sever deıl sızın vatansever anlayısınızda anarşi ve komunizim ideolojisi altında
konu amacını aştı sağcı solcu diye saflara ayırmaya başladı bazı vatandaşlar konu kilitlenme aşamasına gelmeden önce asıl sorunu yetkililere duyurmalıyız, Lütfen saygı çerçevesinde konuyu saptırmadan işe yarar önerilerinizi sunun onun harici hoş olmaz.
ibrahım abı benım çektıgım falan yok konu açılmış bende yorumumu yazdım ve garip karşılandı madem demokrasi ile yöentilen bi ülkede yaşıyoruz benımde rahatsız oldugum nickler bunlar bende bunları görmekten hoşnut olmuyorum bunu belirttim bunda bı yanlış varmı varsa buyrun siz söyleyın .
Doğrudur...DEVGENÇ siyasal amaçlı özgürlüğü katıksız özgürlüğü hedefleyen genç insanların bir araya gelmesi için oluşmuş bir olgudur...Ama zamanında (bizim zamanımızda) herşeyi saptırdığımız ve mahvettiğimiz gibi bu oluşumu da mahvettik ve nice canlar gitti ülkeden...Benim amacım şudur ki; çağrıştırmayalım ve o günleri lütfen isimlerle de olsa hatırlatmayalım...
Saygılarımla...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...