Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında

Mesaj gönderen RADQN »

serserin yazdı:
SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.

HOPDEDİKS

sevket bu bahsettıgın nıckler yasadısı bır orgutu temsıl etmıyor arkadasım konunun nereye uzandıgını ıyı bılıyorsun saptırma ınceden dıkkatlerı baska tarafa cekme nıyetındesın anlasın.

Bu açılan konuda tek amaç vardır .Oda siyasi Nicknameler silinsin diye ..Peki serserin HOPDEDİKS 'in sölemiş olduğu nicknameler nedir?? Sence herhangi bi siyasi birlektiliği belirtmiyormu?? Asıl sen konuyu başka taraflara çekiyorsun..

''Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)..''

Peki bide senin bakış açından üsteki yazıya bakarsak orda ''DEVGENÇ'' yazıyor o ne anlama geliyor peki ''Ülkücügençl'' le aynı anlamda değilmi.Tmm hepimiz elhamdürillah müslümanız ama bu tür düşünmeleri bırakın burda hepimiz insanız sonuçta....
Barış ÇOLAK
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserin »

SevkeT yazdı:
serserin yazdı:
SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.

HOPDEDİKS

sevket bu bahsettıgın nıckler yasadısı bır orgutu temsıl etmıyor arkadasım konunun nereye uzandıgını ıyı bılıyorsun saptırma ınceden dıkkatlerı baska tarafa cekme nıyetındesın anlasın.

Devgenç yasadışı bı örgüt degildir iyice ögren sonra konuya yorum yap benım bashettıgım nıck ler ise siyası içerikli nicklerdir.

sevket senın solcu oldugunu bılıyorum kardes konuyu ıyı bılıyorsun oyuuzden saptırma cabası ıcındesın ben herseyı gayet ıyı bılıyorum sen merak etme hıc
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen serserin »

RADQN yazdı:
serserin yazdı:

HOPDEDİKS

Bu açılan konuda tek amaç vardır .Oda siyasi Nicknameler silinsin diye ..Peki serserin HOPDEDİKS 'in sölemiş olduğu nicknameler nedir?? Sence herhangi bi siyasi birlektiliği belirtmiyormu?? Asıl sen konuyu başka taraflara çekiyorsun..

''Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)..''

Peki bide senin bakış açından üsteki yazıya bakarsak orda ''DEVGENÇ'' yazıyor o ne anlama geliyor peki ''Ülkücügençl'' le aynı anlamda değilmi.Tmm hepimiz elhamdürillah müslümanız ama bu tür düşünmeleri bırakın burda hepimiz insanız sonuçta....

sayın radon bu ulkenın tarıhınde asla sag olusumlu bır haraketlenme olmamıstır cumhurıyetın kuruldugu yıllardan berı bır takım kısımları kıskırtarak sol orgutler tarafından bırcok seyler meydana gelmıstır tamam herkez musluman ama herkez vatan sever deıl sızın vatansever anlayısınızda anarşi ve komunizim ideolojisi altında
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
Xferox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Xferox »

GERILLA da war o zaman ıyı konu aslında Hewallerde war :D
Resim

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......
Kullanıcı avatarı
SevkeT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevkeT »

serserin yazdı:
SevkeT yazdı:
serserin yazdı:

HOPDEDİKS

Devgenç yasadışı bı örgüt degildir iyice ögren sonra konuya yorum yap benım bashettıgım nıck ler ise siyası içerikli nicklerdir.

sevket senın solcu oldugunu bılıyorum kardes konuyu ıyı bılıyorsun oyuuzden saptırma cabası ıcındesın ben herseyı gayet ıyı bılıyorum sen merak etme hıc

serserin sen bence bir şeylerı çarptırma çabasındasın bu kadr dertli olmadan belli benım solcu olmam senı hiç ilgilendırmez.
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

konu amacını aştı sağcı solcu diye saflara ayırmaya başladı bazı vatandaşlar konu kilitlenme aşamasına gelmeden önce asıl sorunu yetkililere duyurmalıyız, Lütfen saygı çerçevesinde konuyu saptırmadan işe yarar önerilerinizi sunun onun harici hoş olmaz.
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
SevkeT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevkeT »

ibrahım abı benım çektıgım falan yok konu açılmış bende yorumumu yazdım ve garip karşılandı madem demokrasi ile yöentilen bi ülkede yaşıyoruz benımde rahatsız oldugum nickler bunlar bende bunları görmekten hoşnut olmuyorum bunu belirttim bunda bı yanlış varmı varsa buyrun siz söyleyın .
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

serserin yazdı:

bahsettiğim yazışma bu şevketim :)
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
SevkeT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevkeT »

anektod yazdı:
serserin yazdı:

bahsettiğim yazışma bu şevketim :)

üstüne alınması gereken başkaymış abi ne yapalım :D
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Soulreaper »

Doğrudur...DEVGENÇ siyasal amaçlı özgürlüğü katıksız özgürlüğü hedefleyen genç insanların bir araya gelmesi için oluşmuş bir olgudur...Ama zamanında (bizim zamanımızda) herşeyi saptırdığımız ve mahvettiğimiz gibi bu oluşumu da mahvettik ve nice canlar gitti ülkeden...Benim amacım şudur ki; çağrıştırmayalım ve o günleri lütfen isimlerle de olsa hatırlatmayalım...

Saygılarımla...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön