Mobil veri veya vodafone cepte wifi modem
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Mobil veri veya vodafone cepte wifi modem
Günlük kullanım ve ikv için pc de sadece ikv düşünüyorsanız 6 gb rahatlıkla yetecektir.
Dün akşam 15 dakikalığına oyuna girdim ve 800mb internetim gitti. İKVyle alakalı bir durum olmadığından eminim. Sizce neden böyle oldu ? (Win 10 kullanıyorum.)
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Windows Update Acikmi
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Otomatik güncelleştirmeler kapalı mı?Bir de İKV açıkken arkada tarayıcı vs açık mıydı? Onlar götürmüş olabilir.
Hatırladığıma göre kapalıydı ama akşam bir daha kontrol ederim. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
Windows otomatik güncelleştirme açıksa veya yine Windows da çalışıp otomatik güncellemeleri açık olan program yüklüyse onlar kendini güncelleştirmiştir
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Oyun internet harcamaz. Sadece sunucuya komut gönderip alacaktır, bunlarda küçük yazı satırlarına karşılık gelmektedir. Sadece bilgisayarında arka planda internet üzerinde çalışan bir uygulama olmadığına emin olman gerekli.
Sonuç: Bir ay boyunca aralıksız oyunda dursanız bunun karşılığı 100mb. etmeyecektir.
Sonuç: Bir ay boyunca aralıksız oyunda dursanız bunun karşılığı 100mb. etmeyecektir.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Bizim arkadaşın laptopta 4 gb internet bitti geçen sene win10 da oyunla alakalı olmadığını bildiğim için biraz karıştırdım ayarları falan pc eşitleme yapıyormuş microsoftla.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Peki sadece İKV'nin internete erişimi olmasını sağlayabilir miyim ? Yani mesela sadece İKV internete bağlanabilecek, diğer uygulamalar bağlanamayacak. Bir program ve ya ayarla.TOLGARDA yazdı: ↑27 Eki 2017 18:18 Oyun internet harcamaz. Sadece sunucuya komut gönderip alacaktır, bunlarda küçük yazı satırlarına karşılık gelmektedir. Sadece bilgisayarında arka planda internet üzerinde çalışan bir uygulama olmadığına emin olman gerekli.
Onu ben de bulamadım, eğer bulabilirsem sağa sola bilgisayar götürüp oyun oynamak gibi planlarım varPlafect00 yazdı: ↑27 Eki 2017 21:05Peki sadece İKV'nin internete erişimi olmasını sağlayabilir miyim ? Yani mesela sadece İKV internete bağlanabilecek, diğer uygulamalar bağlanamayacak. Bir program ve ya ayarla.TOLGARDA yazdı: ↑27 Eki 2017 18:18 Oyun internet harcamaz. Sadece sunucuya komut gönderip alacaktır, bunlarda küçük yazı satırlarına karşılık gelmektedir. Sadece bilgisayarında arka planda internet üzerinde çalışan bir uygulama olmadığına emin olman gerekli.