Bi girem bakamkim var dedim arkadaşalr geldi kahveye gidek hadi bi bakam da gidem yav
Oyuna girilmiyor
Re: Oyuna girilmiyor
ne boşbeleş oyun oldu bu ikv yav bu ne her gğncellemede sunuculara erişilmio arkadaş bizim kendi oyunumz diye seviyoruz ama birazda üstünde çalışın yav Sayın Yönetim Valla pankart açıp gezecez sivri adada e.ö de yeter ha 
Bi girem bakamkim var dedim arkadaşalr geldi kahveye gidek hadi bi bakam da gidem yav
İnsan oğlu kadar düşük yaratık yoktur...
Tek Adalet vardır.İnfazdır. Medeniyet açmaksa Namusu arı Sizden daha medeni Afrikanın Yamyamları.M.Akif Ersoy (Üstad) Dogukanxx
Tek Adalet vardır.İnfazdır. Medeniyet açmaksa Namusu arı Sizden daha medeni Afrikanın Yamyamları.M.Akif Ersoy (Üstad) Dogukanxx
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bakalım arkadaşlar çıkar bunun da nedeni
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
yaa saat 11:15 oldu hala aynıı
eminönü/Adminx saygılarr
eminönü/Adminx saygılarr
11:19 tık yok :mrgreen:
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: evet ya dosya listesi bekleniyor diyip beklio
aynen sabah açmayaçalıştım dosya listesi bekleniyor diyor öylece beklio 10 15 dakka bekledim yinede açılmadı aynı sorun sizdede mi var bi yardımcı olun
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
aynen sabah açmayaçalıştım dosya listesi bekleniyor diyor öylece beklio 10 15 dakka bekledim yinede açılmadı aynı sorun sizdede mi var bi yardımcı olun
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu ne ya AçıLmak BiLmez Mi bu Oyun.. :evil: :evil: ....SAyın yönetici ler : AçıqLamanız Varmı :?: ...Acele Edin aÇın Oyunu...Saat 9:3o dan Beri açıLmıyor oyun... :evil: :evil:
:!:
:arrow: .::.::.:..:.::..:.::::SayqıLar::::..:::...:::....:::. :arrow:
:arrow: .::.::.:..:.::..:.::::SayqıLar::::..:::...:::....:::. :arrow:
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
11:24 hala yok
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Hatırladıgım Kadarıyla bundan 1 Hafta Once Serverlerda Hata Vardı Bunun Uzerıne Kafa Yorarak Tum Sunucular 2 veya 3 Kere Guncellendı.Sanırım Aynı Sorun Cıktı Ve Bıraz Uzun Surucek Gıbı Zaten En Son Emınonu Kontrol Edıldıgı Icın Beklemekten Baska Caremız Yok. Oyunumuzu En Iyı Hale Getımrk Icın Cabalıyorlar .Baska Bı Amacları Olamaz..Bıraz Sabır Herseyın Ilacıdır Iyı Gunler.

Eminönü
FelicitaNascosta '