Yöneticiler Oyunu Hiç Oynadı Mı?
Re: Yöneticiler Oyunu Hiç Oynadı Mı?
Yalnız muhteşem bir yorum olmuş bu.
Gm'ler zaten oyunun içinde olmalı onlarla bir derdim çünkü oyunun güncellenmesinde, düzenlenmesinde pek etkileri yok. Yürürlüğü sağlıyor onlar. Hani Nerull ve Orti eskiden oyuncu olduklarını söylemişlerdi ama örneğin Gorgar hiç on, on beş seviye de olsa karakter kasmaya görev yapmaya çalışmış mıdır diye merak ediyorum
Bu örnek bu soruna en güzel cevap aslında böyle bir oyun yapsam en çok ben oynarım sanırım onlarda mutlaka oynamıştır
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
TOLGARDA yazdı: ↑24 Eki 2017 21:21Yalnız muhteşem bir yorum olmuş bu.
Gm'ler zaten oyunun içinde olmalı onlarla bir derdim çünkü oyunun güncellenmesinde, düzenlenmesinde pek etkileri yok. Yürürlüğü sağlıyor onlar. Hani Nerull ve Orti eskiden oyuncu olduklarını söylemişlerdi ama örneğin Gorgar hiç on, on beş seviye de olsa karakter kasmaya görev yapmaya çalışmış mıdır diye merak ediyorum
Gorgarın pek oynamaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum sonuçta hikaye örgüsünü yazıyor fakat mutlaka oynamıştır 10 yıllık süreç içinde
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
DEV takımından Nerull'un yaptığı bir açıklamada daha önce oyunu oynadığını söylediğini gördüm.GM takımındaki kişiler ise bizim gibi sıradan oyuncular ve tabi ki hala hepsi oyunu oynuyor.Normalde oyunda kim olduklarının bilinmemesi,gizli kalması gerekiyo diye biliyorum fakat şu zamanda GM ekibindeki kişilerin oyundaki isimlerini bilmeyenleri dövüyorlar.

İyi de gm' ler gm tagını kullanamadıklarında tutupta kendi karakterlerini kullanmıyorlar zatenzeynel55 yazdı: ↑24 Eki 2017 21:52 DEV takımından Nerull'un yaptığı bir açıklamada daha önce oyunu oynadığını söylediğini gördüm.GM takımındaki kişiler ise bizim gibi sıradan oyuncular ve tabi ki hala hepsi oyunu oynuyor.Normalde oyunda kim olduklarının bilinmemesi,gizli kalması gerekiyo diye biliyorum fakat şu zamanda GM ekibindeki kişilerin oyundaki isimlerini bilmeyenleri dövüyorlar.![]()
kuklacıdasın ve bunu bilmiyorsun sanırım eskilerden bi ben sadece forumu online kullanan kaldım. Orti 32 level de ıslık çalan la engerek kesiyor 39 seviye olunca bölgeden dalton dışşehir takı yansıtıyordu gelirse sorabilirsin ilkin dev değildi hatta yönetici bile değildi hepsi sonradan oldu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Hayır Orti'nin eski gm olduğunu falan biliyorum, benim merak ettiğim ilk kurucular oynadılar mıKraToSs yazdı: ↑24 Eki 2017 23:11 kuklacıdasın ve bunu bilmiyorsun sanırım eskilerden bi ben sadece forumu online kullanan kaldım. Orti 32 level de ıslık çalan la engerek kesiyor 39 seviye olunca bölgeden dalton dışşehir takı yansıtıyordu gelirse sorabilirsin ilkin dev değildi hatta yönetici bile değildi hepsi sonradan oldu
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Nerull Oyuncu > Destek takimi > Gelistirme ekibi seklinde yukselmis diye biliyorum.Bir roportajda yaziyodu sanirsam.

-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Nihat Ozpay Daha cok kuklaci sunucusunda oynayan bir playerdi.Kademe Kademe developer oldu kendisi bugun ki Game Master Ekibindeki herkes bu oyuna sıfırdan baslayan kisilerdir.