Yöneticiler Oyunu Hiç Oynadı Mı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Yöneticiler Oyunu Hiç Oynadı Mı?

Mesaj gönderen BayTerapi »

İlla ki.
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Serinplay yazdı: 24 Eki 2017 19:50 Şöyle düşünecek olursak ;

Çizip , tasarlayıp ardından her bir parçasını yapıp , birleştirip meydana getirdiğiniz bir aracı ,

Sürmek istemez misin ?

:)
Yalnız muhteşem bir yorum olmuş bu.
BayTerapi yazdı: 24 Eki 2017 20:57 İlla ki.
Lahza yazdı: 24 Eki 2017 20:12 GM ler zaten zamanında herkes gibi bu oyunu oynayan sıradan insanlardı, yani bizlerin içinden çıkan insanlar,devlerde GM lerde emnim ki hiç bilmediğimiz karakterlerle oyunu takip ediyorlardır.
jupiterli yazdı: 24 Eki 2017 19:10 Hepsi oyunun içinden gelmis kişiler bildiğim kadarı ile
CHAPPIE yazdı: 24 Eki 2017 19:08 Developerlar değil de [GM]’ler kimsenin bilmediği ezik çarlarla oynuyorlar diye biliyorum
Yafp yazdı: 24 Eki 2017 19:05 Bir şeyi olduğuna en yakın şekilde anlamak için aynı çevresel şartları aynı göreceli noktadan oluşturup incelemek lazım dolayısıyla sonuna kadar katılıyorum.
Hepsi oynadı mı bilmiyorum ama bazılarının oynadığını biliyorum, özellikle sonradan ekibe dahil olanlar :relaxed:

Gm'ler zaten oyunun içinde olmalı onlarla bir derdim çünkü oyunun güncellenmesinde, düzenlenmesinde pek etkileri yok. Yürürlüğü sağlıyor onlar. Hani Nerull ve Orti eskiden oyuncu olduklarını söylemişlerdi ama örneğin Gorgar hiç on, on beş seviye de olsa karakter kasmaya görev yapmaya çalışmış mıdır diye merak ediyorum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Çizip , tasarlayıp ardından her bir parçasını yapıp , birleştirip meydana getirdiğiniz bir aracı ,

Sürmek istemez misin ?

Bu örnek bu soruna en güzel cevap aslında böyle bir oyun yapsam en çok ben oynarım sanırım onlarda mutlaka oynamıştır 😆
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

TOLGARDA yazdı: 24 Eki 2017 21:21

Sürmek istemez misin ?

Yalnız muhteşem bir yorum olmuş bu.
BayTerapi yazdı: 24 Eki 2017 20:57 İlla ki.
Lahza yazdı: 24 Eki 2017 20:12 GM ler zaten zamanında herkes gibi bu oyunu oynayan sıradan insanlardı, yani bizlerin içinden çıkan insanlar,devlerde GM lerde emnim ki hiç bilmediğimiz karakterlerle oyunu takip ediyorlardır.
jupiterli yazdı: 24 Eki 2017 19:10 Hepsi oyunun içinden gelmis kişiler bildiğim kadarı ile
CHAPPIE yazdı: 24 Eki 2017 19:08 Developerlar değil de [GM]’ler kimsenin bilmediği ezik çarlarla oynuyorlar diye biliyorum
Yafp yazdı: 24 Eki 2017 19:05 Bir şeyi olduğuna en yakın şekilde anlamak için aynı çevresel şartları aynı göreceli noktadan oluşturup incelemek lazım dolayısıyla sonuna kadar katılıyorum.
Hepsi oynadı mı bilmiyorum ama bazılarının oynadığını biliyorum, özellikle sonradan ekibe dahil olanlar :relaxed:

Gm'ler zaten oyunun içinde olmalı onlarla bir derdim çünkü oyunun güncellenmesinde, düzenlenmesinde pek etkileri yok. Yürürlüğü sağlıyor onlar. Hani Nerull ve Orti eskiden oyuncu olduklarını söylemişlerdi ama örneğin Gorgar hiç on, on beş seviye de olsa karakter kasmaya görev yapmaya çalışmış mıdır diye merak ediyorum

Gorgarın pek oynamaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum sonuçta hikaye örgüsünü yazıyor fakat mutlaka oynamıştır 10 yıllık süreç içinde
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen zeynel55 »

DEV takımından Nerull'un yaptığı bir açıklamada daha önce oyunu oynadığını söylediğini gördüm.GM takımındaki kişiler ise bizim gibi sıradan oyuncular ve tabi ki hala hepsi oyunu oynuyor.Normalde oyunda kim olduklarının bilinmemesi,gizli kalması gerekiyo diye biliyorum fakat şu zamanda GM ekibindeki kişilerin oyundaki isimlerini bilmeyenleri dövüyorlar. :')
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

zeynel55 yazdı: 24 Eki 2017 21:52 DEV takımından Nerull'un yaptığı bir açıklamada daha önce oyunu oynadığını söylediğini gördüm.GM takımındaki kişiler ise bizim gibi sıradan oyuncular ve tabi ki hala hepsi oyunu oynuyor.Normalde oyunda kim olduklarının bilinmemesi,gizli kalması gerekiyo diye biliyorum fakat şu zamanda GM ekibindeki kişilerin oyundaki isimlerini bilmeyenleri dövüyorlar. :')
İyi de gm' ler gm tagını kullanamadıklarında tutupta kendi karakterlerini kullanmıyorlar zaten
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

kuklacıdasın ve bunu bilmiyorsun sanırım eskilerden bi ben sadece forumu online kullanan kaldım. Orti 32 level de ıslık çalan la engerek kesiyor 39 seviye olunca bölgeden dalton dışşehir takı yansıtıyordu gelirse sorabilirsin ilkin dev değildi hatta yönetici bile değildi hepsi sonradan oldu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

KraToSs yazdı: 24 Eki 2017 23:11 kuklacıdasın ve bunu bilmiyorsun sanırım eskilerden bi ben sadece forumu online kullanan kaldım. Orti 32 level de ıslık çalan la engerek kesiyor 39 seviye olunca bölgeden dalton dışşehir takı yansıtıyordu gelirse sorabilirsin ilkin dev değildi hatta yönetici bile değildi hepsi sonradan oldu
Hayır Orti'nin eski gm olduğunu falan biliyorum, benim merak ettiğim ilk kurucular oynadılar mı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Nerull Oyuncu > Destek takimi > Gelistirme ekibi seklinde yukselmis diye biliyorum.Bir roportajda yaziyodu sanirsam.
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Nihat Ozpay Daha cok kuklaci sunucusunda oynayan bir playerdi.Kademe Kademe developer oldu kendisi bugun ki Game Master Ekibindeki herkes bu oyuna sıfırdan baslayan kisilerdir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön