Valla benimde kanadı, bakmadan yazdım kusura bakmayınBayTerapi yazdı: ↑13 Eki 2017 18:36Gözlerim kanadı hocam, o nasıl bir renkkk.Makalelexx yazdı: ↑13 Eki 2017 18:33 Bence göz önünde bulundurulmalı bu düşünce, sonuç olarak benim düşüncem ilerki zamanlarda İKV oyuncularını güzel, zorlu savaşlar bekliyor olacak ve saati zamanı belli olmayacak her zamanki gibi, o yüzden bu kasa oyuncuların istediklerini koyup, istedikleri zaman herkesin yararlanabileceği bir destek sağlayabilir.![]()
Lonca Kasası
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca Kasası
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Göz önünde bulundururken gözlerim kanadı hocam.Makalelexx yazdı: ↑13 Eki 2017 18:33 Bence göz önünde bulundurulmalı bu düşünce, sonuç olarak benim düşüncem ilerki zamanlarda İKV oyuncularını güzel, zorlu savaşlar bekliyor olacak ve saati zamanı belli olmayacak her zamanki gibi, o yüzden bu kasa oyuncuların istediklerini koyup, istedikleri zaman herkesin yararlanabileceği bir destek sağlayabilir.
Çok uçuk bir öneri birisi çalsa ne olucak ? Eşya alışverişi bu şekilde iyi kasa işi hikâye
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Yazdıklarını okuyamadım ama muhtemelen haklısındır.Makalelexx yazdı: ↑13 Eki 2017 18:33 Bence göz önünde bulundurulmalı bu düşünce, sonuç olarak benim düşüncem ilerki zamanlarda İKV oyuncularını güzel, zorlu savaşlar bekliyor olacak ve saati zamanı belli olmayacak her zamanki gibi, o yüzden bu kasa oyuncuların istediklerini koyup, istedikleri zaman herkesin yararlanabileceği bir destek sağlayabilir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Öneriye şöyle bi şekil bi şekil veririz. Loncanın kasası olur ama herkesin kendine ait kasası yani anlayacağınız; kasayı büyütme projesi ama sadece lonca sahibi olanlar kullanabilecek
.
İyi forumlar
İyi forumlar
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Herkesin kasadan bir şey alma yetkisi olmayacak ki. Herkes bir şeyler koyabilecek ama alamayacak. Lonca başkanı ve başkan yardımcılarının yetkileri olacak. Biri bir şey istediğinde yetkili verecek ona. Maksat tüm çöp item materyal bir yerde toplansın ihtiyacı olan (başkan ve başkan yardımcıları aracılığıyla) alsın.
Everything is about math just math
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Marvel
Lonca var lonca var şahsen kendi olduğum loncalarda böyle bir şey getirilmesini isterim tılsım, para vs. bana ulaşmadan da arkadaşlarım tehmin edebileceği bir yer olması gayet hoş bir yenilik olur.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Kesinlikle katılıyorum hocam bu resmen hırsızlığa davetiye niteliğinde bir istek.Retaliation yazdı: ↑13 Eki 2017 18:29Nice oyuncular var, 7 yıldır- 8 yıldır beraber oynuyorlar ancak onlardan biri bir gün ansızın hırsızlık yapıyorlar. Her ne olursa olsun, kötü bir öneri bu.TOLGARDA yazdı: ↑13 Eki 2017 18:27O işler öyle olmuyor. Lonca kasası olayında, şahsi eşyanı kasaya koymazsın zaten.
Mesela bazı loncalar loncaya özel eşya falan alıyor birbirlerine verip duruyorlar.
BU durum şuna yol açar, kimse kimseyi kolay kolay loncaya almaz sonucunda da kötü olur yani yapılmaz
Oyunda zaten yeterince hırsızlık var birde bu versiyondan eklenmesin oda eksik kalsın.
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: B E Y
yun1010 yazdı: ↑13 Eki 2017 19:04Yazdıklarını okuyamadım ama muhtemelen haklısındır.Makalelexx yazdı: ↑13 Eki 2017 18:33 Bence göz önünde bulundurulmalı bu düşünce, sonuç olarak benim düşüncem ilerki zamanlarda İKV oyuncularını güzel, zorlu savaşlar bekliyor olacak ve saati zamanı belli olmayacak her zamanki gibi, o yüzden bu kasa oyuncuların istediklerini koyup, istedikleri zaman herkesin yararlanabileceği bir destek sağlayabilir.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...