Lonca Kasası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Makalelexx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca Kasası

Mesaj gönderen Makalelexx »

BayTerapi yazdı: 13 Eki 2017 18:36
Makalelexx yazdı: 13 Eki 2017 18:33 Bence göz önünde bulundurulmalı bu düşünce, sonuç olarak benim düşüncem ilerki zamanlarda İKV oyuncularını güzel, zorlu savaşlar bekliyor olacak ve saati zamanı belli olmayacak her zamanki gibi, o yüzden bu kasa oyuncuların istediklerini koyup, istedikleri zaman herkesin yararlanabileceği bir destek sağlayabilir.
Gözlerim kanadı hocam, o nasıl bir renkkk.😅
Valla benimde kanadı, bakmadan yazdım kusura bakmayın :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Makalelexx yazdı: 13 Eki 2017 18:33 Bence göz önünde bulundurulmalı bu düşünce, sonuç olarak benim düşüncem ilerki zamanlarda İKV oyuncularını güzel, zorlu savaşlar bekliyor olacak ve saati zamanı belli olmayacak her zamanki gibi, o yüzden bu kasa oyuncuların istediklerini koyup, istedikleri zaman herkesin yararlanabileceği bir destek sağlayabilir.
Göz önünde bulundururken gözlerim kanadı hocam.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Çok uçuk bir öneri birisi çalsa ne olucak ? Eşya alışverişi bu şekilde iyi kasa işi hikâye
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Yazdıklarını okuyamadım ama muhtemelen haklısındır.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Öneriye şöyle bi şekil bi şekil veririz. Loncanın kasası olur ama herkesin kendine ait kasası yani anlayacağınız; kasayı büyütme projesi ama sadece lonca sahibi olanlar kullanabilecek ☺️.
İyi forumlar
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Herkesin kasadan bir şey alma yetkisi olmayacak ki. Herkes bir şeyler koyabilecek ama alamayacak. Lonca başkanı ve başkan yardımcılarının yetkileri olacak. Biri bir şey istediğinde yetkili verecek ona. Maksat tüm çöp item materyal bir yerde toplansın ihtiyacı olan (başkan ve başkan yardımcıları aracılığıyla) alsın.
Everything is about math just math
AirJordan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AirJordan »

Lonca var lonca var şahsen kendi olduğum loncalarda böyle bir şey getirilmesini isterim tılsım, para vs. bana ulaşmadan da arkadaşlarım tehmin edebileceği bir yer olması gayet hoş bir yenilik olur.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 13 Eki 2017 18:29
TOLGARDA yazdı: 13 Eki 2017 18:27
Retaliation yazdı: 13 Eki 2017 17:50 Bu tehlikeye davet açacak bir istek.
O işler öyle olmuyor. Lonca kasası olayında, şahsi eşyanı kasaya koymazsın zaten.

Mesela bazı loncalar loncaya özel eşya falan alıyor birbirlerine verip duruyorlar.

BU durum şuna yol açar, kimse kimseyi kolay kolay loncaya almaz sonucunda da kötü olur yani yapılmaz
Nice oyuncular var, 7 yıldır- 8 yıldır beraber oynuyorlar ancak onlardan biri bir gün ansızın hırsızlık yapıyorlar. Her ne olursa olsun, kötü bir öneri bu.
Kesinlikle katılıyorum hocam bu resmen hırsızlığa davetiye niteliğinde bir istek.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Oyunda zaten yeterince hırsızlık var birde bu versiyondan eklenmesin oda eksik kalsın.
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

yun1010 yazdı: 13 Eki 2017 19:04
Yazdıklarını okuyamadım ama muhtemelen haklısındır.
:') :')
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön