Beta Dönemi Sanki Bu Yüzden Özleniyor...
Re: Beta Dönemi Sanki Bu Yüzden Özleniyor...
Çok haklısın kardeşim.Bende Beta oyuncusuyum.Şifacım var xfatihxfbx...Eskiden ne qüzel di oyunun fazla oyuncusu yoktu ama yinede çok qüzeldi.Keşke Beta sürüm tekrar geri gelse xD
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
madenlerin sıra sıra çekilmesi olayını kim demişse abartmış 
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
: ) abartı yok arkadaşım , eskiden en azından insanlar oynuyordu bu oyunu saygı sevgi kavramları vardı. Şimdi 100 kişi oynuyorsa 5-6 sı insan.meteor tipi efsununun yeni geldiği dönemlerde özellikle civarda Gözlemci varsa maden sırasını kimse bozmazdı : )smartenes yazdı:madenlerin sıra sıra çekilmesi olayını kim demişse abartmış
N’oublie pas d'ou tu viens..
"madenler bile sıra sıra cekılırmış." hacı seni kandırmışlar ya hiç sırayla çekildiğini hatırlamıyorum 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Ben gayette hatırlıyorum, sırayla çekerdik. Ha arada 1 - 2 istisna çıkardı sıra bırakmayan 
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
doğru ,o yüzden madenleri hep belirli kişiler çektikleri için sayısını arttırdılar dimi ?Tarky yazdı:: ) abartı yok arkadaşım , eskiden en azından insanlar oynuyordu bu oyunu saygı sevgi kavramları vardı. Şimdi 100 kişi oynuyorsa 5-6 sı insan.meteor tipi efsununun yeni geldiği dönemlerde özellikle civarda Gözlemci varsa maden sırasını kimse bozmazdı : )smartenes yazdı:madenlerin sıra sıra çekilmesi olayını kim demişse abartmış
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ben betayı pek oynamadım. yani 1 ay kadar faLan oynadıgımı hatırLıyorum . evet qüzeL qünLerdi . Konuyu acan arkadasa tessekkürler qüzel bir yere değinmiş.
- KingWarrior
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ben bu oyunu 3 yıl önce ......... adlı siteden ismi hoşuma gitti diye indirmiştim o günden beri bırakıp başalyıp tekrar bırakıp tekrar başlayıp oynuyorum XD
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
KingWarrior yazdı:Ben bu oyunu 3 yıl önce ......... adlı siteden ismi hoşuma gitti diye indirmiştim o günden beri bırakıp başalyıp tekrar bırakıp tekrar başlayıp oynuyorum XD
aynen

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
ßeta.
qercekten qüzeL qünLerdi. Oyunumuz qittikçe qüzeLLeşiyor. Eskıden böLqeden pLihetos qorevı oLan varmı yazsan. Herkes qeLirdi. Madene oturdunmu sohbet ederdın. Tek tek cekerdın. Sohbet oLunca zaman cabuk qecerdı. O zamanLarda vardı hırsızLk vs. Ama bu kadar deqıLdı. Beyaz hırsızLktı onLarda
kıyasLarsan Nerde beta nerde yenı seviyeler...
Eskı dostLukLar kaLmadı. Dost oLduqun kısıLer sana dusman kesıLdı. İtem yapıp iyi oLduLar cunku. Selam vermez oLduLar. Bi havaLardaLar.
Tabi ßeta qeri qeLmez ßöLe söLemekLe. Yeni seviyeLer , Yeni böLqeLer qeLdikçe iyice ortaLık kızışacak. DostLuk deıL oyunda parası oLanLar kazanacak.
qercekten qüzeL qünLerdi. Oyunumuz qittikçe qüzeLLeşiyor. Eskıden böLqeden pLihetos qorevı oLan varmı yazsan. Herkes qeLirdi. Madene oturdunmu sohbet ederdın. Tek tek cekerdın. Sohbet oLunca zaman cabuk qecerdı. O zamanLarda vardı hırsızLk vs. Ama bu kadar deqıLdı. Beyaz hırsızLktı onLarda
kıyasLarsan Nerde beta nerde yenı seviyeler...
Eskı dostLukLar kaLmadı. Dost oLduqun kısıLer sana dusman kesıLdı. İtem yapıp iyi oLduLar cunku. Selam vermez oLduLar. Bi havaLardaLar.
Tabi ßeta qeri qeLmez ßöLe söLemekLe. Yeni seviyeLer , Yeni böLqeLer qeLdikçe iyice ortaLık kızışacak. DostLuk deıL oyunda parası oLanLar kazanacak.