En guzeli bea ben ugrasamam kimseyle s3 altf4 eminonu
Meteor'daki Arzlar
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Re: Meteor'daki Arzlar
Sanırım emden kaçıyorlar veya ruhtaşı
Yeni bir karakter kasarken bunu ben de farkettim. Öncelikle em girmek için 500 kp istiyor ki 500 kp kasmak yeni başlayan biri için zor. Ayrıca er meydanı oyuna sonradan eklenen bir eklenti. Er meydanından önce arzlar nasıl yapıyordu hatırlamıyorum çünkü ben lodostum o zamanlar
Everything is about math just math
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Normal şekilde ya tutarsa diyip depar ataraktan mümkün yani.movie yazdı: ↑09 Eki 2017 14:10Yeni bir karakter kasarken bunu ben de farkettim. Öncelikle em girmek için 500 kp istiyor ki 500 kp kasmak yeni başlayan biri için zor. Ayrıca er meydanı oyuna sonradan eklenen bir eklenti. Er meydanından önce arzlar nasıl yapıyordu hatırlamıyorum çünkü ben lodostum o zamanlar![]()
kedi
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

Ya büyüculer ve şifacılar ?BayTerapi yazdı: ↑09 Eki 2017 14:17Normal şekilde ya tutarsa diyip depar ataraktan mümkün yani.movie yazdı: ↑09 Eki 2017 14:10Yeni bir karakter kasarken bunu ben de farkettim. Öncelikle em girmek için 500 kp istiyor ki 500 kp kasmak yeni başlayan biri için zor. Ayrıca er meydanı oyuna sonradan eklenen bir eklenti. Er meydanından önce arzlar nasıl yapıyordu hatırlamıyorum çünkü ben lodostum o zamanlar![]()
![]()
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
92Gner yazdı: ↑09 Eki 2017 15:38Ya büyüculer ve şifacılar ?BayTerapi yazdı: ↑09 Eki 2017 14:17Normal şekilde ya tutarsa diyip depar ataraktan mümkün yani.movie yazdı: ↑09 Eki 2017 14:10Yeni bir karakter kasarken bunu ben de farkettim. Öncelikle em girmek için 500 kp istiyor ki 500 kp kasmak yeni başlayan biri için zor. Ayrıca er meydanı oyuna sonradan eklenen bir eklenti. Er meydanından önce arzlar nasıl yapıyordu hatırlamıyorum çünkü ben lodostum o zamanlar![]()
![]()
bende lodostum o zamanlar
Doğru zamanı kollayabilirsin o zaman.
kedi
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

BayTerapi yazdı: ↑09 Eki 2017 15:4692Gner yazdı: ↑09 Eki 2017 15:38Ya büyüculer ve şifacılar ?BayTerapi yazdı: ↑09 Eki 2017 14:17Normal şekilde ya tutarsa diyip depar ataraktan mümkün yani.movie yazdı: ↑09 Eki 2017 14:10Yeni bir karakter kasarken bunu ben de farkettim. Öncelikle em girmek için 500 kp istiyor ki 500 kp kasmak yeni başlayan biri için zor. Ayrıca er meydanı oyuna sonradan eklenen bir eklenti. Er meydanından önce arzlar nasıl yapıyordu hatırlamıyorum çünkü ben lodostum o zamanlar![]()
![]()
bende lodostum o zamanlar
Doğru zamanı kollayabilirsin o zaman.![]()
Bazı arkadaşlar güzel hayal kurmuş
Arzların yapabileceği tek etkinlik Komutanda pusup gelip geçeni kesmektir ..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Kuklacıda bulunduğum zamanlar arzdım ve meteordan yürüye yürüye giderdim eminönüne her seferinde 
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bazı forumdaşlar güzel kıskanmış.
legendKUKLUX= Tek atamazsan tek yersin.
legendKUKLUX= Tek atamazsan tek yersin.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI