KUKLACININ GENÇLERİ :d

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: KUKLACININ GENÇLERİ :d

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 29 Eyl 2017 09:29
movie yazdı: 29 Eyl 2017 01:04
Lahza yazdı: 29 Eyl 2017 00:52 Bunun doğru gösterdiğini düşünmüyorum Eminönünün tenha olup kuklacının kalabalık olması mümkün değil bence.
Her sunucunun kapasitesi farklı olabilir. Eminönü sunucusunun kapasitesi diğerlerinden fazla olabilir ve diğer sunuculardan daha fazla oyuncusu olmasına rağmen bu yüzden tenha gösteriyor olabilir.
:+1:
Daha önce eö sunucusu üzerinde genişletme yapılmıştı bu yüzden tenha yazması normal diye düşünüyorum öteki sunuculardan daha fazla alan verilmişti diye hatırlıyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Şimdi sunuculara baktım da ya kim bana ne dedi de çarları teşkilata aktardım ki ben Eminönü Beyaz köşk varken neden teşkilata aktardım acaba düşüneyim biraz
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

yun1010 yazdı: 29 Eyl 2017 17:01 Şimdi sunuculara baktım da ya kim bana ne dedi de çarları teşkilata aktardım ki ben Eminönü Beyaz köşk varken neden teşkilata aktardım acaba düşüneyim biraz
Eö sunucusuna bekleriz sizi :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

SPIEGLEIN yazdı: 29 Eyl 2017 17:05
yun1010 yazdı: 29 Eyl 2017 17:01 Şimdi sunuculara baktım da ya kim bana ne dedi de çarları teşkilata aktardım ki ben Eminönü Beyaz köşk varken neden teşkilata aktardım acaba düşüneyim biraz
Eö sunucusuna bekleriz sizi :)
Ekip döndü oyuna bomba gibi geleceğiz. Güncelleme haberi aldığımız için şuan sunucu değişimi gibi bi planım yok ama bi sure sonra birkaç haftalığına tek karakter olarak Eminönüne geleceğim muhabbet etkinlik ve birkaç yayın ekleriz 😋
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

YA KARDEŞİM BEN FOTOSHOP MU YAPIAMDA E.Ö TENHA GÖSTEREM TEŞKİLATTA KALABALIK GECE 3 E KADAR İŞTEN HER GELDİĞİMDE GECE 3 E KADAR ARALIKLI OYNARIM OYUNU VE KUKLACIDA GENELDE KALABALIK YAZAR GECE 11 DEN SONRA
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

dedee66 yazdı: 30 Eyl 2017 09:20 YA KARDEŞİM BEN FOTOSHOP MU YAPIAMDA E.Ö TENHA GÖSTEREM TEŞKİLATTA KALABALIK GECE 3 E KADAR İŞTEN HER GELDİĞİMDE GECE 3 E KADAR ARALIKLI OYNARIM OYUNU VE KUKLACIDA GENELDE KALABALIK YAZAR GECE 11 DEN SONRA
Zaten oyunun has tayfası gece oyuna giriyor. :thinking:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

dedee66 yazdı: 30 Eyl 2017 09:20 YA KARDEŞİM BEN FOTOSHOP MU YAPIAMDA E.Ö TENHA GÖSTEREM TEŞKİLATTA KALABALIK GECE 3 E KADAR İŞTEN HER GELDİĞİMDE GECE 3 E KADAR ARALIKLI OYNARIM OYUNU VE KUKLACIDA GENELDE KALABALIK YAZAR GECE 11 DEN SONRA
Zaten sana photoshop yaptın demedik ki dostum, sadece oyununun sunucu kapasitesi üzerine yorum yapıldı, kapasiteye göre doluluk oranını belirliyor.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Kuklaciya medeniyet gitmis vay be +1
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön