BUZ DEVRİ(KELVİN)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Re: BUZ DEVRİ(KELVİN)

Mesaj gönderen inquisitor »

Bazı arkadaşlar inanmıyor ama tılsımsız buz büyü ile def 2 3 kestiğim çok oldu. Gerçekten def 23 ün tek düşmanı buz kanaatimce :D Büyücüler de alışkın olmadgndan buz büyüme yatıp şaşırdıkları çok oldu. Büyü kullanmayı da bilmem he :D
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Umarım şifacılara çok iş düşer
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 19 Eyl 2017 10:05
ahsu6344 yazdı: 19 Eyl 2017 09:44 size biraz komik gelebilir belki yeni eklenti büyük ihtimalle buz devrini getirtecek.niye diyeceksiniz gecmiş eklentilere bakılırsa ön plana cıkan elementleri gözlemlersek.1 yeraltı geldi element fizik ne varsa farklılaştı bazı şeyler anlam kazanmaya başladı.sonra bölgeler geldi sıgınak ve migrat(elektirik elementi önem kazandı) y2 olan elek olan aranmaya başlandı.1.ELEKTİRİK HASAR DEVRİ
2.cisi çemberlitaş geldi fizik önem kazandı FİZİK HASAR DEVRİ m1 olan fizik olan gafiye yöneldi
3.cüsü büyük hol bölgesi hangi element ön plana cıktı biliyoruz cember ATEŞ HASAR DEVRİ
4.cü beklenen eklenti ise tahmini olarak BUZ HASAR DEVRİ başlayabilir.not;buz tılsımları fazla üreten görmedim düşündürücü?

En ideal yer olarak soracak olursanız yeraltı da TOPAL ın yanında bi magara var beyaza bürünmüş;)

söylediklerim sadece tahmin ve kendi görüşlerimdir.
İnan ben de buz elementinin çok yoğun rağbet göreceği içerisindeyim. Teorilerden ziyade tarihçeden. Şöyle;
eğer yeni gelecek olan bölge Tarshass yada Eskilere ait bir kent olursa buz önem kazanır. Neden? Tarshass'ı ateş büyüsü yaktı.
Meran anıtlarında ise Uthrass buz kullanarak ayakta tutmaya çalıştı. Yani eskiler tarafından buz önemli. Karşımızdaki rakip ise ateş büyüsü kullanıyor olacaktır.

Öbür yandan adı çokça geçen Karaköy'e dönelim. Diyelim ki Karaköy eklentisi geldi. Burada da buzun önemi şu olur; 8. seviyeden 45. seviyeye kadar olan tüm fare adamlara bakarsanız buz büyüsü hatırı sayılır bir güçte kullanılabilmekte. Tılsım bugu da kalktı.
Mavi bölümlere buz tılsımları rağbet görecektir. Bundan mütevellit buzun gücünde bir hayli artış olacaktır.
Yazmak istediğim herşeyi yazmışsınız
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Fizikselin bir miktar değer kaybedip diğer yeteneklerle eş değer olacağını düşünüyorum lakin bir boss yaratığın fiziksel etkileri silecek özelliği olursa fizikselin kırdığı zırhın etkisini yok edebilir,bu sayede hem savaşcılar hem büyücüler tekrar elektirik buz veya seviye artışına bağlı yeni bir yetenek ön planda olabilir,çünkü fiziksel hasar oyuncuların işini aşırı kolaylaştırıyor ve sobeenin gözüne batabilir :)
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

y2 varken m1 m2 varken buzun esamesi okunmaz. Buz yardımcı yetenektir ana yetenek asla olmamıştır. Fizik buz, Elektrik buz veya ateş buz büyücüleri olabilirsin ve hepsinde buz ikinci yetenektir. Buz devrinin olması için şurada bahsettiğim yeni yetenekler gibi yetenekler gelmeli. viewtopic.php?f=46&t=142945
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

movie yazdı: 19 Eyl 2017 14:39 y2 varken m1 m2 varken buzun esamesi okunmaz. Buz yardımcı yetenektir ana yetenek asla olmamıştır. Fizik buz, Elektrik buz veya ateş buz büyücüleri olabilirsin ve hepsinde buz ikinci yetenektir. Buz devrinin olması için şurada bahsettiğim yeni yetenekler gibi yetenekler gelmeli. viewtopic.php?f=46&t=142945
1sn yenilenme azaltan bi tılsım gelse buza tadından yenmez. Alt tarafı bi tılsımcık eklencek :D Ben şahsen buzu ana, eleği de yan yetenek kullanan biriyim :D
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kubi07 »

Ben yılların buzcusuyum
Sancakta beni buzcu mülayim olarak tanırlar :D
Full çift item buz+büyü kritik itemlerim var.
Buz aslında çok güçlü bir yetenek.
Özellikle savaşçılara karşı, direnç kırıp kritik buz attığınızda olduğu yere yapıştırıyor düşmanını.
Sadece alternator set ve parlak ejderimle savaşcı kesiyorum düşünün yani.
yeni güncellemenin buzun değerini arttıracağını düşünüyorum.
Ama asıl isteğim savaşçıların oyuna dahil olması
Umarım yeni güncellemeyle oyundaki büyücü egemenliği son bulur eşit olur herkes.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

ahsu6344 yazdı: 19 Eyl 2017 09:44 size biraz komik gelebilir belki yeni eklenti büyük ihtimalle buz devrini getirtecek.niye diyeceksiniz gecmiş eklentilere bakılırsa ön plana cıkan elementleri gözlemlersek.1 yeraltı geldi element fizik ne varsa farklılaştı bazı şeyler anlam kazanmaya başladı.sonra bölgeler geldi sıgınak ve migrat(elektirik elementi önem kazandı) y2 olan elek olan aranmaya başlandı.1.ELEKTİRİK HASAR DEVRİ
2.cisi çemberlitaş geldi fizik önem kazandı FİZİK HASAR DEVRİ m1 olan fizik olan gafiye yöneldi
3.cüsü büyük hol bölgesi hangi element ön plana cıktı biliyoruz cember ATEŞ HASAR DEVRİ
4.cü beklenen eklenti ise tahmini olarak BUZ HASAR DEVRİ başlayabilir.not;buz tılsımları fazla üreten görmedim düşündürücü?

En ideal yer olarak soracak olursanız yeraltı da TOPAL ın yanında bi magara var beyaza bürünmüş;)

Eskiden buzu sık kullanan üstümü ful buz dizen biriydim. Fakat son yapılan değişikliklerde çöp oldu diyebilirim. Dediğin olabilir kardeşim buzun geri dönüşü diyelim biz ona.. :relaxed:
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahsu6344 »

Retaliation yazdı: 19 Eyl 2017 10:05

İnan ben de buz elementinin çok yoğun rağbet göreceği içerisindeyim. Teorilerden ziyade tarihçeden. Şöyle;
eğer yeni gelecek olan bölge Tarshass yada Eskilere ait bir kent olursa buz önem kazanır. Neden? Tarshass'ı ateş büyüsü yaktı.
Meran anıtlarında ise Uthrass buz kullanarak ayakta tutmaya çalıştı. Yani eskiler tarafından buz önemli. Karşımızdaki rakip ise ateş büyüsü kullanıyor olacaktır.

Öbür yandan adı çokça geçen Karaköy'e dönelim. Diyelim ki Karaköy eklentisi geldi. Burada da buzun önemi şu olur; 8. seviyeden 45. seviyeye kadar olan tüm fare adamlara bakarsanız buz büyüsü hatırı sayılır bir güçte kullanılabilmekte. Tılsım bugu da kalktı.
Mavi bölümlere buz tılsımları rağbet görecektir. Bundan mütevellit buzun gücünde bir hayli artış olacaktır.
6 ci hislerime güvenirim :grinning:
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahsu6344 »

movie yazdı: 19 Eyl 2017 14:39 y2 varken m1 m2 varken buzun esamesi okunmaz. Buz yardımcı yetenektir ana yetenek asla olmamıştır. Fizik buz, Elektrik buz veya ateş buz büyücüleri olabilirsin ve hepsinde buz ikinci yetenektir. Buz devrinin olması için şurada bahsettiğim yeni yetenekler gibi yetenekler gelmeli. viewtopic.php?f=46&t=142945
tarihi sürec bunu gösteriyo bakalım hangi devir görecegiz ya cem yılmazın dedigi gibi dördüncü element ya TAHTA yada RÜZGAR süprizler bizi bekliyor ':)
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön