İtem düşürme şansı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: İtem düşürme şansı.

Mesaj gönderen Lahza »

2+2+2 nin günümüzde ne kadar uzunlukta süreceğini bilmiyorum ama en az 1 saat belki daha fazla sürer diye düşünüyorum, 5+1 girip 10 dk de semihaya varıyoruz arkadaşlar 2+2+2 de o çileyi çekip boş çıktığında çok söversin ama 5+1 de öyle değil ki tüm bölgeden 20 dk de çıkmış oluyorsun, durum böyle olunca da mantıklı olan bu gibi geliyor ama bilemiyorum .
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İtem düşürme şansı.

Mesaj gönderen Seven »

efectnkl39 yazdı: 07 Eyl 2017 00:23 Arkadaşlar selamlar.Büyücü bir karakterim var bunun çt arttırıcısı da var her şeyi var.Lakin bu karaktere 17-18 el çt girdim bir item dahi atmadı,ya reçete ya madalya işte.Bu şans ile mi alakalı anlamıyorum artık.Şanssa tamam lakin bu karakterde %60 çt yağma arttırıcı da var yani.1 item dahi vermemesi mantıklı mı?O zaman ÇT kutuyu niye alıyoruz?Bunları yaşayan tek ben miyim merak ettim başlık açayım dedim.İyi oyunlar kolay gelsin herkese.
9 ay boyunca uğraştım. Trans zırh düşünce ç.t işini bırakırım diyordum. 9 ayın sonunda zaferime ulaştım.

Trans asa bana düşmeyeceğini bildiğim için zırhın hemen ardından asayı basarak ç.t veda ettim.

Halen kıyo pantım ve kelvin ceket eksikliğim var bunlarıda duruma göre gelecek pakete göre ihtiyaç olanı üretirim.

Ç.t kutu bence işe yaramıyor çünkü bende çok uğraştım ne zaman ç.t arttırıcılı loncaya girdim o zaman düşmeye başladı. Sadece kutunun avantajı ç.t arttırıcının sınırsız diye gözükmesi. Loncaki ç.t ile birlikte yüzde şansınında artması olarakda görünsede kutunun işe yaradığını pek düşünmüyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön