Nitelikli Tılsım Listesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Nitelikli Tılsım Listesi

Mesaj gönderen BayTerapi »

Eline sağlık.
kedi
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Emeğine hayran kaldım, başarılarının devamını dilerim kardeşim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Teşekkürler, gerek okulda gerek günlük hayatımda sürekli bu tarz çalışmalar yaptığım için tablolama ve fonksiyon işi çok vaktimi almadı. Yalnızca araştırma ve tılsım bilgileri biraz uzun sürdü ama değdi diye inanıyorum. İlerleyen zamanlarda vaktim olursa bir flash çalışması da yapmayı planlıyorum. Şimdilik bu şekilde kullanabilirsiniz.
Seven yazdı: 05 Eyl 2017 10:49 Oyunda hiçbir zaman fazla tılsımım olsun diye uğraşmadım. Büyü Bozma 3 üm olsun y2im olsun yeter dedim zamanında şuan dahi o halde bekliyorum. Dediğin muhasebe programı iş görür lakin ikvde paran varsa hesap kitap işine bakarsın paran yoksa 8 peptit lazımsa teker teker paran olunca alırsın ve böylelikle basacağın tılsım malzemesi birikir. Bazen tesadüf eseri tılsıma ayırdığımız parayı harcayabiliyoruz. :')
Zaten bu liste oyundaki tılsım piyasası ve maden piyasasını tek pencerede görmek için hazırlandı. 1 adet bile tılsımınız olsa açıp bakabileceğiniz bir liste. Hatta olmasa bile sadece tılsım bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Emeğe saygı. Eline sağlık hocam..
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

turkoxHAMSTER yazdı: 06 Eyl 2017 03:46 Zaten bu liste oyundaki tılsım piyasası ve maden piyasasını tek pencerede görmek için hazırlandı. 1 adet bile tılsımınız olsa açıp bakabileceğiniz bir liste. Hatta olmasa bile sadece tılsım bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Merhabalar,

Ucuz maden bulup üretmenin avantajlı olabilceği ve nakit olarak alınca daha avantajlı olabilceğini göstermek adına güzel bir çalışma olmuş. İhtiyacı olanların işine yarayabilcek bir çalışma.

Göz gezdirirken bir şey dikkatimi çekti. Savaşçı ile diğer iki sınıfın bazı materyalleri arasında fiyat farkı mevcut. Yazım hatası mı yoksa öyle yapmanda başka bir neden mi var?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

istanbulunsesi yazdı: 07 Eyl 2017 15:12
turkoxHAMSTER yazdı: 06 Eyl 2017 03:46 Zaten bu liste oyundaki tılsım piyasası ve maden piyasasını tek pencerede görmek için hazırlandı. 1 adet bile tılsımınız olsa açıp bakabileceğiniz bir liste. Hatta olmasa bile sadece tılsım bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Merhabalar,

Ucuz maden bulup üretmenin avantajlı olabilceği ve nakit olarak alınca daha avantajlı olabilceğini göstermek adına güzel bir çalışma olmuş. İhtiyacı olanların işine yarayabilcek bir çalışma.

Göz gezdirirken bir şey dikkatimi çekti. Savaşçı ile diğer iki sınıfın bazı materyalleri arasında fiyat farkı mevcut. Yazım hatası mı yoksa öyle yapmanda başka bir neden mi var?
Teşekkürler. Hayır, özel bir nedeni yok. Maden fiyatlarını günlük olarak değiştirirken o şekilde birakmisim sizle paylaşırken. O kısımlar kişinin kendine göre ayarlayabildigi kısımlar olduğu için çok dikkat etmedim. Siz kendi sunucunuzdaki fiyatları girebilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön