TWİTCH BİLGİLENDİRME

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: TWİTCH BİLGİLENDİRME

Mesaj gönderen Lahza »

Hayırlı olsun dostum , yayın hayatında başarılar dilerim , umarım istediğin gibi devam eder :)
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Merhaba

Öncelikle başarılar dilerim yayın için umarım istediğin çıtaya yükselebilirsin. Özelden mesaj attım bakın
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Lahza yazdı: 03 Eyl 2017 23:17 Hayırlı olsun dostum , yayın hayatında başarılar dilerim , umarım istediğin gibi devam eder :)
Teşekkür ederim eksiklikleri tamamlayıp tam anlamıyla profesyonel bi şekilde yayını yapabilmem için 2-3 haftaya ihtiyacım var. Özgüvenim yüksek hem İstanbul Kıyamet Vakti yeni oyuncular kazanacak , hem olan oyuncular bilmediklerini öğrenecekler , hem de ben yeni dostlar kazanacağım. 😊

Dediğim gibi şuan deneme aşamalarındayız hangi özelliği açarsam oyun daha iyi yansır hangi çözünürlükte oynarsam daha net izlenir, vb tarzı aşamaları geçip tekrardan dediğim gibi 2-3 hafta sonra kamera ve mikrofon desteğiyle daha kaliteli yayınlar vermeye başlayacağım. Şu sıralar deneme yayınları açacağım zaman bu konuyu hortlatıp başa çekeceğim. Bi süre sonra yayın akışı belirleyeceğim yani anlayacağınız şimdilik sizin desteğinize ihtiyacım var. Yunus şu özelliği aktif et. Şunu şöyle yap daha kaliteli olsun tarzında her türlü yardıma ve eleştiriye açığım. Ayrıca oyun içerisinde hemen hemen her türlü tılsım ve karaktere sahip durumdayım. Güncelleme den sonra yayın rayına oturursa çok güzel anlar yaşayacağız.
İyi forumlar 😊
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

SPIEGLEIN yazdı: 03 Eyl 2017 23:35 Merhaba

Öncelikle başarılar dilerim yayın için umarım istediğin çıtaya yükselebilirsin. Özelden mesaj attım bakın
Merhabalar
Teşekkür ederim bakıyorum yan hesaptan 😄😊
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
kuklux33
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kuklux33 »

YAYIN AÇIK X KESİMİ İZLEMEK İSTEYENLER BUYRUN İYİ SEYİRLER YORUMLARINIZA AÇIĞIM :=)

https://www.twitch.tv/legendkuklux33
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü

Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı

Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Çırak kutuba alınınca ellerim titreyerek kapattım yayını.

Edit: 78. Mesajımı buradan Karabük'teki arkadaşlarıma ithaf ediyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

açtık izliyoruz be özlemişiz devam et :D
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Çok donuyor yayın benle mi alakalı problem yayınlamı alakalı :)
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Tekrardan merhaba

Yayını yaklaşık 30 40 dakikadır aralıklarla bakıyorum yayında donmalar mevcut biraz =) buna ek olarak biraz görsellik eklerseniz ekrana daha hoş görüntü elde edeceğinizdir oyunun müziklerini kapatıp sadece yetenek seslerini açık bırakıp arkaya nezih bir müzik verirseniz oda hoş olabilir yada hareketli bir şeyler sadece öneri =) daha bir çok şey eksik aslında tekrardan başarılar dilerim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Moda
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Moda »

Dostum Merhaba,
Yayına bakıyorum ara ara gelip bakıyorum fakat Frame Drop mevzusu var yani aradaen k düşareler görüntüyü akıcı halden çıkarıp donuk donuk yayınlanmasına sebebiyet veriyo birde pixelleşme çok fazla ilk sorunu nasıl geiriceğini bilmiyorum fakat pixeli gidermek için bit rate ini en azından bi 3000-2500 vermen lazımki çamur gibi bi ekran izlemiyelim. Kendini geliştirmen dileğiyle takipteyim :upside_down_face:
En son Delpize tarafından 08 Eyl 2017 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön