ANKADAN AYRİLİYORUM

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Re: ANKADAN AYRİLİYORUM

Mesaj gönderen recepivedikx »

turkoxHAMSTER yazdı:yunus ben senin yaşındayım.ben ankaya yazın başladım.ve berat adlı kankamla başladım.biz beraber 2 adet 49 lvl car 1 adet 47 bid adet 45 olmak üzere 2 büyücü ve 30-40 lvl arası 2 şifacı kastık.şuanlık bu böyle.emin ol temmuz olmadan buyuculer 49 şifalar 40-45 lvl olacak.biz 9 aydır oynuyoruz ve evde olan sorunlar olsun okul olsun arada bir ikv ye girerek çok şey yaptık.yani full yücelen+urban bir savaşçı - neredeyse full kan çalan bir büyücü ve en önemlisi saygı sevgi kazandık.ama amacımız hiç bir zaman full ışık hanım yücelen falan değildi.biz sadece eğlenerek oynamak olarak başladığımız ankada bu hedefimizi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşoyoruz.anka farklı bir yer.sen gelmeden biz em falanda yaptık.ama em yok vs bunların zamanları var.sen gir oyununa emeüini harca sohbet et çık.ve sana diyim ne olursa olsun ikv yi ankadan daha iyi öğrenebileceğin bir yer yok.

ekleyeyim:

ejder asa ve ecel get,ren malzemeleri topladık.ecelin 1 irid 5 şelit kaldı o ayrı konu :)
doğru dedin ama benimde kafam karişti düşünmem lazim reel hayatimdada sorunlar var biraz zaman lazim bana

“Genel Sohbet” sayfasına dön