Can sıkıcı bir durum daha: F4 atmak.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Can sıkıcı bir durum daha: F4 atmak.

Mesaj gönderen Rasenganm »

Eö sunucusunda bi lonca var ve kendilerini hiç sevmem. Sabahtan akşama kadar meteor sancakta kabadayıya girerler, savaşırkende daha öldüklerini görmedim sürekli f4 çekiyorlar. Zehircileri zehie atıp çıkıyor savaşçıya falan geçiyor. Gram zevk almıyorum savaştığımdan. Yapmayın etmeyin abi adam gibi savaşalım ölen ölsün zevk alalım ne bu çıkıp girmeler? Yani ölünce sizi millet beceriksiz yeteneksiz olarak mı görüyor? :d yada örs parasından korkuyolar bilmiyorum. Eğer ondanda bana ulaşın her gün örs parasını vereyimde güzelce tadıyla savaşalım
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

CHAPPIE yazdı: 27 Ağu 2017 17:53 Zaten belli bir canın altına indikten sonra sancağa atıyor.
Bu yorum doğru yalnız. Canınız 100 değilse oyundan çıktığınızda sancakta doğarsınız ancak hiçbir durumdan etkilenmez halde olmanıza sebep olan bir yetenek varsa istisna; kutup rüzgarı, sarsılmaz, zihin gibi yeteneklerin etkisinde olduğunuz sürece canınız 1 bile olsa oyundan çıkınca aynı yerde başlarsınız.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
ofluuu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ofluuu »

Rasenganm yazdı: 29 Ağu 2017 12:44 Eö sunucusunda bi lonca var ve kendilerini hiç sevmem. Sabahtan akşama kadar meteor sancakta kabadayıya girerler, savaşırkende daha öldüklerini görmedim sürekli f4 çekiyorlar. Zehircileri zehie atıp çıkıyor savaşçıya falan geçiyor. Gram zevk almıyorum savaştığımdan. Yapmayın etmeyin abi adam gibi savaşalım ölen ölsün zevk alalım ne bu çıkıp girmeler? Yani ölünce sizi millet beceriksiz yeteneksiz olarak mı görüyor? :d yada örs parasından korkuyolar bilmiyorum. Eğer ondanda bana ulaşın her gün örs parasını vereyimde güzelce tadıyla savaşalım

Malesef Beyazköşkde alt f4 çekerek youtubeye video hazırlayan bissürü oyuncu var :)
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

TOLGARDA yazdı: 30 Ağu 2017 14:07
CHAPPIE yazdı: 27 Ağu 2017 17:53 Zaten belli bir canın altına indikten sonra sancağa atıyor.
Bu yorum doğru yalnız. Canınız 100 değilse oyundan çıktığınızda sancakta doğarsınız ancak hiçbir durumdan etkilenmez halde olmanıza sebep olan bir yetenek varsa istisna; kutup rüzgarı, sarsılmaz, zihin gibi yeteneklerin etkisinde olduğunuz sürece canınız 1 bile olsa oyundan çıkınca aynı yerde başlarsınız.
Sonunda beni anlayan bir insan çıktı.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

F4 mantığı grup bölgelerinde ki gibi olmalıdır. Kapattığı zaman en yakin örste canlandırabilir
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
ahmet5755
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Ozgur Genclik

Mesaj gönderen ahmet5755 »

CHAPPIE yazdı: 01 Eyl 2017 10:29
TOLGARDA yazdı: 30 Ağu 2017 14:07
Sonunda beni anlayan bir insan çıktı.
Bu konuya bir aciklik getirmek amaciyla yaziyorum. Kabadayi modunda iken caniniz isterse 100 olsun isterse 1 olsun ister kutup sarsilmazda olun ister olmayin farketmez ciktiginiz zaman sancakta baslarsiniz.
Eger kabadayi modunda degilseniz olmedikce sancakta baslayamazsiniz. ( bir skillik caniniz kalip skil size ulasmadan cikarsanizda olmus sayilip sancakta baslarsiniz)

Gm durumu acikladim konuyu kilitleyebilirsin :))

“Genel Etkileşim” sayfasına dön