Can sıkıcı bir durum daha: F4 atmak.
Re: Can sıkıcı bir durum daha: F4 atmak.
Eö sunucusunda bi lonca var ve kendilerini hiç sevmem. Sabahtan akşama kadar meteor sancakta kabadayıya girerler, savaşırkende daha öldüklerini görmedim sürekli f4 çekiyorlar. Zehircileri zehie atıp çıkıyor savaşçıya falan geçiyor. Gram zevk almıyorum savaştığımdan. Yapmayın etmeyin abi adam gibi savaşalım ölen ölsün zevk alalım ne bu çıkıp girmeler? Yani ölünce sizi millet beceriksiz yeteneksiz olarak mı görüyor? :d yada örs parasından korkuyolar bilmiyorum. Eğer ondanda bana ulaşın her gün örs parasını vereyimde güzelce tadıyla savaşalım

Bu yorum doğru yalnız. Canınız 100 değilse oyundan çıktığınızda sancakta doğarsınız ancak hiçbir durumdan etkilenmez halde olmanıza sebep olan bir yetenek varsa istisna; kutup rüzgarı, sarsılmaz, zihin gibi yeteneklerin etkisinde olduğunuz sürece canınız 1 bile olsa oyundan çıkınca aynı yerde başlarsınız.
Rasenganm yazdı: ↑29 Ağu 2017 12:44 Eö sunucusunda bi lonca var ve kendilerini hiç sevmem. Sabahtan akşama kadar meteor sancakta kabadayıya girerler, savaşırkende daha öldüklerini görmedim sürekli f4 çekiyorlar. Zehircileri zehie atıp çıkıyor savaşçıya falan geçiyor. Gram zevk almıyorum savaştığımdan. Yapmayın etmeyin abi adam gibi savaşalım ölen ölsün zevk alalım ne bu çıkıp girmeler? Yani ölünce sizi millet beceriksiz yeteneksiz olarak mı görüyor? :d yada örs parasından korkuyolar bilmiyorum. Eğer ondanda bana ulaşın her gün örs parasını vereyimde güzelce tadıyla savaşalım
Malesef Beyazköşkde alt f4 çekerek youtubeye video hazırlayan bissürü oyuncu var
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Sonunda beni anlayan bir insan çıktı.TOLGARDA yazdı: ↑30 Ağu 2017 14:07Bu yorum doğru yalnız. Canınız 100 değilse oyundan çıktığınızda sancakta doğarsınız ancak hiçbir durumdan etkilenmez halde olmanıza sebep olan bir yetenek varsa istisna; kutup rüzgarı, sarsılmaz, zihin gibi yeteneklerin etkisinde olduğunuz sürece canınız 1 bile olsa oyundan çıkınca aynı yerde başlarsınız.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Boribars
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
F4 mantığı grup bölgelerinde ki gibi olmalıdır. Kapattığı zaman en yakin örste canlandırabilir
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Ozgur Genclik
Bu konuya bir aciklik getirmek amaciyla yaziyorum. Kabadayi modunda iken caniniz isterse 100 olsun isterse 1 olsun ister kutup sarsilmazda olun ister olmayin farketmez ciktiginiz zaman sancakta baslarsiniz.CHAPPIE yazdı: ↑01 Eyl 2017 10:29Sonunda beni anlayan bir insan çıktı.TOLGARDA yazdı: ↑30 Ağu 2017 14:07Bu yorum doğru yalnız. Canınız 100 değilse oyundan çıktığınızda sancakta doğarsınız ancak hiçbir durumdan etkilenmez halde olmanıza sebep olan bir yetenek varsa istisna; kutup rüzgarı, sarsılmaz, zihin gibi yeteneklerin etkisinde olduğunuz sürece canınız 1 bile olsa oyundan çıkınca aynı yerde başlarsınız.
Eger kabadayi modunda degilseniz olmedikce sancakta baslayamazsiniz. ( bir skillik caniniz kalip skil size ulasmadan cikarsanizda olmus sayilip sancakta baslarsiniz)
Gm durumu acikladim konuyu kilitleyebilirsin