Kabul Edermisin ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kabul Edermisin ?

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

amirogllu yazdı: 21 Ağu 2017 12:07 Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle sunmuş olduğunuz fikirleri baştan yoksaymak istiyorum çünkü 1 oyuncu x2 x3 x4 e yakın karakter ve itemlerini
Ayarlamıştır ki hepsinde ayrı bir emek bulunduruyor oyuna başlıyan arkadaşlara ise tavsiyeler yardımlaşmalar öne sürülmekte adı üstünde grup bölgesi tek tek girmiyoruz biraz işini bilmek yeterli bence bende olsam kabul etmezdim
Yeni gelecek bölgeye hitabende 2016/15temuz olayı istanbulda yaşanan olayları öne sürecekleri manidardır.

İyi forumlar
Oyunun şaheser metasına saplanıp, yıllardır süre gelen tekedüzeliğin devam etmesindense o emekler heba olsun daha iyi. Ben şahsen 4 tane çekirdek olmak üzere 15-20 adet karakter dizmişimdir. Ama oyun bu şekilde artık bana zevk vermiyor. Ben günlerce kimsede olmayan eşyaları veya reçeteleri düşürmek istiyorum eskisi gibi. Oyunda "amaçlar" kişiden kişiye değişmeli. Herkes önce sığınak sonra migrat sonra çemberlitaş sonra da büyük hol evrelerinden geçiyor. MMO oyunlarda olay bu olmamalı.
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

turkoxHAMSTER yazdı: 21 Ağu 2017 12:53
amirogllu yazdı: 21 Ağu 2017 12:07 Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle sunmuş olduğunuz fikirleri baştan yoksaymak istiyorum çünkü 1 oyuncu x2 x3 x4 e yakın karakter ve itemlerini
Ayarlamıştır ki hepsinde ayrı bir emek bulunduruyor oyuna başlıyan arkadaşlara ise tavsiyeler yardımlaşmalar öne sürülmekte adı üstünde grup bölgesi tek tek girmiyoruz biraz işini bilmek yeterli bence bende olsam kabul etmezdim
Yeni gelecek bölgeye hitabende 2016/15temuz olayı istanbulda yaşanan olayları öne sürecekleri manidardır.

İyi forumlar
Oyunun şaheser metasına saplanıp, yıllardır süre gelen tekedüzeliğin devam etmesindense o emekler heba olsun daha iyi. Ben şahsen 4 tane çekirdek olmak üzere 15-20 adet karakter dizmişimdir. Ama oyun bu şekilde artık bana zevk vermiyor. Ben günlerce kimsede olmayan eşyaları veya reçeteleri düşürmek istiyorum eskisi gibi. Oyunda "amaçlar" kişiden kişiye değişmeli. Herkes önce sığınak sonra migrat sonra çemberlitaş sonra da büyük hol evrelerinden geçiyor. MMO oyunlarda olay bu olmamalı.
haklısın gerçekten ama malesef sistem kötü.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Benim elimde bu kadar yıla rağmen sadece Kıyamet Asa olduğu için kabul edeceğim durum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Düşünmem lazım 😁
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Etmem. Zira hem emeğime yazık olur hem de hikaye bağlanamaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 21 Ağu 2017 20:05 Etmem. Zira hem emeğime yazık olur hem de hikaye bağlanamaz.
+1

Herkes büyük emekler verdi dizmek için bölgeleri heleki ilk çıktığı zamanlar dizen bir birey olarak istemem böyle bir şeyi.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Merhaba Arkadaşlar

Herkezin Düşüncesine ve Emeğine Saygım Var. Benim de Bu Oyunda Sayılamıyacak kadar Emeğim var. Fakat Söz Konusu İKV nin Gelişimi ve Dengesizliğin Giderimi ise Biz Oyuncular Olarak Fedakarlıkta Etmemiz Gerekir. Hep bana Hep bana Düşüncesi İçerisinde Değilde Oyuna Yeni Gelecek Olan Arkadaşlarıda Düşünmemiz Gerekiyor İKV Oyuncuları Olarak Tamam Yeni Bölge Geldi Diyelim Yaratıklar Full Dizili Charlara Göre Olacaksa İnanın Oyuna Yeni Başlamış Level Kasan biri 49 level e Geldiğinde İsyan Bayraklarını Çekecektir. Çünkü 50 ve üstü Yaratıklar Çok Çok Güçlü Olacak..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

2 şifacı 2 büyücü 2 savaşcı az bir mantıkla kenan'dan eksiklerini tamamlayacak kıvama gelir , aynı şekilde junon'a da hazır hale gelirler ve junondan da alacaklarını tamamlayacak hale geldikten sonra çemberlitaşta yol savaşcısı ardından x vs. sırasıyla atacak kıvama gelir. Oyuna başlayacak kişi bu oyunun mantığını da kavramalı öyle hazırdan gelmedi kimse bu noktaya.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

olmayacak dualara amin diyorsunuz arkadaş. millet onca emek ve para harcamış, sonrada denge gelsin bilmem ne diyerekten emekleri kaldır at. ondan sonra bak bakalım oyunda oyuncu kalıyor mu?
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Direk 2009 a dönüp
Sakinma yetenegini Defansif dovussuz acacaksak
Dk siyah olacaksa