+3kfat4 yazdı:+2ParduS yazdı:kasatoora yazdı: Yönetim Yeni Yaşını Kutlasaydı adım gibi eminim ki şu şekilde konular olsun;Yorumlar olsun forumda yerini alacaktı :
-İkv yeni yaşı sadece kutlama ile mi olmalı nerde yeni sürüm.
-Her sene bir yenilik varken bu sene neden sadece bir kutlama ile geçiştiriliyor.gibi
Eğer yenilik yapılsaydı şöyle konular,yorumlar olurdu kanımca:
-Yaptığınız güncelleme bu mu.Aylardır bizleri bunun için mi beklettiniz. gibi![]()
Yani İkv camiası olarak yapılan herşeye nasıl bir tezatlık buluyorsak ,yapılmayanlar içinde her zman bir eleştirimiz oluyor![]()
+1
Nerde Bu yönetim
Re: Nerde Bu yönetim
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
sankı tüm Gmler Devler Tt ler yazılımcı hiç biri ortada yok yenı bölge için cod yazıyorlar dicemde alakası yok yenı bölgelerı açıkladılar tüm piyasayı allak bullak ettıler itemler 3 de bir fiyatlarına düşdü ne alınıyor ne satılıyor . Bekleyıoruz hala ne kadar bekleyeceğimi belli bile değil.

SPARTACUS
+3kasatoora yazdı: Yönetim Yeni Yaşını Kutlasaydı adım gibi eminim ki şu şekilde konular olsun;Yorumlar olsun forumda yerini alacaktı :
-İkv yeni yaşı sadece kutlama ile mi olmalı nerde yeni sürüm.
-Her sene bir yenilik varken bu sene neden sadece bir kutlama ile geçiştiriliyor.gibi
Eğer yenilik yapılsaydı şöyle konular,yorumlar olurdu kanımca:
-Yaptığınız güncelleme bu mu.Aylardır bizleri bunun için mi beklettiniz. gibi![]()
Yani İkv camiası olarak yapılan herşeye nasıl bir tezatlık buluyorsak ,yapılmayanlar içinde her zman bir eleştirimiz oluyor![]()
Batalla
Batalla
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.
Konuda 1 Nisanda Neden gelmedi demiyoruz farkındaysan Eğer sadece kuru bir yeni yaş kutlaması olsa idi karşımıza çıkacakları dile getirdik.turkoxHAMSTER yazdı:ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
kasatoora yazdı:Konuda 1 Nisanda Neden gelmedi demiyoruz farkındaysan Eğer sadece kuru bir yeni yaş kutlaması olsa idi karşımıza çıkacakları dile getirdik.turkoxHAMSTER yazdı:ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.
bende diyorumki adamlar ortalıkta görünmüyor çalışıyorlar yoğunlar demekki:) inşallah yani.
turkoxHAMSTER yazdı:kasatoora yazdı:Konuda 1 Nisanda Neden gelmedi demiyoruz farkındaysan Eğer sadece kuru bir yeni yaş kutlaması olsa idi karşımıza çıkacakları dile getirdik.turkoxHAMSTER yazdı:ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.
bende diyorumki adamlar ortalıkta görünmüyor çalışıyorlar yoğunlar demekki:) inşallah yani.
Bende Dİyorum ki işte Eğer yenilik yapılsaydı şöyle konular,yorumlar olurdu :
-Yaptığınız güncelleme bu mu.Aylardır bizleri bunun için mi beklettiniz. gibi

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- yassin118
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dar_I Saadet
Bencede...
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)
Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)
Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası
Öncelikle merhaba
Arkadaşlar siz ve sizler tamamen hayal ürününüzü ortaya atarak konu açıp o konuya yön veriyorsunuz.
Halbuki ''Sobee'' Yönetimi tek İstanbul Kıyamet Vakti ile ugraşmıyor, çoğu oyunlarla uğraşıyor.
bilinçsizce burda yorumlar görüyorum çok üzülüyorum oyunun daha ileri bir düzeyde olması için kendinize ve kendimize çeki düzen verelimki HAK edileni alalım .
Arkadaşlar siz ve sizler tamamen hayal ürününüzü ortaya atarak konu açıp o konuya yön veriyorsunuz.
Halbuki ''Sobee'' Yönetimi tek İstanbul Kıyamet Vakti ile ugraşmıyor, çoğu oyunlarla uğraşıyor.
bilinçsizce burda yorumlar görüyorum çok üzülüyorum oyunun daha ileri bir düzeyde olması için kendinize ve kendimize çeki düzen verelimki HAK edileni alalım .
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tayfaxgregory yazdı:Katılıyorum Bence bu oyun yetkililerin umrunda Degil . 1 Nisan ı unuttular Yazıklar Olsun.
umrunda olmasa bizim için bu kadar çalışmazlardı emin ol .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce