Nerde Bu yönetim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Nerde Bu yönetim

Mesaj gönderen complex »

kfat4 yazdı:
ParduS yazdı:
kasatoora yazdı: Yönetim Yeni Yaşını Kutlasaydı adım gibi eminim ki şu şekilde konular olsun;Yorumlar olsun forumda yerini alacaktı :

-İkv yeni yaşı sadece kutlama ile mi olmalı nerde yeni sürüm.
-Her sene bir yenilik varken bu sene neden sadece bir kutlama ile geçiştiriliyor. :) gibi

Eğer yenilik yapılsaydı şöyle konular,yorumlar olurdu kanımca:

-Yaptığınız güncelleme bu mu.Aylardır bizleri bunun için mi beklettiniz. gibi :)

Yani İkv camiası olarak yapılan herşeye nasıl bir tezatlık buluyorsak ,yapılmayanlar içinde her zman bir eleştirimiz oluyor ;)

+1 ;)
+2 ;)
+3
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen nuhyec »

sankı tüm Gmler Devler Tt ler yazılımcı hiç biri ortada yok yenı bölge için cod yazıyorlar dicemde alakası yok yenı bölgelerı açıkladılar tüm piyasayı allak bullak ettıler itemler 3 de bir fiyatlarına düşdü ne alınıyor ne satılıyor . Bekleyıoruz hala ne kadar bekleyeceğimi belli bile değil.
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS
sancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen sancak »

kasatoora yazdı: Yönetim Yeni Yaşını Kutlasaydı adım gibi eminim ki şu şekilde konular olsun;Yorumlar olsun forumda yerini alacaktı :

-İkv yeni yaşı sadece kutlama ile mi olmalı nerde yeni sürüm.
-Her sene bir yenilik varken bu sene neden sadece bir kutlama ile geçiştiriliyor. :) gibi

Eğer yenilik yapılsaydı şöyle konular,yorumlar olurdu kanımca:

-Yaptığınız güncelleme bu mu.Aylardır bizleri bunun için mi beklettiniz. gibi :)

Yani İkv camiası olarak yapılan herşeye nasıl bir tezatlık buluyorsak ,yapılmayanlar içinde her zman bir eleştirimiz oluyor ;)
+3

Batalla
Batalla
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.
Kullanıcı avatarı
kasatoora
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kasatoora »

turkoxHAMSTER yazdı:ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.
Konuda 1 Nisanda Neden gelmedi demiyoruz farkındaysan Eğer sadece kuru bir yeni yaş kutlaması olsa idi karşımıza çıkacakları dile getirdik.
Resim

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...

Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kasatoora yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:ya kim dediki size 1 nisanda gelecek.arkadaşlar hiç forumda şuan forumda olanlara baktınız mı??? kaç gündür hiç yönetici yok.bu demekki çok çalışıyorlar halen yapacakları şeyler var.bitse neden yayımlamasınlar kınancak olan bence bu.
Konuda 1 Nisanda Neden gelmedi demiyoruz farkındaysan Eğer sadece kuru bir yeni yaş kutlaması olsa idi karşımıza çıkacakları dile getirdik.

bende diyorumki adamlar ortalıkta görünmüyor çalışıyorlar yoğunlar demekki:) inşallah yani.
Kullanıcı avatarı
kasatoora
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kasatoora »

turkoxHAMSTER yazdı:
kasatoora yazdı:

bende diyorumki adamlar ortalıkta görünmüyor çalışıyorlar yoğunlar demekki:) inşallah yani.

Bende Dİyorum ki işte Eğer yenilik yapılsaydı şöyle konular,yorumlar olurdu :

-Yaptığınız güncelleme bu mu.Aylardır bizleri bunun için mi beklettiniz. gibi
Resim

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...

Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
Kullanıcı avatarı
yassin118
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dar_I Saadet

Mesaj gönderen yassin118 »

Bencede...
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...

ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)

Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xSAYGINBEYx »

Öncelikle merhaba
Arkadaşlar siz ve sizler tamamen hayal ürününüzü ortaya atarak konu açıp o konuya yön veriyorsunuz.
Halbuki ''Sobee'' Yönetimi tek İstanbul Kıyamet Vakti ile ugraşmıyor, çoğu oyunlarla uğraşıyor.
bilinçsizce burda yorumlar görüyorum çok üzülüyorum oyunun daha ileri bir düzeyde olması için kendinize ve kendimize çeki düzen verelimki HAK edileni alalım .

Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Tayfaxgregory yazdı:Katılıyorum Bence bu oyun yetkililerin umrunda Degil . 1 Nisan ı unuttular Yazıklar Olsun.

umrunda olmasa bizim için bu kadar çalışmazlardı emin ol .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Etkileşim” sayfasına dön