Lahza yazdı: ↑11 Ağu 2017 13:00Arkadaşlar zamanında birisi bana bir imza yapmıştı, ancak şuan bu ismi kullanmıyorum. Eski karakter ismim yazıyor sizden isteğim bu imzayı hiç bozmadan Feveran yazan kısma Lahza yazmanız, yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim, ayrıca konunun yeri burası değilse lütfen uygun yere taşınsın..İmzayı aşağıya atıyorum.
Lahza yazdı: ↑11 Ağu 2017 13:00Arkadaşlar zamanında birisi bana bir imza yapmıştı, ancak şuan bu ismi kullanmıyorum. Eski karakter ismim yazıyor sizden isteğim bu imzayı hiç bozmadan Feveran yazan kısma Lahza yazmanız, yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim, ayrıca konunun yeri burası değilse lütfen uygun yere taşınsın..İmzayı aşağıya atıyorum.
Adım hıdır, elimden gelen bıdır.
Gayet güzel olmuş kardeşim ellerin dert görmesin, seni uğraştırmıcaksa arial yazı puntosuyla da yazar mısın epey denedim en iyisi o gibi geldi gözüme çok çok teşekkürler gerçekten tam istediğim gibi
Arkadaşlar birde photoshop için kullandığınız programların ismi nedir şöyle acemice işler çıkartmak kendimi biraz geliştirmek istiyorum , yardımcı olur musunuz?
Lahza yazdı: ↑12 Ağu 2017 17:56Arkadaşlar birde photoshop için kullandığınız programların ismi nedir şöyle acemice işler çıkartmak kendimi biraz geliştirmek istiyorum , yardımcı olur musunuz?
Çok profesyonel olduğunuz takdirde size bayağı bir getirisi olacak program Adobe Photoshop'dur. Yine Adobe'nin başka bir programı olan Adobe Lightroom daha basit bir arayüze sahiptir. Veya Corel firmasına ait olan PaintShopPro programı da güzel özellikler sunmaktadır. Bunlar haricinde tamamiyle kendi kişisel kullanımınıza veya nerede kullanacağınıza bağlı olarak birçok alternatif program mevcut. Tabi tüm bunlar ücretli programlardır.
Kısa vadede işinizi görüp ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz programları şöyle sıralayabilirim.
GIMP, PhotoScape, Pixia vb.
Ama şunu özellikle belirtmek istiyorum eğer ilginiz varsa gerçekten uğraşın ve size en kolay gelen programı tercih edin.
Ben şahsen SuhanPerdazdan bir bilgi alarak Photo shop Cs 2'yi tercih ettim. Hem ücretsiz bir program hemde kullanışlı youtubeda dersleri izleyebilirseniz veya ne yapmak istediğiniz youtuba yazıp oradan sadece o eğitimi öğrenebilirsiniz.