Sonrasında gemiyle geri dönüyor. Yakınlarda bir yerdedir fazla uzakta olamaz!
Selami Kelaynak
Re: Selami Kelaynak
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yine giremiyeceğimiz bir deliğe saklanmıştır. ;' ]
İlk başlarda diyordum bu tazı neden saldırmıyor diye meğersem görev veriyomuş.
Selaminin teknesini Selami getirmedi oyunun geliştirici ekibi getirdi. Tekneyi bir tarafa Selamiyi bir tarafa atarak. Selamiyi Alabora ettular daa. 
- Twingo
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Vahşi'yi olduğu hale getiren şey bence Erg enerjisi. Ve erg enerjisi Mor renkte açığa çıkıyor. Kendi deyimi ile "Mor Fahre" renginden dolayı kendisine Erg'i hatırlatıyor olabilir.
Selami Konusunda ise birkaç fikrim var ama dayanıksız şeyler o yüzden bekleyip görmeyi tercih ediyorum.
Selami Konusunda ise birkaç fikrim var ama dayanıksız şeyler o yüzden bekleyip görmeyi tercih ediyorum.

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Fikirleni özel mesaj yolu ile yollaya bilirmisiniz merak ettimTwingo yazdı: ↑10 Ağu 2017 12:37 Vahşi'yi olduğu hale getiren şey bence Erg enerjisi. Ve erg enerjisi Mor renkte açığa çıkıyor. Kendi deyimi ile "Mor Fahre" renginden dolayı kendisine Erg'i hatırlatıyor olabilir.
Selami Konusunda ise birkaç fikrim var ama dayanıksız şeyler o yüzden bekleyip görmeyi tercih ediyorum.![]()
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Selami nin gemiye binip gitmesi muhabbetinde benimde anlamadığım şey neden o geminin hala orada durması? İyi noktaya değinmişsin parlement mantıksız yani içimizde biryerlerde
Etkin bir rolu şuanlık yok ama ileride gelecek güncellemelerle ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.
Etkin bir rolu şuanlık yok ama ileride gelecek güncellemelerle ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Mor farenin yanında olmasinin sebebi meteor bölgesinde inzivaya çekilmiş olması. Aktarin da dediği gibi orada şerbetçi otu toplayıp bir mağarada bira yapıyormuş. Zaten bahsettiğimiz mağarada fıçı buluyoruz. Çok da bir şey aramayın bence.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
KatılıyorumturkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Ağu 2017 14:33 Mor farenin yanında olmasinin sebebi meteor bölgesinde inzivaya çekilmiş olması. Aktarin da dediği gibi orada şerbetçi otu toplayıp bir mağarada bira yapıyormuş. Zaten bahsettiğimiz mağarada fıçı buluyoruz. Çok da bir şey aramayın bence.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Belki de Selami hain düşman olarak karşımıza çıkacak?Ben şahsen düşman olmasını isterim.Zaten gıcığım ona ve bu sırf yüzden görevlerini yapmıyorum.Elime fırsat geçse de balyozla kafasına kafasına vursam.