ESKİ KONU HK.(legendKUKLUX)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: ESKİ KONU HK.(legendKUKLUX)

Mesaj gönderen Respirasyon »

@yafp söylediğine aynen katılmakla beraber şunu eklemek istiyorum, eğer oyunla 5 yıl sonra tekrar ilgilenmeye karar veripte ilk düzelttikleri şey tılsım hatasıysa emin olun gelecek genişleme paketinde 8 tılsım olayı resmen gelecektir. Akçe ile olur mu olmaz mı orasını bilemem ama bu hatayı bunun için düzelttiklerini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Konu emek verip çalışan değil, bir çocuk bile 25 yaşındaki adamdan daha iyi yerlere gelebiliyor
Bütün oyuncular Kardeşimizdir ama Velakn edpsz ağızlı çocuklar yetişmişki argo kelimesini kulanmaktan çekinmiyorlar.
Önemli olan Bir oyunun Hatasını Önceden gidermek 5 yıl sonra yaparsan oyuncu kitlesini değiştirirsin
buda düşüncesizlik olur biliyoruz ki oyun TRtlkma satıldığını türkiyenin en geniş Wlan ağlı bir şirketidr
Interneti Kendileri sağlamaktadır ama böyle bir oyunu alıp kafasını yormamak büyük aptalıktır
Örneğin ; Doktorsunuz ama Hasataya bakmak istemiyorsunuz o zaman nasıl kazanacaksınız
Her hatanın belli bi süresi vardır ve yeniliğinde bir süresi mevcuttur türkiyede onlarda yazılımcı atanmayan eleman varken
yok yazılımcı eksikliği,elaman eksikliği diyip bahaneleriyle oyuncu arkadaşları ayakta uyutmaları saçma bir hal aldı artık
hatırlarsanız 29,39 ve 49 Lw gelirken aralarında fazla bir yıl mesafesi kat edilmedi iş 49,ve sonrasına gelince ve bu oyun satılığa çıkarılınca akli dengesini bozdu oyun ve şirket sahibi '' Error''
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

kuklux33 yazdı: 10 Ağu 2017 00:02 Bundan 1-2 hafta önce tılsım düzeniyle ilgili bi konu açmıştım hatırlarsanız ve yapılan yorumlarda şunu fark ettim. Oyuna gerçekten emek verip varlık sahibi olanlar hak verip tılsım düzeni eskisi gibi olmalı dedi. Ama ne yazık ki oyuna 50 kuruş katkısı olmayanların ohh canıma değsin tılsım kullanamayacaksınız tarzındaki yorumlar üzdü. Çünkü ileride bu sorunu sizde çekeceksiniz. 400m den Fizik Bilgisi III satılıyo şuan. Oyuna gerçekten emek verip bişeyler yapmaya çalışan insanlar şuan tılsımları satıp oyunu bırakmaya çalışırken lodos sancakta"abi 500 bin verir misin" diyenler ise bu duruma seviniyor. Oyun hatası felan dersiniz yenilik getireceğimiz için yaptık dersiniz olabilir ama ortada verilen bi emek var kendi adıma konuşayım son iki ayda 13bin akçe alımı yaptım burda onlarca kişi neden zam yaptınız derken ben yenilik gelecek diyip alım yaparken çekinmedim ama yenilik gelecek diye verdiğim emeği çöpe atmam iyi forumlar.
Eğer oyuna gerçekten emek vermek 30 tane tılsımı takıp arkadaşlarını holde, sığınakta, migratta kasıp tılsımsızları fakir edebiyatı yapıyor, ezik diye nitelemekse emek vermiyorum hocam. Oyunu 10 senedir oynayan biriyim. İnan bana ne kadar emek verdiysem yönetim bunu mahvetti, sülale oyununa çevirdi. İşi gücü olan adamları oyuna başlatmazsan bir şey yapamıyorsun. Burada şu şekilde konuşan herkesin kuzenlerinin kuzenleri oyuna başlamış, tılsım zenginliği yaşayan kişiler. Bencil düşünüyorsunuz. Biraz diğerlerinin gözünden bakın oyuna. Tek başına oynayan biri tarafından bak oyuna.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Respirasyon yazdı: 10 Ağu 2017 09:11 @yafp söylediğine aynen katılmakla beraber şunu eklemek istiyorum, eğer oyunla 5 yıl sonra tekrar ilgilenmeye karar veripte ilk düzelttikleri şey tılsım hatasıysa emin olun gelecek genişleme paketinde 8 tılsım olayı resmen gelecektir. Akçe ile olur mu olmaz mı orasını bilemem ama bu hatayı bunun için düzelttiklerini düşünüyorum.
Sanmıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 15:21
Respirasyon yazdı: 10 Ağu 2017 09:11 @yafp söylediğine aynen katılmakla beraber şunu eklemek istiyorum, eğer oyunla 5 yıl sonra tekrar ilgilenmeye karar veripte ilk düzelttikleri şey tılsım hatasıysa emin olun gelecek genişleme paketinde 8 tılsım olayı resmen gelecektir. Akçe ile olur mu olmaz mı orasını bilemem ama bu hatayı bunun için düzelttiklerini düşünüyorum.
Sanmıyorum.
Bizler bence herşeye ragzıyız :) yeterki güncellemeyi görelim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 15:23
XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 15:21
Sanmıyorum.
Bizler bence herşeye ragzıyız :) yeterki güncellemeyi görelim
Güncelleme ile kaldırılan tılsım bugu parayla satılmaz çok saçma olur bence çok mantıksız.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Yafp yazdı: 10 Ağu 2017 00:31 İlk olarak oyun hatası altında avantaj sağlayıp sonra bu avantaj kaldırılınca 'ya ama emek' diyerek meşrulaştırmaya çalışmak akıl kârı değil. 'Oyun hatası'nı kullanırken aldığınız riskler arasında bu hatanın düzeltilmesi de olmalı ve eğer planlamanızı buna göre yapmadıysanız bu, sonuçlarına katlanmanız gereken bir durum oluşturur.

İkinci olarak: kimse oyuna aylık bir bütçe ayırmak zorunda değil. Yaptığınız tespit ne kadar doğru bilemeyeceğim ama doğru dahi olsa amaç nedir, anlamak güç. Oyun hatasından avantajı elde eden siz, oyun hatası kalkınca emeklerim gitti diyen siz, emeklerimi çöpe atmam diyen siz: konunun ilgili ve alakadar kişisi sizken neden foruma böyle bir başlık açtınız merak ettim.

Ek olarak yazmışsınız da zaten bu konu hakkında bir sürü başlık açıldı. Arama yaptığınızda ulaşacağınıza eminim. [color]
Resim
Kullanıcı avatarı
kuklux33
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kuklux33 »

Hepinizin yazdıklarını okudum kendinizce haklısınız.
"Abi 500 bin verir misin" diyenlerden kast ettiğim insan tiplerini tahmin edin kimseyi küçük görmedim.
8 tılsım ın oyun bugu olduğunu savunuyorsunuz ama 6 yıllık bi bug bana kalırsa oyunun bi parçasıdır. Biri çıkıp desin ki:"Bende 5 tılsım vardı ve ben bugu kötüye kullanmamak için 4 tılsım taktım" öyle bişeye kimsenin inanmayacağını hepimiz bilmekteyiz. 26 adet 3. Kademe tılsıma sahip biri olarak tepki göstermem en büyük hakkım. Bizim ödediğimiz ücretlerle farklı oyunlara yatırım yapıldı tutmayınca akçe fiyatları arttırılıp yenilik getireceğiz denildi 4 yıldır verdiğimiz akçe paraları genişleme paketi için yeterli olmadığına göre yeni sürümü nasada oynayacağız galiba 😅
Ayrıca şu savunma çok saçma "zaten hatasıydı düzelttik" 4 yıl sonra mı ? Bu mu yazılım bilginiz ne yani şimdi bize:" alın size hile biz bu hileyi imkânlarımız olduğu halde düzeltmiyoruz ama kullanırsanız ceza alacaksınız." Mı diyorsunuz ?
Daha önce de tepkimi belirttim ya hiç olmayacaktı, ya kısa süre içerisinde değiştirilecekti veya oyunun bi parçası hâline gelecekti. İyi forumlar
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü

Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı

Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kuklux33 yazdı: 10 Ağu 2017 20:28 Hepinizin yazdıklarını okudum kendinizce haklısınız.
"Abi 500 bin verir misin" diyenlerden kast ettiğim insan tiplerini tahmin edin kimseyi küçük görmedim.
8 tılsım ın oyun bugu olduğunu savunuyorsunuz ama 6 yıllık bi bug bana kalırsa oyunun bi parçasıdır. Biri çıkıp desin ki:"Bende 5 tılsım vardı ve ben bugu kötüye kullanmamak için 4 tılsım taktım" öyle bişeye kimsenin inanmayacağını hepimiz bilmekteyiz. 26 adet 3. Kademe tılsıma sahip biri olarak tepki göstermem en büyük hakkım. Bizim ödediğimiz ücretlerle farklı oyunlara yatırım yapıldı tutmayınca akçe fiyatları arttırılıp yenilik getireceğiz denildi 4 yıldır verdiğimiz akçe paraları genişleme paketi için yeterli olmadığına göre yeni sürümü nasada oynayacağız galiba 😅
Ayrıca şu savunma çok saçma "zaten hatasıydı düzelttik" 4 yıl sonra mı ? Bu mu yazılım bilginiz ne yani şimdi bize:" alın size hile biz bu hileyi imkânlarımız olduğu halde düzeltmiyoruz ama kullanırsanız ceza alacaksınız." Mı diyorsunuz ?
Daha önce de tepkimi belirttim ya hiç olmayacaktı, ya kısa süre içerisinde değiştirilecekti veya oyunun bi parçası hâline gelecekti. İyi forumlar
Kısa bir süre içinde olmadı ama hiç yoktan zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla iyi oldu bence. Ancak tılsım piyasalarını gelecek güncelleme ile toplayamazlarsa halimiz harap.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön