Yakın dövüşlerde oyunun geriye atması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yakın dövüşlerde oyunun geriye atması

Mesaj gönderen astalavista »

Görüldügü uzere bu öyle berbat bir hata ki, büyücü tarafınıda savaşcı tarafınıda olumsuz etkiliyor.
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
inquisitor94
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen inquisitor94 »

Bu sorun beta sonrası 29 da, 39 da, 49 da, hidrada, sıgınakta, ç.t. de, topkapıda, holde çözülmedi :D Oyunu baştan yapmaları lazım bunu çözmek için bence, ama konunun hakimi degilim tabi.
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

En azından şuraya bir DEV yazsa insanlara cevap nitelığinde, hiç birsey kaybetmez. Gizli hesaplardan konuyu okuyunca ellerine pek birşey geçmiyor. Desteğe gönderdiğimizde ise GMA lar tarafından önceden hazırlanmış mesajları geridönüş olarak almamız bir cevap sayılmıyor maalesef. Verilen cevaplar hep aynı. Birkere olsun bir oyun geliştirici buraya bu hatanın kaynağinı yazsın güzel imla kuralları ile süslenmiş kopyala yapıştır metinler yerine..
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
inquisitor94
İskele Babası
İskele Babası

astalavista yazdı: 09 Ağu 2017 13:36 En azından şuraya bir DEV yazsa insanlara cevap nitelığinde, hiç birsey kaybetmez. Gizli hesaplardan konuyu okuyunca ellerine pek birşey geçmiyor. Desteğe gönderdiğimizde ise GMA lar tarafından önceden hazırlanmış mesajları geridönüş olarak almamız bir cevap sayılmıyor maalesef. Verilen cevaplar hep aynı. Birkere olsun bir oyun geliştirici buraya bu hatanın kaynağinı yazsın güzel imla kuralları ile süslenmiş kopyala yapıştır metinler yerine..
Hayal kurmayalım hocam ya, mesajları gizli hesaptan falan okudukları yok. Direk hiç okumuyorlar :D
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

inquisitor94 yazdı: 09 Ağu 2017 13:22 Bu sorun beta sonrası 29 da, 39 da, 49 da, hidrada, sıgınakta, ç.t. de, topkapıda, holde çözülmedi :D Oyunu baştan yapmaları lazım bunu çözmek için bence, ama konunun hakimi degilim tabi.
Resim
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Okadar vicdansız değillerdir herhalde :') Yıllardır "öneri havuzu" saçmalığı. Gerçekten merak ediyorum, şu zamana kadar birçok öneri gelmiştir oyunculardan. Acaba hangilerini dikkate alıp işleme geçirdiler. Eğer geçirdiler ise buraya yazsınlar "şu öneriyi şurada kullandık" diye. Eminim bu hatayı düzeltmekte zordur, ama en azından kopyala yapıştır metinleri yerine "Çok zor düzelmesi mümkün değil"
tarzında bir mesaj yazabilirler sevgili oyun geliştiricilerimiz. Mesajları yanıtsız bırakmak sadece sizlerin oyuncularınız ile aranıza mesafe sokar.
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
inquisitor94
İskele Babası
İskele Babası

astalavista yazdı: 09 Ağu 2017 13:48 Okadar vicdansız değillerdir herhalde :') Yıllardır "öneri havuzu" saçmalığı. Gerçekten merak ediyorum, şu zamana kadar birçok öneri gelmiştir oyunculardan. Acaba hangilerini dikkate alıp işleme geçirdiler. Eğer geçirdiler ise buraya yazsınlar "şu öneriyi şurada kullandık" diye. Eminim bu hatayı düzeltmekte zordur, ama en azından kopyala yapıştır metinleri yerine "Çok zor düzelmesi mümkün değil"
tarzında bir mesaj yazabilirler sevgili oyun geliştiricilerimiz. Mesajları yanıtsız bırakmak sadece sizlerin oyuncularınız ile aranıza mesafe sokar.
Hiç yakın olmadık ki be enişte onlarla
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

CHAPPIE yazdı: 09 Ağu 2017 12:53 Bugüne kadar bir kere bile kutup dışında kalmadım. Balyozla büyücüye vurduğum halde aşırı bir hasar vuramadım ya da çifteyle öyle tek vuruşluk atışlar yapamadım. Ne zaman balyozla vurmaya çalışsam sürekli çarım geri gidiyor :(.
Sizdekide şansızlık mı desem bilemedim :)

Savaşcının keyfi bir başkadır
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Yahu çağır Kore'den iki adam. Sen yapamıyorsan bırak onlar yapsın. Parası neyse ödeyelim kardeşim. Zaten şimdiye kadar soyulacağımız kadar soyulduk. Bir kere de onun için ödeme yaparız yani. Yeterki şu hatalar dizisinden kurtulalım. Şikayet etmekten yıldık, bezdik, tükendik, bittik. Kime diyorum ? ALOOOOOO.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

JigZaguLa yazdı: 09 Ağu 2017 15:09 Yahu çağır Kore'den iki adam. Sen yapamıyorsan bırak onlar yapsın. Parası neyse ödeyelim kardeşim. Zaten şimdiye kadar soyulacağımız kadar soyulduk. Bir kere de onun için ödeme yaparız yani. Yeterki şu hatalar dizisinden kurtulalım. Şikayet etmekten yıldık, bezdik, tükendik, bittik. Kime diyorum ? ALOOOOOO.
Ctrl+V ahh pardon kopyalamayı unutmuşum :))) birazdan gelirler bi ctrl atarlar
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön