Malesef yanlış cevap hocam , cevap için teşekkürlermirkan1453 yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:38İsmetEkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:01 Elimde şuan bir adet sinemalarda oynayan Maymunlar Cehennemi - Savaş adlı film için 10 Ağustosa kadar geçerli olan ( 10 Ağustos dahil ) pnr kodu var. Başlık altında soruya ilk doğru cevabı veren arkadaşa pnr kodunu pm olarak atacağım. Vereceğim pnr kodu tüm illerde 3D dahil geçerlidir.
Soru
Yaratığa karşı verilen savaşta klan binasını korumakla görevli olan grubun başında kim vardı ?
Soruyu İlk Bilene Sinema Bileti Hediye
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Soruyu İlk Bilene Sinema Bileti Hediye
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Çakır Sami hocam cevap
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

Tebrik ederim hocam doğru cevap , PNR kodunu 5 dakika içinde pm olarak göndereceğim
( Arkasındaki gruba cehennem sıcaklığındaki nefesini püskürttü. Çakır Sami’nin yönettiği bu grup klan binasını korumak üzere geride bırakılmıştı o gece. Başlarına gelecek korkunç felaketten habersiz dinlenmekteydiler, Yeni Cami’den yapılan yardım çağrısını duyana dek. )
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

TeşekkürlerEkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:51Tebrik ederim hocam doğru cevap , PNR kodunu 5 dakika içinde pm olarak göndereceğim![]()
( Arkasındaki gruba cehennem sıcaklığındaki nefesini püskürttü. Çakır Sami’nin yönettiği bu grup klan binasını korumak üzere geride bırakılmıştı o gece. Başlarına gelecek korkunç felaketten habersiz dinlenmekteydiler, Yeni Cami’den yapılan yardım çağrısını duyana dek. )
Ehehe hayırlı olsun
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

Ben filmle ilgili soruyor sanıyordumOoNiKOLAxTESLAoO yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:54Teşekkür ederim. Oyun hikayesi benim için ayrı bir yerde. Ödül sinema olunca daha bi güzel. Cumali Cebere gidecektim artık bakalım kısmet
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

SPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:55Ben filmle ilgili soruyor sanıyordumOoNiKOLAxTESLAoO yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:54Teşekkür ederim. Oyun hikayesi benim için ayrı bir yerde. Ödül sinema olunca daha bi güzel. Cumali Cebere gidecektim artık bakalım kısmet)
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

PNR kodu OoNiKOLAxTESLAoO rumuzlu arkadaşımıza gönderilmiştir 
Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere