Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Mesaj gönderen Renah »

noctiluca yazdı: 02 Ağu 2017 17:23
Renah yazdı: 02 Ağu 2017 17:13
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + Bb3 (tanka yardımcı)
M1 + M23 ( Zırh kırma)
M1+ Fizik3 (Hasarcı, saptırmayı alan buyucu)
Hocam yalnız bi düzeltme yapayım ':)
Düzeltmeyi GösterGöster
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + Bb3 (TANK)
M1 + M23 ( OFANSİF SAVASCI)
Tanka zaten yer vermiştim hocam :) ama ofansif savaşçının fiziksel zırh kırarken bölgeye girmesi biraz zor taktir edersin ki :). Ben yine 4-1-1e sabitleriz bölgeyi diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen MrDexter1 »

CHAPPIE yazdı: 02 Ağu 2017 17:13 Bir tılsım üretmek için gece gündüz oyunda olmak lazım. Ha birde madenlerin başında olmak lazım. Oyun içinde maden ve slot mafyaları doluyken nasıl tılsım üretecek insanlar? Herkes zengin değil ki gerçek parayla tılsım alsın. Hadi bana söylesene oyuna yeni başlayan kişiler bu mafyacı tiplerle nasıl başa çıkacak?
Bakın ben size tatlı bir dille yaklaşmayı tercih ettim, tekrardan denemek istiyorum. Oyun içindeki maden ve slot mayfaları evet mevcut, bunlar için yapılabilecek bir durum yok. Bu oyuna başlayan birisi, oyunu oynamak için başlar. Daha sonrasında yapılan hırs ve mücadele ile belirli bir yere gelebilir diye düşünüyorum. Bu hırs ve mücadeleden kastığım asosyallik olarak değil tatlı bir ibaredir. Bunun için yapılabilecek pek çok yol var, zaten bu durum oyunun tamamen reel paraya döktüğü anda başladı. Bu durum "Çanta2" eklendiğinde başlayacak bir durum değildir. Büyük Hol eklendiği anda, en ufak bir tılsımın 2. kademe 6 kondrit istemesiyle başladı. 6 kondrit 1770 akçe yapıyor, buda 17 lira parana denk geliyor. Zaten sen 4 tılsım kullansan da bu oyuna para vereceksin yani öz olarak "Çanta2" eklenerek tılsım 8 e kadar tekrar çıkarttığında yeni olabilecek bir durum değil. Para kasmak içinde forumda pek çok arkadaşımızın açtığı konular ve Günlüklerden bilgi edinebilirsin.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Renah yazdı: 02 Ağu 2017 17:26
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + M23 ( Zırh kırma)
Düzeltmeyi GösterGöster
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + Bb3 (TANK)
Tanka zaten yer vermiştim hocam :) ama ofansif savaşçının fiziksel zırh kırarken bölgeye girmesi biraz zor taktir edersin ki :). Ben yine 4-1-1e sabitleriz bölgeyi diye düşünüyorum
Tanka yardımcı demişsin de m23 + m1 li ful grupta tanka yardımcı olmuyor direkt tank oluyor :D
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Renah »

noctiluca yazdı: 02 Ağu 2017 17:35
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + M23 ( Zırh kırma)
Düzeltmeyi GösterGöster
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + Bb3 (TANK)
Tanka yardımcı demişsin de m23 + m1 li ful grupta tanka yardımcı olmuyor direkt tank oluyor :D
M23 grubun hızlanması için
tanka yardımcı dediğim bb3 iste :) yine 2 korteks muhabbeti gibi. Tankın bozması yokken alt+üst paylaşılır :)
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Renah yazdı: 02 Ağu 2017 17:38
noctiluca yazdı: 02 Ağu 2017 17:35
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + M23 ( Zırh kırma)
Düzeltmeyi GösterGöster
M1 + Dk3 (Kırmacı)
M1 + Bb3 (TANK)
M23 grubun hızlanması için
tanka yardımcı dediğim bb3 iste :) yine 2 korteks muhabbeti gibi. Tankın bozması yokken alt+üst paylaşılır :)

pardon yanlıs cumle kurmusum bb3lu 2 tane buyucunun oldugu gruba tank giremez tanıdık olmadıgı surece :D
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen MrDexter1 »

Ne kadar çok mail, o kadar çok değerlendirme. Yüklenelim :upside_down_face:
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

m1 m23 varken bir grupta m1 f3 kullanmak ne kadar akıl karı sizce? zırh ne kadar kırılırsa grup okadar çok hasar verecektir. F3 tılsımını unutun artık. Vs de belki kullanılabilir diyeceğim ama ondada m23 m3 daha çok iş görecektir. medi 1 3 yardımıyla.
Resim
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Renah »

manyetix yazdı: 03 Ağu 2017 00:01 m1 m23 varken bir grupta m1 f3 kullanmak ne kadar akıl karı sizce? zırh ne kadar kırılırsa grup okadar çok hasar verecektir. F3 tılsımını unutun artık. Vs de belki kullanılabilir diyeceğim ama ondada m23 m3 daha çok iş görecektir. medi 1 3 yardımıyla.
Ya diger yaratigin saptırma almış buyucude kalması elzemse? Ck tanka atılmalıysa ve yeni boss büyücüye tek atıyorsa? Senin m23 ile attığın kritik tüm gruba yarar lakin F3 bireyseldir. Gaffar bile 640-400 dirençli buyucüyü tek vuruşta alıyor, 2331 fiziği ve F3ü olan bir buyucuden hiddeti kralı gelse alamaz, iş yapabilir ki yapacaktır diye düsunuyorum.
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Bence desteklememesi değilde yapmamaları için başka bi sorun vardır şöyle düşünelim banka sisteminde nasıl 2.yer acildiysa bunda da yapılır ama başka bi neden olduğunu düşünüyorum
movie yazdı: 02 Ağu 2017 17:00 Bu yıllarca istenen bir yenilik ama ne yazık ki hala yapılmadı demek ki oyun motoru vs desteklemiyor. Bana basit bir yenilik olarak gözüküyor ama yıllardır yapmadılar. Ya uğraşmak istemiyorlar yada yapamıyorlar.
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

tılsımlar 8 tılsıma göre ayarlanmış olsaydı 8 adet yer olurdu, sizler kasa ve çantanızda yaptığınız oyun hatalarını kasti biçimde kullanarak 4 tılsım takan oyunculara karşı üstünlük sağladınız. arkadaşım bunun ismi hiledir, tılsımlar geldiğinden beri her zaman 4 tılsım taktım, def 23 lü savaşçıyı kestiğim anlar da oluyor def 23 lerin beni kestiği zamanlar da oluyor. böyle bir şey kabul edilemez ne yazık ki fikirlerinize sonuna kadar karşı çıkıyorum. olması gereken oldu
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön