2.BEN BULDUM NE GELECEĞİNİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Re: 2.BEN BULDUM NE GELECEĞİNİ

Mesaj gönderen inquisitor »

Gizlenmiş İçerikGöster
dedee66 yazdı: 01 Ağu 2017 13:59 "ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE YENİ GELEN GÜNCELLEME HAYIRLI OLSUN OYUNA.
EVET ARKADAŞLAR YİNE İLK "BEN BULDUM NE GELECEĞİNİ" DİYE AÇTIĞIM BAŞLIKTA BU TÜR BÖLGE GELMESİ ÇOK İYİ OLUR GİBİSİNDEN Bİ BAŞLIK AÇMIŞTIM. VE YİNEE..
VE ÖNCELİKLE SABIRLA OKUMANIZI İSTİYORUM YARISINA KADAR OKUCAKSANIZ HİÇ OKUMAYIN. EĞLENCEĞİNİZİ VE BEĞENİCEĞİNİZİ TÜM KALBİMLE BİLİYORUM. İYİ OKUMALAR.
"2.BEN BULDUM NE GELECEĞİNİ" BAŞLIĞI İLE SİZLERE SÜPER Bİ BÖLGE ANLATICAM.
EVET ARKADAŞLAR BÖLGEMİZİN ADI "AFET ORMANI" BAŞLIK OLARAK "EMİNÖNÜNDEN SULARA AÇILAN VAPUR"görsel(1.0) ...
ARKADAŞLAR GÖRSELLERİM YAZILARDAN SONRA HEPSİNİN AYRI AYRI NUMARALI VE İSİMLERİ OLUCAK ŞEKİLDE ŞEKİLDE BELİRTTİM.

"arkadaşlar eminönünde Tetikci Fareadamların bulunduğu yerde olan Büyük Devasa 10 Yıl bekleyen gemi gidiyormu."
AFET ORMANI diye birşey hayal ettim ve bunun içinde "resim 1.1" olarak adlandırdım aşşağıda bulunuyor bu ormandaki daire içinde göstediğimiz yerden başlayarak.
3 TANE Büyük Maymun (1.2),2 tane Yaprak Gergedan görsel(1.3) ve timsahların yolda saldırısı görsel (1.4),4 tane ağaçtan adamın sizlere yaprak püskürtmesi görsel(1.5) vede son olarak devasa kayaya yaklaşınca tane büyük "GORİL"görsel(1.6)
Bu yaratıkları Geçerek karşımıza Büyük Devasa Bir kaya çıkıyor ama kayayı geçmek için önünde bulunan "HimoŞişko Efendi" görsel(1.7) ve yardımcıları olan "HÜMA KARDEŞLER"görsel(1.8)i geçmemiz lazım arkadaşlar.
lazım. bitti mi bitmedi tabikide bu "HİMOŞİŞKO EFENDİ" öldürünce "55 LEVEL GÖZLÜK"," HÜMA KARDEŞLER"i öldürüncede "59 level KOLYE".
evet o devasa kayaya girdiğimizde karşımıza ilk olarak sizi 4 adet "YOSUN ADAM" görsel(1.9) karşılıyor. ve ilerledikce 6 TANE "zehirli Kaplunbağa"lar görsel(2.1) ne ! oda ne büyük bir "DEV ADAM"görsel(2.2), 2 tane büyük bir kolu keskin olan "AĞAÇ ADAM"görsel(2.3) çıkıyor.
ve arkadaşlar karşımıza "IŞINLANMA TAŞI"çıkıyor bunu kullanıncaa karşımıza "GB MOTOR" isminde dev bi ROBOT mu? görsel (2.4) evet yardımcıları olan "SEMA","SENA" görsel(2.5)geçmemiz lazım
bunları kesince "59 LEVEL YÜZÜK", ve "GB MOTOR" kesene "59 LEVEL PANTOLON VE CEKET", bunları kesiyoruz ve son olarak "AĞMOF BEY"görsel(2.6) bu büyük "AĞMOF BEY" kesincede "59 LEVEL ASA"mızıda alıyoruz ve bölgemizde son olarak. Yer Altında Bulunan
evet "DOMUZ BEY"burayada el attı ve domuzun adamı olan "DOMUZ İSTİKBARAT"görsel(2.7) ı kesiyoruz ve 10 Adet "CİNN BULL" 10 adet "Supra Cinn"İksirimizi Alıp Bölgemizi Bitiriyoruz...

EVET ARKADAŞLAR SABIRLA OKUYUP DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :) İNŞALLAH GÜZEL BİR HAYALİ BÖLGE SUNMUŞUMDUR SİZLERE :) inşallah bu tür bir bölge bekliyorum
sizlerinde görüşlerinizi Yorum olarak Atmanızı İsterim.

Resim
GÖRSEL (1.2) "MAYMUNLAR"
Resim
GÖRSEL (1.3) "YAPRAK GERGEDAN"
Resim
GÖRSEL (1.4) "TİMSAHLAR"
Resim
GÖRSEL (1.5) "AĞAÇTAN ADAM"
Resim
GÖRSEL (1.6) "GORİL"
Resim
GÖRSEL (1.7) "HİMO ŞİŞKO EFENDİ"***
Resim
GÖRSEL (1.8) "HÜMA KARDEŞLER"***
Resim
GÖSEL (1.9) "YOSUN ADAM"
Resim
GÖRSEL (2.1) "ZEHİRLİ KAPLUNBAĞA"
Resim
GÖRSEL (2.2) "DEV ADAM"
Resim
GÖSEL (2.3) "AĞAÇ ADAM 2"
Resim
GÖRSEL (2.4) "SEMA-SENA"***
Resim
GÖRSEL (2.5) "GB MOTOR"***
Resim
GÖRSEL (2.6) "AĞMOF BEY"***
Resim
GÖRSEL (2.7) "DOMUZ İSTİKBARAT"***
Resim

EVET ARKADAŞLAR SABIRLA OKUYUP DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :) İNŞALLAH GÜZEL BİR HAYALİ BÖLGE SUNMUŞUMDUR SİZLERE :) inşallah bu tür bir bölge bekliyorum Yani Çıksa İyi olur :)
sizlerinde görüşlerinizi Yorum olarak Atmanızı İsterim.
İstihbarat, kaplumbağa. Tamam hayal gücünün reklamını yapıyorsun da düzgün yazıp komik duruma düşme.
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Hocam bu neyin kafası ?
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Dostum bulmak değil önemli olan tahmin etmek geçenki paylaşımında da yine vahşi yaratıklar vardı bence bu kadar vahşileşeceğini sanmıyorum oyunun hikayenin güncel halinde de zaten şu an ki düşmanlarımız belli girişimiz galata köprüsü tarafından olucaksa(bak bu bir tahmin) bence böyle saklı türlerle karşı karşıya gelmemiz milyonda bir ihtimal
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

AGAA NEDEN OLMASIN YANİ BİRAZ HAYAL EDİN BU TÜR BİR BÖLGE BENCE ÇOK TATMİN EDER :)
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

İ k v 3D, 4K görselli yaratıkları ve gelecek peketin ise devasa 1. yapım oyun kalitesi olacağını sanmıyorum
hayal gücün eşsiz takdir ettim açıkcası keşke kendi oyununu yapabilseydin kesin oynardım ;' ]
:ok_hand:
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Retaliation yazdı: 01 Ağu 2017 16:22 Jurassic Park, Mortal Kombat ve Street Fighter... Hım, iyiymiş. :)
aga örnek verdim ama katılmıyor musun bana iyi olmazmıydı :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

dedee66 yazdı: 01 Ağu 2017 14:51 ARKADAŞLAR BAHSETTİĞİM ORMAN BU RESİMDE ÇIKMAMIŞ.
Resim
Çok hoş bir resim :relaxed: :relaxed:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

:') :') başlığı görür görmez kahkahayı attım aklına başka fikirler gelirse lütfen bizlerle paylaş :*
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Sema ve Sena geldiğinde :

Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

pankuscagiz yazdı: 01 Ağu 2017 20:33 :') :') başlığı görür görmez kahkahayı attım aklına başka fikirler gelirse lütfen bizlerle paylaş :*

Beyler İlham geldiğinde çok istediniz GALATA KÖPRÜSÜ ile ilgili bi bölge daha yapam sizlere :D çokk yakında.
sizlerle :)
En son dedee66 tarafından 01 Ağu 2017 20:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön