Gizlenmiş İçerikGöster
dedee66 yazdı: ↑01 Ağu 2017 13:59 "ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE YENİ GELEN GÜNCELLEME HAYIRLI OLSUN OYUNA.
EVET ARKADAŞLAR YİNE İLK "BEN BULDUM NE GELECEĞİNİ" DİYE AÇTIĞIM BAŞLIKTA BU TÜR BÖLGE GELMESİ ÇOK İYİ OLUR GİBİSİNDEN Bİ BAŞLIK AÇMIŞTIM. VE YİNEE..
VE ÖNCELİKLE SABIRLA OKUMANIZI İSTİYORUM YARISINA KADAR OKUCAKSANIZ HİÇ OKUMAYIN. EĞLENCEĞİNİZİ VE BEĞENİCEĞİNİZİ TÜM KALBİMLE BİLİYORUM. İYİ OKUMALAR.
"2.BEN BULDUM NE GELECEĞİNİ" BAŞLIĞI İLE SİZLERE SÜPER Bİ BÖLGE ANLATICAM.
EVET ARKADAŞLAR BÖLGEMİZİN ADI "AFET ORMANI" BAŞLIK OLARAK "EMİNÖNÜNDEN SULARA AÇILAN VAPUR"görsel(1.0) ...
ARKADAŞLAR GÖRSELLERİM YAZILARDAN SONRA HEPSİNİN AYRI AYRI NUMARALI VE İSİMLERİ OLUCAK ŞEKİLDE ŞEKİLDE BELİRTTİM.
"arkadaşlar eminönünde Tetikci Fareadamların bulunduğu yerde olan Büyük Devasa 10 Yıl bekleyen gemi gidiyormu."
AFET ORMANI diye birşey hayal ettim ve bunun içinde "resim 1.1" olarak adlandırdım aşşağıda bulunuyor bu ormandaki daire içinde göstediğimiz yerden başlayarak.
3 TANE Büyük Maymun (1.2),2 tane Yaprak Gergedan görsel(1.3) ve timsahların yolda saldırısı görsel (1.4),4 tane ağaçtan adamın sizlere yaprak püskürtmesi görsel(1.5) vede son olarak devasa kayaya yaklaşınca tane büyük "GORİL"görsel(1.6)
Bu yaratıkları Geçerek karşımıza Büyük Devasa Bir kaya çıkıyor ama kayayı geçmek için önünde bulunan "HimoŞişko Efendi" görsel(1.7) ve yardımcıları olan "HÜMA KARDEŞLER"görsel(1.8)i geçmemiz lazım arkadaşlar.
lazım. bitti mi bitmedi tabikide bu "HİMOŞİŞKO EFENDİ" öldürünce "55 LEVEL GÖZLÜK"," HÜMA KARDEŞLER"i öldürüncede "59 level KOLYE".
evet o devasa kayaya girdiğimizde karşımıza ilk olarak sizi 4 adet "YOSUN ADAM" görsel(1.9) karşılıyor. ve ilerledikce 6 TANE "zehirli Kaplunbağa"lar görsel(2.1) ne ! oda ne büyük bir "DEV ADAM"görsel(2.2), 2 tane büyük bir kolu keskin olan "AĞAÇ ADAM"görsel(2.3) çıkıyor.
ve arkadaşlar karşımıza "IŞINLANMA TAŞI"çıkıyor bunu kullanıncaa karşımıza "GB MOTOR" isminde dev bi ROBOT mu? görsel (2.4) evet yardımcıları olan "SEMA","SENA" görsel(2.5)geçmemiz lazım
bunları kesince "59 LEVEL YÜZÜK", ve "GB MOTOR" kesene "59 LEVEL PANTOLON VE CEKET", bunları kesiyoruz ve son olarak "AĞMOF BEY"görsel(2.6) bu büyük "AĞMOF BEY" kesincede "59 LEVEL ASA"mızıda alıyoruz ve bölgemizde son olarak. Yer Altında Bulunan
evet "DOMUZ BEY"burayada el attı ve domuzun adamı olan "DOMUZ İSTİKBARAT"görsel(2.7) ı kesiyoruz ve 10 Adet "CİNN BULL" 10 adet "Supra Cinn"İksirimizi Alıp Bölgemizi Bitiriyoruz...
EVET ARKADAŞLAR SABIRLA OKUYUP DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİNŞALLAH GÜZEL BİR HAYALİ BÖLGE SUNMUŞUMDUR SİZLERE
inşallah bu tür bir bölge bekliyorum
sizlerinde görüşlerinizi Yorum olarak Atmanızı İsterim.
GÖRSEL (1.2) "MAYMUNLAR"
GÖRSEL (1.3) "YAPRAK GERGEDAN"
GÖRSEL (1.4) "TİMSAHLAR"
GÖRSEL (1.5) "AĞAÇTAN ADAM"
GÖRSEL (1.6) "GORİL"
GÖRSEL (1.7) "HİMO ŞİŞKO EFENDİ"***
GÖRSEL (1."HÜMA KARDEŞLER"***
GÖSEL (1.9) "YOSUN ADAM"
GÖRSEL (2.1) "ZEHİRLİ KAPLUNBAĞA"
GÖRSEL (2.2) "DEV ADAM"
GÖSEL (2.3) "AĞAÇ ADAM 2"
GÖRSEL (2.4) "SEMA-SENA"***
![]()
GÖRSEL (2.5) "GB MOTOR"***
GÖRSEL (2.6) "AĞMOF BEY"***
GÖRSEL (2.7) "DOMUZ İSTİKBARAT"***
EVET ARKADAŞLAR SABIRLA OKUYUP DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİNŞALLAH GÜZEL BİR HAYALİ BÖLGE SUNMUŞUMDUR SİZLERE
inşallah bu tür bir bölge bekliyorum Yani Çıksa İyi olur
![]()
sizlerinde görüşlerinizi Yorum olarak Atmanızı İsterim.