Sizinle paylaşamadan edemeyecegim :)
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Sizinle paylaşamadan edemeyecegim :)
cep telefonundan rahatlıkla açabileceğimiz bir maden haritası yapabilirsin bak mesela
bu aklıma şimdi geldi, çalışmanı beğendim emeğine sağlık

Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Evet o aklımda ama daha önce android app hiç yapmadım ancak websitesine yapmayı deneyebılırımpankuscagiz yazdı: ↑30 Tem 2017 18:26 cep telefonundan rahatlıkla açabileceğimiz bir maden haritası yapabilirsin bak meselabu aklıma şimdi geldi, çalışmanı beğendim emeğine sağlık
![]()
![]()
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
gayet kullanışlı olurnoctiluca yazdı: ↑30 Tem 2017 18:35Evet o aklımda ama daha önce android app hiç yapmadım ancak websitesine yapmayı deneyebılırımpankuscagiz yazdı: ↑30 Tem 2017 18:26 cep telefonundan rahatlıkla açabileceğimiz bir maden haritası yapabilirsin bak meselabu aklıma şimdi geldi, çalışmanı beğendim emeğine sağlık
![]()
![]()
![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar