Hatırlarsanız Eminönü bölgesinde panoların bazılarında ''mutlu hafta sonları'' yazıyordu.
Demekki Hafta Sonu gelebilir.Ama Heralde Özel olan bir hafta sonu gelicek Kanısındayım.
Hiç Olmadı Nisanın Sonunda Veya Mayısın başlarında gelebilir Bence...
grub bölgeleri tahmn ama dogru olcak bnce bakın .
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: grub bölgeleri tahmn ama dogru olcak bnce bakın .
özel gun dıye o gun gelmek zorundamı ozaman zafer bayramında gelcek dıorum bende allah allah ya 
Benjiro
yurdum insanı kendi kafasına göre tarih belirliyo yayıyo millete herkes inanıyo bugün 1 nisan nerde eklenti diye sonra üzülüyo 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Goradan alintidir
Sen kahinmisin ? :lol:
Sen kahinmisin ? :lol:
-
- FareAdam Düşmanı
ben aldıgım bilgiye göre yorum yaptım oyundayken Gm lerden biri geldi söledi eklenti hazır durumda sunulmak için dogru zamanı bklioruz dedi bu laftan ben belli bi gün belrlemişler o gününde bi anlamı var demekki o günü seçmişler derim öle olmasa 2 hafta önce sunulurdu
CoOoLMaN 
Bu haftalar gelmese bari tamamı sınav dolu :mrgreen:
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..
GaLaTaSaRaY yazdı:özel gun dıye o gun gelmek zorundamı ozaman zafer bayramında gelcek dıorum bende allah allah ya
Ek1nc1 yazdı:yurdum insanı kendi kafasına göre tarih belirliyo yayıyo millete herkes inanıyo bugün 1 nisan nerde eklenti diye sonra üzülüyo
Sözleriniz banaysa öncelikle yazdıklarımı düzgün okuyup ona göre elştrinizi yapın !
Ben böyle söylemiştim yazının sonuna bakarsanız ;
yazdığını çok rahat görebilirsiniz.Ben sadece özel bir günde gelirse bu günlerden biri olabilir manasında yazdım, söylediğim gibi eğer sözünüz banaysa önce düzgün okuyun soınra gelin eleştirin.Rescuer yazdı:
Tabii söylediğiniz gibi özel bir günde olursa !..
Herkese İyi Oyunlar/Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa