Fan arttaki cogu paylasimin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Discord: tolgaalbayrak

Re: Fan arttaki cogu paylasimin

Mesaj gönderen TOLGA »

Seven yazdı: 29 Tem 2017 17:55
TOLGA yazdı: 29 Tem 2017 13:04
Seven yazdı: 29 Tem 2017 00:07 En hoşuma giden bir çizim var aynadaki zırhlı kıyafetli çizenin eline sağlık
Bir arkadaş o eser ile bir kaç eser öncesinde bulunan Kıyamet Çiçeği adlı asalı bayan büyücü çiziminin aynı kişiye ait olduğunu savunarak ileti göndermişti ve şimdi baktım o arkadaşın iletisi haliyle silinmiş. Ben de biraz şüphe ettim doğrusu, çizimleri çok benzettim birbirine, değişen tek şey alttaki zemin olmuş. Hesaplara bakınca ikisinin de ilk iletisi ve biri 14 Temmuz diğeri 21 Temmuz tarihlerinde kurulmuş. Takdir jürinin, ben sadece kendi içimdeki soruyu dindirmeye çalışıyorum. :slightly_smiling_face:
O nasıl bir araştırmadım aman Allah'ım Dedektif Gadged :')
Araştırma dediğin elimden gelen imkanları ve aklıma gelen bir kaç fikri gerçekleştirdim diyelim. Her neyse işte, velhasıl Allah kerim. :slightly_smiling_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Pek birşey demiyorum ama uzun süredir ikv oyuncularının çoğu sadece GB,Şaheser eşyalar,klan savaşları gibi monotonlaşan konularla ilgili oldukları için eski fan art yarışmalarına göre oldukça basit ve temel öğeler üzerinden düşünmeye başlamış..
Veya artık oyunda hep aynı şeylerden sıkılıp gündelik davranış ve objeleri oyuna uyarlama gibi basit tasarımlar yapıp geçiyorlar eski fan art yarışmalarında ki gibi bol hayal gücü ve derinlemesine ikv tarihçesini göremiyoruz bu nedenle..
Nothing
clairdelune
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen clairdelune »

Başlığı açan forum kullanıcısınında eseri dediği gibi :)
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

sen halen ordamısın ya ;' ]
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön