Oyunun yeni başlayanlar için akla zarar derecede zor olması
- Kartalavcisi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: HAREM
Re: Oyunun yeni başlayanlar için akla zarar derecede zor olması
Oyuna 7 ay önce sifirdan basladim ve en zor sınıf olan buyucu olarak.Oncelikle hicbir tanidigim bana yardim eden olmadi.Senin zor olarak gosterdigin herseyi sirasiyla yaptim.Bu bana buyuk bir zevk verdi.Oncelikle maden para kasip kiyamet asa urettim.Siginak ve migratta hic vakit kaybetmedim.Para kasmaya devam ettim 1 ay icinde kiyamet zirh ve kiyamet ceket urettim.Hasarin az denilip cemberlitasa alinmama ihtimalimi sifirladim.Eksik m1 tilsimim vardi. Saatlerce yeraltinda torba satrim klorotoksin dusurdum ve m1 tilsimimi aldim.Ben kimseye grup varmi demeden zaten onlar bana grup atiyordu.Kendi seviyemde kisilerle tankli girdim cemberlitasa.O ara dostluklar ve loncamin yardimiyla cemberlitasa girdim.Loncam bana hep destek oldu o guzel ortami sohbeti unutamam.Opus dei loncasina selam.Daha sonra m23 almaya ugrastim.M23 aldim ve 5+1 girmeye basladim.Tum bunlari 2 ayda yaptim ve 2 ayda 0 dan full+full buyucu kastım.Ben yapabildiysem eminim hepiniz yapabilirsiniz.Oyun bu ve emek vermek gerekiyor.Siginaka fullendikten sonra y2 olarak kendi grubumu kurarak girdim.migrata ise 5+1 cemberlitastan vakit buldukca.Suan bb3 umde var ama ben para kasmak yerine kenana girmeyi seviyorum.Ihtiyaci olanlari kenana goturuyorum.Eger usengec ve emek vermeyi zul gormezseniz sizde kolaylikla yapabilirsiniz.ihtiyaci olan kenan girmek isteyen varsa da bana pm atabilirsiniz.Saygilar Sansiro.
2 tane cevap gelmiş ben şöyle yaptım böyle kastım içerikli.Arkadaşlar, merak etmeyin benimde tılsımım şuyum buyum dostlarım var.Konunun asıl amacı bu değil.Konunun asıl amacı bunları yapmanın diğer oyunlara kıyasla çok fazla emek ve zaman istemesi.Rica ediyorum oyun hikayenizi anlatmayın bu başlık altında.Konu zorluk."Zorluk".
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Item olmasına gerek yok. Yücelen setli ofansla da çok rahat kasarsın. Donsuz olup da ağlamak saçma. Cinlerde fevzilerle de günde 10m i holden daha hızlı cıkarırsın. Çöpleri satmaktan bahsediyorum burada tabi. Holde ofansla peptit salgı ile de bu paraya para katarsın. Mabada zor gelmeyecek, ağlamayacaksınız işte.erbayyy yazdı: ↑27 Tem 2017 13:50Emek vermekle başkalarına yalvarmak aynı şey değildir karıştırma.turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 13:45 Emek olmadan yemek olmaz ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki insanlar kendisinde olmayan bir şeyi mi istiyor sizden benim karakterlerim çalındı elimde sadece sarraf lokman olan üzerinde efsunsuz 49 seviye itemli savaşçım vardı 1ay arttırıcı basıp maden çektim mesai gibi sabah girip gece çıktım 1 ayda o çok zor dediğiniz m1i kıyamet asayı kıyamet zırhı met 2 3 ü ürettim üstüne asayı parlatıp cebimde 500m den fazla nakit ile girdim 0 dan çt oynadım bunu 1 ayda yaptım ama uğraştım şimdi giremeyen arkadaşlar çok zor değil 2 ay oyun oynasalar plus + kasa erişimi ile holde sadece gönülün ordaki akrepleri ve örümcekleri keserek günde 10m yi çok rahat biriktirebilir. 60 günde ise 600m yapar bu paraya ister m1 alır ister y2 alıp kuyuda 1ay daha para kasıp istediğini üretir kendisine kalmış bir şey başka oyunlara saatler ayırıp burada 2ay sabrederek kendini geliştirmeye yönelik bir çaba göstermiyorsa kusura bakmasın giremez zaten.
İlk başlardan Grup bölgelerine çevren olmadan girmek için baya dil dökmen gerekir.Grup bölgelerine giremezsen item kasamazsın itemin olmazsa günde 10 m kasmayı rüyanda görürsün anca.
Neyini savunuyorsunuz grup bölgelerinin anlamıyorum
Neden bu kadar ağırına gittiki? Senide savunuyor aslında bu konu.Oyun bireyselleşirse senin gibi geçimsiz insanlarda tek başına oynarken senin yaptığın gibi zorlanmaz.inquisitor yazdı: ↑27 Tem 2017 15:47Item olmasına gerek yok. Yücelen setli ofansla da çok rahat kasarsın. Donsuz olup da ağlamak saçma. Cinlerde fevzilerle de günde 10m i holden daha hızlı cıkarırsın. Çöpleri satmaktan bahsediyorum burada tabi. Holde ofansla peptit salgı ile de bu paraya para katarsın. Mabada zor gelmeyecek, ağlamayacaksınız işte.erbayyy yazdı: ↑27 Tem 2017 13:50Emek vermekle başkalarına yalvarmak aynı şey değildir karıştırma.turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 13:45 Emek olmadan yemek olmaz ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki insanlar kendisinde olmayan bir şeyi mi istiyor sizden benim karakterlerim çalındı elimde sadece sarraf lokman olan üzerinde efsunsuz 49 seviye itemli savaşçım vardı 1ay arttırıcı basıp maden çektim mesai gibi sabah girip gece çıktım 1 ayda o çok zor dediğiniz m1i kıyamet asayı kıyamet zırhı met 2 3 ü ürettim üstüne asayı parlatıp cebimde 500m den fazla nakit ile girdim 0 dan çt oynadım bunu 1 ayda yaptım ama uğraştım şimdi giremeyen arkadaşlar çok zor değil 2 ay oyun oynasalar plus + kasa erişimi ile holde sadece gönülün ordaki akrepleri ve örümcekleri keserek günde 10m yi çok rahat biriktirebilir. 60 günde ise 600m yapar bu paraya ister m1 alır ister y2 alıp kuyuda 1ay daha para kasıp istediğini üretir kendisine kalmış bir şey başka oyunlara saatler ayırıp burada 2ay sabrederek kendini geliştirmeye yönelik bir çaba göstermiyorsa kusura bakmasın giremez zaten.
İlk başlardan Grup bölgelerine çevren olmadan girmek için baya dil dökmen gerekir.Grup bölgelerine giremezsen item kasamazsın itemin olmazsa günde 10 m kasmayı rüyanda görürsün anca.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Hocam yalniz en zor sinif buyucu degil savaşçıdır her 3 siniftan da full karakterlerim var savaşçıyı kenana migrata almiyorlar buyucu hic degilse dk icin veya salter icin giriyor oyundaki 9. Yilimdayim ilk savasciyla baslamistim sonra kenana vs savasci alinmadi herkes fulledi karakterlerini, cemberlitas cikti savasci daha da pasaf oldu en sonunda buyucu açtım m1 bastim sonra item dusurup elek geçtim y2 ye cevirdim buyucumu sonra savascimi afk olarak gb ye soktum savasciyi o surede kimse gruba almadi iddia ediyorum en kolay ilerlenen sinif buyucudur gb ler için en zoru savaşçıdırKartalavcisi yazdı: ↑27 Tem 2017 15:33 Oyuna 7 ay önce sifirdan basladim ve en zor sınıf olan buyucu olarak..
Beraber başka oyunlar oynadığım bi ekibim var fakat onları buraya davet edemiyorum bu yüzden :d Çağırsam ne diyeceğim sabah akşam didinip bunları yapmanız lazım ha oyun birde pay to win elleri cebe atın paranız yoksa gelmeyin mi dicem :d Ben oyuna tekrar döndüğümde ilk yardımı forumdan birisi yaptı gözlük + nakit vs verdi ayakta durabilmem için. Sonra oyundan muhabbetimizi seven birisi yardımcı oldu o şekilde asa m1 m23 yapma fırsatım oldu. Kendi kastığım para toplam 120 130m civarı falandı yani oyuna sabah akşam vakit ayırmama rağmen tek basıma bunları yapamazdım. Ardından güvendiğim biri ne var ne yok çaldı, oyunu bırakacaktım ki yine çevrem sağolsun ayakta durmama yardımcı oldular. Yani demek istediğimi anlayın benim oyun hikayemden.Pek sanmıyorum ama umarım yeni güncellemeyle bişeyler düzelir de sevdiğim arkadaşlarımı oyuna davet edebilirim.

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
noctiluca yazdı: ↑27 Tem 2017 16:28Hocam yalniz en zor sinif buyucu degil savaşçıdır her 3 siniftan da full karakterlerim var savaşçıyı kenana migrata almiyorlar buyucu hic degilse dk icin veya salter icin giriyor oyundaki 9. Yilimdayim ilk savasciyla baslamistim sonra kenana vs savasci alinmadi herkes fulledi karakterlerini, cemberlitasta 5+1 cikti savasci daha da pasaf oldu en sonunda buyucu açtım m1 bastim sonra item dusurup elek geçtim y2 ye cevirdim buyucumu sonra savascimi afk olarak gb ye soktum savasciyi o surede kimse gruba almadi iddia ediyorum en kolay ilerlenen sinif buyucudur gb ler için en zoru savaşçıdırKartalavcisi yazdı: ↑27 Tem 2017 15:33 Oyuna 7 ay önce sifirdan basladim ve en zor sınıf olan buyucu olarak..
Eminönü sunucusunda bu sıkıntıyı bizzat yaşıyorum biraz heyecan olsun diye sıfırdan büyücü karakter açtım başka sunucudan geldiğim için çevrem yok denecek kadar az. Sığınak miğrat neredeyse full kıyamet asa üretmek için para biriktiriyorum ama üretsem ne olacak? Bu seferde tılsım soracaklar m1 alalım desek 330m yeni başlayan bir büyücü üzerindeki itemlerle bu parayı nasıl biriktirecek? Oyun bu noktadan sonra çıkmaza giriyor. İki seçenek var bütün gün boş boş meteor sancakta gezinmek mi, yoksa oyunu bırakmak mı ? Seçim yapmak kolay sanırım.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Oyun kolay olsaydı. Bu oyunu kimse oynamazdı. İllaki önüne her seferinde bir set yani duvar çıkacak sende bu duvarı aşmaya çalışacakasın.Dawnguard yazdı: ↑27 Tem 2017 15:42 2 tane cevap gelmiş ben şöyle yaptım böyle kastım içerikli.Arkadaşlar, merak etmeyin benimde tılsımım şuyum buyum dostlarım var.Konunun asıl amacı bu değil.Konunun asıl amacı bunları yapmanın diğer oyunlara kıyasla çok fazla emek ve zaman istemesi.Rica ediyorum oyun hikayenizi anlatmayın bu başlık altında.Konu zorluk."Zorluk".
Reel hayatımızdada bu böyle herkesin bir hedefi var bu hedefe ulaşmak için bir çok engel var bu engelleri aşmadan hedefine ulaşamıyorsun. Önemli olan zoru başarmak.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Ben gevşek adamların yakınmasından bıktım. Ben itemlerimi zaten 6 yıl önce 2 2 2 de dizdm. Ben sana ağlamamanı sağlayacak opsiyonlar sunuyorum. Büyücü oynamayın birader. Sizi kimse almayacak. İstisnalar dışında herkes dengi ile takılır. Sana sıkılıp da para kasma yöntemini anlatıyorum. Ofans aç para kas. Büyü mü dizcen ne dizcen tılsımını al asa zırhını bas. Belki alırlar. Bi emek ver başla da .Dawnguard yazdı: ↑27 Tem 2017 16:13Neden bu kadar ağırına gittiki? Senide savunuyor aslında bu konu.Oyun bireyselleşirse senin gibi geçimsiz insanlarda tek başına oynarken senin yaptığın gibi zorlanmaz.inquisitor yazdı: ↑27 Tem 2017 15:47Item olmasına gerek yok. Yücelen setli ofansla da çok rahat kasarsın. Donsuz olup da ağlamak saçma. Cinlerde fevzilerle de günde 10m i holden daha hızlı cıkarırsın. Çöpleri satmaktan bahsediyorum burada tabi. Holde ofansla peptit salgı ile de bu paraya para katarsın. Mabada zor gelmeyecek, ağlamayacaksınız işte.erbayyy yazdı: ↑27 Tem 2017 13:50Emek vermekle başkalarına yalvarmak aynı şey değildir karıştırma.turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 13:45 Emek olmadan yemek olmaz ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki insanlar kendisinde olmayan bir şeyi mi istiyor sizden benim karakterlerim çalındı elimde sadece sarraf lokman olan üzerinde efsunsuz 49 seviye itemli savaşçım vardı 1ay arttırıcı basıp maden çektim mesai gibi sabah girip gece çıktım 1 ayda o çok zor dediğiniz m1i kıyamet asayı kıyamet zırhı met 2 3 ü ürettim üstüne asayı parlatıp cebimde 500m den fazla nakit ile girdim 0 dan çt oynadım bunu 1 ayda yaptım ama uğraştım şimdi giremeyen arkadaşlar çok zor değil 2 ay oyun oynasalar plus + kasa erişimi ile holde sadece gönülün ordaki akrepleri ve örümcekleri keserek günde 10m yi çok rahat biriktirebilir. 60 günde ise 600m yapar bu paraya ister m1 alır ister y2 alıp kuyuda 1ay daha para kasıp istediğini üretir kendisine kalmış bir şey başka oyunlara saatler ayırıp burada 2ay sabrederek kendini geliştirmeye yönelik bir çaba göstermiyorsa kusura bakmasın giremez zaten.