Çemberlitaş paketi satılıyor mu hala ?Seven yazdı: ↑27 Tem 2017 10:59 Öncelikle oyuna hoşgeldin.
Çemberlitaş paket alman en azından para kasmak için işine yarayacaktır. Bir süre cinlerde takıl yeraltında paranı çoğalt Tılsım konusuna gelirsek Meteorit 1 tılsımı işine yarayacaktır lakin tek tılsımla zor giriliyor çemberlitaşa. Bunun yanı sıra 1 adet Kıyamet Asa lazım olacak tabi bulunduğun sunucudaki yoğunluğa göre farklılık gösterebilir bu durum.
Bana Bir Yol Gösterin..
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Re: Bana Bir Yol Gösterin..
SatılıyorFurkaaaaann yazdı: ↑27 Tem 2017 14:10Çemberlitaş paketi satılıyor mu hala ?Seven yazdı: ↑27 Tem 2017 10:59 Öncelikle oyuna hoşgeldin.
Çemberlitaş paket alman en azından para kasmak için işine yarayacaktır. Bir süre cinlerde takıl yeraltında paranı çoğalt Tılsım konusuna gelirsek Meteorit 1 tılsımı işine yarayacaktır lakin tek tılsımla zor giriliyor çemberlitaşa. Bunun yanı sıra 1 adet Kıyamet Asa lazım olacak tabi bulunduğun sunucudaki yoğunluğa göre farklılık gösterebilir bu durum.
https://www.playstore.com/urun/ikv-cemberlitas-paketi
- w1con2
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Hepinize ayrı ayrı defalarca teşekkür ederi kolay gelsinm çok değerli bilgiler.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kolay yoldan para kazanmak istiyorsan akçe ile kondrit çek en az 10 m 'den gidiyor. 10 tane çekip satsan kıyamet asa üretirsin. Cin lerde para kasarak asa felan üretemezsin. Tavsiyem iyi dostluklar edin hiç tılsım ve item gerekmeden çemberlitaşa girer şaheser düşürebilirsin.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar yazacaklarını yazmış, bize de hayırlı olsun demek düşer. Oyunculara biraz dikkat et.