hem birinci hem ikinci hem üçüncü kademe madenler çöp olarak kalmıyor hiçbir zaman örnek şerbetçi otu şerbetçi kapsülü mavi topaz mavi kaya işlenmiş gümüş vs. şeyler o söylediklerin eğer gelirse oyunda maden anlayışı maden çekerkenki güzel zamanlar gider ben bu oyuna başladğımdan beri kendimi bildim bileli maden çekerek kendimi gecindirdim oyunu 10 sene oynadım 7 8 senesi madende geçti keyif sabırlı iş inşallah böyle bir eklenti olmaz başka yerler için çalışmalar yapılabilirTOLGARDA yazdı: ↑24 Tem 2017 23:08İyi de birinci kademe madenlerin varoluş amacı iksir üretimi zaten. Böyle olursa iksircilere kimse maden satmaz. İksir piyasası ve üretimi yok olur.BeLmanDo yazdı: ↑24 Tem 2017 22:00Bunu yapan yapıyor zaten bende biliyorum madenlerle iksir üretildiğini sadece iksirmi üreticez ? Ekstradan reçete eklense bir saf maden üretebilsek daha iyi olmaz mı Olur benceParlementxx yazdı: ↑24 Tem 2017 17:11 Saf olmayan madenler iksirlerde ise yariyo topladigin madenleri iksir yapip tanesini 100 binden satabilirsin![]()
![]()
Saf Maden Üretimi & Gelecek Olan Güncelleme
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Saf Maden Üretimi & Gelecek Olan Güncelleme
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk