Zamanla anlarsın delikanlı.
Bak Reta'ya, kapmış inceyi.

Yardimci olalim derken yanlış bişey yazmışim özur diliyorum
Teknik bir arızadan dolayı işleminizi gerçekleştirememekteyim. Dilerseniz adınıza bir arıza kaydı oluşturup sorunu ekiplerimize bildirebilirim. Arıza kayıtlarına ortalama 48 saat içerisinde dönüş yapılmaktadır.

WaLLa QuaRDéSıM BıZ bU oYuNu BéTad a N béRı OynUYoruZZ YaQLaSıQ 35 séNé oLDu BaSLaYaLı HaLa QuNCéLLéMé qéLMéDı béNDé BüTün SüLaLéYı BaSLaTTıM oYuNa HéPSıNı dıZDıQ herQés fulL (yorulmaya başladım) iNSaNLaRDaN bİ GaFVaR ıCıN 900 MLiQ TıLSıM ıSTıYoRuZ yoQSa QéLéMéZ bıDé BéN Bu OyUnUn RéYızIYIm Shéquıll yapMa AlIrıIM AyAĞImıN AltInA éVéD QuNCéLLéMé QéLSıN

Efendim beni yanlış anladınız, 48 genellikle sorunların çözüme ulaştığı zaman. Yaşamış olduğunuz hataya göre sorunların çözümleri 120 saati bulabilir. İşleminizin daha hızlı çözüme ulaşması için arıza kaydınızı "acil" olarak güncelliyorum. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.offalena yazdı: ↑15 Tem 2017 23:00WaLLa QuaRDéSıM BıZ bU oYuNu BéTad a N béRı OynUYoruZZ YaQLaSıQ 35 séNé oLDu BaSLaYaLı HaLa QuNCéLLéMé qéLMéDı béNDé BüTün SüLaLéYı BaSLaTTıM oYuNa HéPSıNı dıZDıQ herQés fulL (yorulmaya başladım) iNSaNLaRDaN bİ GaFVaR ıCıN 900 MLiQ TıLSıM ıSTıYoRuZ yoQSa QéLéMéZ bıDé BéN Bu OyUnUn RéYızIYIm Shéquıll yapMa AlIrıIM AyAĞImıN AltInA éVéD QuNCéLLéMé QéLSıN
bu emeğime karşılık QoRQaR'' bey umarım güncellemeyi yarın getirir umutluyum olmadı öbürtesi gün 48 saat
o zaman çıkmış oyunlara göre bile grafikleri eski, yerini tutabilecek bir sürü oyun var ama hiçbirimiz neden oynadığımızı anlamış değiliz
5 senedir tabelalar dışında 1 güncelleme gelmemişken sen foruma konu açıyorsun ve bunu istiyorsund..D.
DD:dd..D.
zaten böyle güncellemeleri yapacak insan olsa yada ne bileyim yetkileri olsa zaten şimdiye kadar çoktan yapmışlardı, yeni bölge bile gelmişti
böyle şeyleri istemeyin bence, ama umarım yeni bölge gelir ve eskiden yaptıkları hataları yapmazlar(bana göre hata tabii)
bide adam güncelleme gelecek dememiş kigüzel haberler vermeyi umuyoruz demiş
kader mühürleri patchi yayınlanmadan başlamazlar bence
ki olursa![]()

offalena yazdı: ↑15 Tem 2017 23:00
WaLLa QuaRDéSıM BıZ bU oYuNu BéTad a N béRı OynUYoruZZ YaQLaSıQ 35 séNé oLDu BaSLaYaLı HaLa QuNCéLLéMé qéLMéDı béNDé BüTün SüLaLéYı BaSLaTTıM oYuNa HéPSıNı dıZDıQ herQés fulL (yorulmaya başladım) iNSaNLaRDaN bİ GaFVaR ıCıN 900 MLiQ TıLSıM ıSTıYoRuZ yoQSa QéLéMéZ bıDé BéN Bu OyUnUn RéYızIYIm Shéquıll yapMa AlIrıIM AyAĞImıN AltInA éVéD QuNCéLLéMé QéLSıN
bu emeğime karşılık QoRQaR'' bey umarım güncellemeyi yarın getirir umutluyum olmadı öbürtesi gün 48 saat
o zaman çıkmış oyunlara göre bile grafikleri eski, yerini tutabilecek bir sürü oyun var ama hiçbirimiz neden oynadığımızı anlamış değiliz
5 senedir tabelalar dışında 1 güncelleme gelmemişken sen foruma konu açıyorsun ve bunu istiyorsund..D.
DD:dd..D.
zaten böyle güncellemeleri yapacak insan olsa yada ne bileyim yetkileri olsa zaten şimdiye kadar çoktan yapmışlardı, yeni bölge bile gelmişti
böyle şeyleri istemeyin bence, ama umarım yeni bölge gelir ve eskiden yaptıkları hataları yapmazlar(bana göre hata tabii)
bide adam güncelleme gelecek dememiş kigüzel haberler vermeyi umuyoruz demiş
kader mühürleri patchi yayınlanmadan başlamazlar bence
ki olursa![]()