Karakter Hasar Dengesizliği Artık Giderilsin !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Karakter Hasar Dengesizliği Artık Giderilsin !

Mesaj gönderen TOLGA »

Thestory yazdı: 14 Tem 2017 12:49
TOLGA yazdı: 14 Tem 2017 09:38 Bu kış.
Kasım 2017'de, ipler gerilecek.
Yakında!
Fazla emin konuşuyorsun
Zamanla anlarsın delikanlı. :)
Retaliation yazdı: 14 Tem 2017 15:00
TOLGA yazdı: 14 Tem 2017 09:38 Bu kış.
Kasım 2017'de, ipler gerilecek.
Yakında!
:)
Bak Reta'ya, kapmış inceyi. :)
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

turkoxHAMSTER yazdı: 14 Tem 2017 16:05
92Gner yazdı: 14 Tem 2017 12:16 Kılıcının senden önde gitmesi fps sorunu yaşamandan kaynaklaniyor internet hizını bir gözden gecirmeni öneririm iyi forumlar
FPS sorunu ile internetin ne gibi bir bağlantısı var :)
Yardimci olalim derken yanlış bişey yazmışim özur diliyorum :)
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Winter is coming
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

TOLGARDA yazdı: 14 Tem 2017 13:31 Hemen gideriyorum hocam, bir dakika
9 saattir bekliyoruz :thinking:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Esadullah yazdı: 14 Tem 2017 21:47
Teknik bir arızadan dolayı işleminizi gerçekleştirememekteyim. Dilerseniz adınıza bir arıza kaydı oluşturup sorunu ekiplerimize bildirebilirim. Arıza kayıtlarına ortalama 48 saat içerisinde dönüş yapılmaktadır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
offalena
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen offalena »

TOLGARDA yazdı: 14 Tem 2017 22:59
Teknik bir arızadan dolayı işleminizi gerçekleştirememekteyim. Dilerseniz adınıza bir arıza kaydı oluşturup sorunu ekiplerimize bildirebilirim. Arıza kayıtlarına ortalama 48 saat içerisinde dönüş yapılmaktadır.
WaLLa QuaRDéSıM BıZ bU oYuNu BéTad a N béRı OynUYoruZZ YaQLaSıQ 35 séNé oLDu BaSLaYaLı HaLa QuNCéLLéMé qéLMéDı béNDé BüTün SüLaLéYı BaSLaTTıM oYuNa HéPSıNı dıZDıQ herQés fulL (yorulmaya başladım) iNSaNLaRDaN bİ GaFVaR ıCıN 900 MLiQ TıLSıM ıSTıYoRuZ yoQSa QéLéMéZ bıDé BéN Bu OyUnUn RéYızIYIm Shéquıll yapMa AlIrıIM AyAĞImıN AltInA éVéD QuNCéLLéMé QéLSıN

bu emeğime karşılık QoRQaR'' bey umarım güncellemeyi yarın getirir umutluyum olmadı öbürtesi gün 48 saat ;)
o zaman çıkmış oyunlara göre bile grafikleri eski, yerini tutabilecek bir sürü oyun var ama hiçbirimiz neden oynadığımızı anlamış değiliz :D
5 senedir tabelalar dışında 1 güncelleme gelmemişken sen foruma konu açıyorsun ve bunu istiyorsun :Dd..D.D:DD:dd..D.D:
zaten böyle güncellemeleri yapacak insan olsa yada ne bileyim yetkileri olsa zaten şimdiye kadar çoktan yapmışlardı, yeni bölge bile gelmişti
böyle şeyleri istemeyin bence, ama umarım yeni bölge gelir ve eskiden yaptıkları hataları yapmazlar(bana göre hata tabii :D)
bide adam güncelleme gelecek dememiş ki :D güzel haberler vermeyi umuyoruz demiş
kader mühürleri patchi yayınlanmadan başlamazlar bence
ki olursa :D
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

offalena yazdı: 15 Tem 2017 23:00
TOLGARDA yazdı: 14 Tem 2017 22:59
WaLLa QuaRDéSıM BıZ bU oYuNu BéTad a N béRı OynUYoruZZ YaQLaSıQ 35 séNé oLDu BaSLaYaLı HaLa QuNCéLLéMé qéLMéDı béNDé BüTün SüLaLéYı BaSLaTTıM oYuNa HéPSıNı dıZDıQ herQés fulL (yorulmaya başladım) iNSaNLaRDaN bİ GaFVaR ıCıN 900 MLiQ TıLSıM ıSTıYoRuZ yoQSa QéLéMéZ bıDé BéN Bu OyUnUn RéYızIYIm Shéquıll yapMa AlIrıIM AyAĞImıN AltInA éVéD QuNCéLLéMé QéLSıN

bu emeğime karşılık QoRQaR'' bey umarım güncellemeyi yarın getirir umutluyum olmadı öbürtesi gün 48 saat ;)
o zaman çıkmış oyunlara göre bile grafikleri eski, yerini tutabilecek bir sürü oyun var ama hiçbirimiz neden oynadığımızı anlamış değiliz :D
5 senedir tabelalar dışında 1 güncelleme gelmemişken sen foruma konu açıyorsun ve bunu istiyorsun :Dd..D.D:DD:dd..D.D:
zaten böyle güncellemeleri yapacak insan olsa yada ne bileyim yetkileri olsa zaten şimdiye kadar çoktan yapmışlardı, yeni bölge bile gelmişti
böyle şeyleri istemeyin bence, ama umarım yeni bölge gelir ve eskiden yaptıkları hataları yapmazlar(bana göre hata tabii :D)
bide adam güncelleme gelecek dememiş ki :D güzel haberler vermeyi umuyoruz demiş
Efendim beni yanlış anladınız, 48 genellikle sorunların çözüme ulaştığı zaman. Yaşamış olduğunuz hataya göre sorunların çözümleri 120 saati bulabilir. İşleminizin daha hızlı çözüme ulaşması için arıza kaydınızı "acil" olarak güncelliyorum. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

offalena yazdı: 15 Tem 2017 23:00

:') :') :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön