Tangriss ve Karaköy Hk. Kafası Karışanlara
Re: Tangriss ve Karaköy Hk. Kafası Karışanlara
Söylediklerin doğru ama şu anda karakter olarak hain komutanın çalıştığı örgüte oluşuma karşı mücadele ediyoruz. Yani Eskiler ile. Dolayısıyla yeni gelecek olan bölge karaköy değil meranlarla alakalı olan gezgin şehir olacaktır.
Everything is about math just math
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bahsettiğin örgüt meranların yönettiği bir örgüt değil yalnız. Daha doğrusu bizim şuana kadar karşılaştığımız meran uygarlıkları ile alakası yok bu örgütün. Stanss'ta saldırdığımız meranların da aslında kötü tarafta olmadığını anladık. Mücadele ettiğimiz oluşuma dair şuan çok fazla bir bilgimiz yok. Bana kalırsa bu oluşumla karşılaşmamız final olucak. Daha Tangriss'i kullanmayı bilmiyoruz. Önümüzdeki pakette bunu öğreneceğimizi düşünüyorum.
Şöyle bir şey okumuştum. Kisless örgütün lideri ve Kisless meran kabilesinden kovulan bir güçlü meran. Dolayısı ile mücadele edeceğimiz de meranlar oluyor. Ama bir iyi meranlar var insanları düşman olarak görmeyen, biz onları öldürdük boşu boşuna tıpkı gaffar'ı öldürdüğümüz gibi. Komutanın oyununa geldik. Bir de kötü meranlar var Kisless ve ekibi. Şimdi ise Kisless ile karşılaşacağımızı düşünüyorum.turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Ağu 2017 16:45Bahsettiğin örgüt meranların yönettiği bir örgüt değil yalnız. Daha doğrusu bizim şuana kadar karşılaştığımız meran uygarlıkları ile alakası yok bu örgütün. Stanss'ta saldırdığımız meranların da aslında kötü tarafta olmadığını anladık. Mücadele ettiğimiz oluşuma dair şuan çok fazla bir bilgimiz yok. Bana kalırsa bu oluşumla karşılaşmamız final olucak. Daha Tangriss'i kullanmayı bilmiyoruz. Önümüzdeki pakette bunu öğreneceğimizi düşünüyorum.
Everything is about math just math
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bunu demek istedim zaten. Ama dediğim gibi Gezgin Şehir'e girmeden önce yapmamız gereken bir şey kaldı. O da Tangriss'in nasıl kullanıldığını öğrenmek.movie yazdı: ↑03 Ağu 2017 16:53 Şöyle bir şey okumuştum. Kisless örgütün lideri ve Kisless meran kabilesinden kovulan bir güçlü meran. Dolayısı ile mücadele edeceğimiz de meranlar oluyor. Ama bir iyi meranlar var insanları düşman olarak görmeyen, biz onları öldürdük boşu boşuna tıpkı gaffar'ı öldürdüğümüz gibi. Komutanın oyununa geldik. Bir de kötü meranlar var Kisless ve ekibi. Şimdi ise Kisless ile karşılaşacağımızı düşünüyorum.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: B E Y
@GWYNBLEIDD , @turkoxHAMSTER emeğinize sağlık dostlar çok güzel bir paylaşım olmuş.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Forumda gayet basarili olan bir arkadasti actigi konular roman tadinda birakmasi kotu oldu..