Çok zeki bi arkadaşımız
Re: Çok zeki bi arkadaşımız
Ya ben kendime çakma hesap açmıştım Tolgardaa diye millet ben gibi konuşmuştu... Ben olmasam
Ben de Teşkilat'tayım bu 2 oldu. 5 sene önce biri Mllksh adında açmıştı. Aynı kişi olabilir. Oyunu bıraktık döndük adam sabırla plan yapmıştır belkiSalurBeyi yazdı: ↑09 Tem 2017 11:31 Teşkilat'ta bir gerizekalı var.
Herkese yazıyor.
Hesabımın şifresini verdiğim bir abim var.
Onun ismine benzer bir çakma çar açmış.
Şifreyi istiyor. Abi 15 dakika önce verdim Skype'dan diyorum.
Hatta Skype'da açıksın şuan, baksana diyorum.
Olsun buradan yaz diyor.
Gerizekalının önde gideni.
Sabah kahvaltıda yürek yiyen bir arkadaşımız bu taktikle beni soymaya çalıştı, daha ne olsun...
Latife bir yana, bu tür oyuncuları oyun içerisinden şikayet ederseniz veya ekran görüntüleri ile beraber İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı birimine iletirseniz gerekli cezai işleme tâbi tutarız arkadaşlar.
İyi eğlenceler dileriz.
Latife bir yana, bu tür oyuncuları oyun içerisinden şikayet ederseniz veya ekran görüntüleri ile beraber İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı birimine iletirseniz gerekli cezai işleme tâbi tutarız arkadaşlar.
İyi eğlenceler dileriz.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Latifeniz güldürdü beyefendi. Allah da sizi güldürsün.AFRASiYAB yazdı: ↑11 Tem 2017 20:25 Sabah kahvaltıda yürek yiyen bir arkadaşımız bu taktikle beni soymaya çalıştı, daha ne olsun...
İyi eğlenceler dileriz.
Latife bir yana, güncellemede bizim önerilerimize yer verecek misiniz? Muhtemelen Developer ekibi ile bir iletişiminiz vardır, ufak bir bilgiden ne siz bir şey kaybedersiniz ne biz.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bu tür olayların önüne geçmek için harika önerim var . Dikkate alınıp uygulanaksa yazayım . Yoksa buraya yazıp boşa dil dökmenin anlamı yok .AFRASiYAB yazdı: ↑11 Tem 2017 20:25 Sabah kahvaltıda yürek yiyen bir arkadaşımız bu taktikle beni soymaya çalıştı, daha ne olsun...
İyi eğlenceler dileriz.
- hasturkler51
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Team solo mid
Yapar yapar. Bunlardan herşey beklenir.