Sanmam.
Gaffar'ın eminönü sokaklarını izlemesi.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Gaffar'ın eminönü sokaklarını izlemesi.
2. Kameranın çektiği yer caminin sol tarafı olsa gerek çünkü ortada yarık var ve yarığın ilerisinde cami görüyorum.
Selamlar,
@Serinplay kardeşim ellerine sağlık, başarılarının devamını dilerim velakin 2. resim de koordinat hatası yapmışsın. Gaffar, 1 sevie farelerin orada bulunan duvar dibi Bakır madenin orada ki evden bakıyor. Dikkat etti isen hemen sağ kol tarafında Camii var.
@Serinplay kardeşim ellerine sağlık, başarılarının devamını dilerim velakin 2. resim de koordinat hatası yapmışsın. Gaffar, 1 sevie farelerin orada bulunan duvar dibi Bakır madenin orada ki evden bakıyor. Dikkat etti isen hemen sağ kol tarafında Camii var.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Doğru yer hocam. 2.resimin arkasında camii var. Kameranın açısını tam olarak anlayamadım ama olabilecek başka yer yok çünkü görüldüğü üzere siperler de var orada.Esadullah yazdı: ↑20 Tem 2017 19:48 Selamlar,
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Merhaba dostum.Bizde adres şaşmazEsadullah yazdı: ↑20 Tem 2017 19:48 Selamlar,

Resimde bulunan minare gölgesinin işaret ettiği açıya dikkat ediniz.Ucu kameraya doğru değil mi ?

Muhtemelen resim ekranda ters göründüğü için kafanız karışmış olmalı yoksa bu açıdan burayı gören başka yer yok , farelerin orada ağaçlar var
En son Serinplay tarafından 20 Tem 2017 20:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Şuralarda bir yerde sanırım kamera. Şuralarda derken açısı bu şekilde yani kameranın.

Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Açı ağaçlık yerden alınmış hocam kadrajda ağaç yok çnde sper sağda cami ama genel olarak bakarsak. Herkes aynı yeri işaret ediyor.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kameranın açısı kanımca Antrepo tarafındaki reklam panosunu gösteriyor. İlk zamanlar ben de merak etmiş ve kamera benzeri bir şeyler aramıştım. Kamera yok
SeRRuh yazdı: ↑21 Tem 2017 00:08Kameranın açısı kanımca Antrepo tarafındaki reklam panosunu gösteriyor. İlk zamanlar ben de merak etmiş ve kamera benzeri bir şeyler aramıştım. Kamera yokNeden izlediğine dair bilgim olmasa da fikrim şu şekilde; teşkilat ve neferler arasındaki ilişkiyi merak ediyor ve sıra ona ne zaman gelecek bilmek istiyordu...
Bence kaos ortamı olmadan önce gaffar bey belli yerlere kamera koyup meteor bölgesinde çemberlitaşa gitti. Agah efendi ve yandaş Teşkilatı izlemeye başladı sebebi ise kendisi çemberliye gittiğinde eminönündeki işleyişi merak edecekti.